Kore malı - spot - ucuz - yurtdışından tel getirtme (samsung monte/s8000 jet)

Sponsorlu Bağlantılar

4nestezic

Üye
    Konu Sahibi
Kore malı - spot - ucuz - yurtdışından tel getirtme (samsung monte/s8000 jet)
Herkese iyigünler.
N95 telefonum var.Samsun dokunmatik telefon düşünüyorum.Aklımda s6520 Monte ve s8000 jet var.Sahibinden.com da dolaştığımda çok çeşitli ürünlerle karşılaştım.Bir arkadaş Kore malı demiş.Sordum orjinalinden farkı nedir diye hiç bir farkı yok dedi.



Daha sonrası spot denilen mallar var aralarındaki fark ne bilmiyorum ama bazı forumlarda çin orjinalleri olduğu söylendi.







Bunlardan bazıları vergi numaralarını vermiş.İşte kimse vermez biz veriyoruz araştırabilirsiniz gibisinden.

Bir Başka olarak da yurtdışında bir arkadaş var orada daha ucuz olduğunu söyledi.Ordan getirtebilirsekİ mei numarası nasıl kayıt olacak, Nasıl türkçe dil yükleyeceğiz.Diye birsürü soru işaretleri var kafamda.


Asıl konuya gelirsek Samsung s5620 Monte Veya s8000 jet i tavsiye eder misiniz?Tema, oyun, program kurulabiliyor mu ve kullanışlı mı?Kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Yazımı okuyan, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
 


fireman87

fireman87

Üye
Hiçbi farkı yok der tabi, sen olsan sende öyle dersin.. İnanmayın böyle şeylere, getiricek sana çin malı telefonu görüceksin gününü.
 
technoshark

technoshark

Üye
arkadaşım s8000 jet kullandım güzel telefon.. ancak sana tavsiyem telefon alıcaksan ciddi anlamda şuanki şartları baz alarak android işlemcili telefon almanı öneririm...
 

4nestezic

Üye
    Konu Sahibi
Android işlemcili telefon hiç düşünmedim.Max 350 tl bildiğiniz modeller var mıdır acaba?Birde Yurtdışıdan getirtsek altından kalkabilir miyiz?
 
technoshark

technoshark

Üye
Bildiğim derken 350 tl sanırım yok diye biliyorum... fakat altından kalkarsın neden kalkamıyasın her türlü imei felan yazdırırsın yada pasaport kayıt ettirirsin sonuç olarak düşündüğün telefonlar içinde aynı şeyler geçerli olucak aldığında imei yazdırıcaksın yada kayıt ettiriceksin ;)
 
fireman87

fireman87

Üye
Yurtdışından getirttirirsen daha ucuza gelir, örneğin kıbrısdan alırsan çok ucuz oluyor..
 
technoblue

technoblue

Üye
android işletim sistemli olarak lg optimus me tavsiye ederim sana. android 2.2 froyo işletim sistemini kullanıyor. 3 mp kamerası var. tasarımı da bana göre oldukça hoş. türkiye pazarında fiyatı yanılmıyorsam 400-450 tl civarında değişebiliyor. bence bu fiyata alabileceğin en iyi smartphone. yurt dışından kaça getirirsin orasını bilemem.
 
fireman87

fireman87

Üye
400-450 lira ise o fiyata en iyi smartphone nerdeyse optimus me, zaten optimus black ile damga vurdu piyasaya LG bakalım daha neler yapacak.. ME'nin özellikleride iyimiş bi baktımda 2.2 froyo felan hemde o fiyata. Ekranı nasıl acaba kalitelimi, parlaklığı kalınlığı ağırlığı felan tutup yoklamak lazım :ehe E tasarım önemli değilmi.. Tabi bide menüsü felan nasıl hızlımı ? Bunları bilmek gerek..
 

4nestezic

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar android işlemcili telefon biraz araştırdımda samsung galaxy mini (300-400 tl) samsung gio (500 tl) hangisini önerirsiniz? kullanan var mı
 


Üst Alt