Optimus White
Üye
arkadaşlar v30a da telefonum çok şarj yiyor. birkaç gün bekleyeyim belki düzelir dedim ama olmadı. singapur v30c yi yüklemeyi düşünüyorum. sizce nasıl? kullanan var mı? ya da başka bir rom tavsiyesi olan?
Fransa romu da bu konuda gayet başarılı
Tamamen aynı . Hatta Fransa romunda otomatik güncelleme-radyo gibi özellikler mevcut. Yalnız telefonu çok kasıyor..şarj konusunda fransa romu iyi diyorsunuz. peki görsellik olarak türkiye ics ile arasında fark var mı?
Arkadaşlar ben v30a yi yükledim. Ama begenmedim. v20d ye geri yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim.
beğenmeme sebebiniz nedir acaba?
bildiğim kadarıyla v20d de birsürü gereksiz uygulama var. bankalar falan.
bildiğim kadarıyla v20d de birsürü gereksiz uygulama var. bankalar falan.
Mesaj kutunu boşalt bilginona kardeş. Mesajlarım gitmiyor.Doğru diyorsun. Ama daha önceleri hiç kilitlenmeyen telefonum neredeyse hergün kilitlenmeye başladı. Sabah bakıyorum alarm çalmamış. Sonra telefona bakıyorum donmuş. Pilini çıkar-tak yapıyorum. Kameraya giriyorum reset atıyor ya da donuyor. En önemlisi de daha önce dediğim gibi pil. %30-40 civarında düşmüştür.
Mesaj kutunu boşalt bilginona kardeş. Mesajlarım gitmiyor.
yok mu arkadaş şöyle göselliği ve şarjı iyi olan ve rootsuz telefona yükleyebileceğim bir rom. Yar bana bir rom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?