Kopekleri Sevmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kopekleri Sevmeyin
Kedi daha iyi. Kedi sevin kedi.

ismail

ismail

Üye
:no:

enterneoll

enterneoll

Üye
bende 2 köpek 1 kedi vardır neden köpek sevmiyelim ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Sevmeyin iste kedi daha iyi. :hmmm

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
kopek <3 kedi kardeş butun eyvanlar insanın canıdır kanıdır

- - - Eklendi - - -

simileye baqın :|:|:|:|

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Köpek te seviyorum bugüne kadar 6-7 tane köpeğim oldu ama 20-30 tane kedimiz var.Bana özel olarak tek kedim var. Yanımda uyuyor :)

romaryu

Üye
Kediler nankör olur köpekler ise dost bu konuda sana bir hikaye anlatayım günün birinde bir kral varmış ve kral halkına duyuru yapıp diyorki düşmanınız kim ise onunla beraber saraya gelin genç bir adam varmış bide yaşlı bir babası adam babasına benim düşmanım yok kiminle gidecem babası karınla beraber git diyor adam karım benim düşmanım değilki diyor babası sen dediğimi yap diyor alıyor karısını gidiyor kralın dikkatini çekiyor kral bu seferde herkes dostunu alsın gelsin adam tekrar babasına soruyor babası köpeğinle beraber git diyor alıyor köpeğini gidiyor yine kralın dikkatini çekiyor kral yanına çağırıyor adamı bu iştir bana anlat diyor adama adam diyorki bunu ancak babam anlatır çünkü onun fikri idi kral yaşlı adamı yanına çağırıyor bunun anlamı nedir diye soruyor yaşlı adama diyorki insanın en büyük düşmanı karısıdır bu tarihlerde bile geçerli en büyük savaşlar yada olaylar hep kadınların yüzünden olmuştur insanın en sadık dostu ise köpeğidir seni korur sen onu koymadan yada göndermeden asla seni terk etmez kapinda durur kediye gelince malesef öyle değil günün birinde seni terk eder gider bide kediler çok hassas hayvanlardır kuserler sezgileri güçlüdür

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayatta en sevmediğim laf "Kediler nankördür". Aşırı saçma bir söz. Eskilerden kalma geçerliliği olmayan kedi sevmeyenler tarafından söylenmiş olup günümüzde de kedi sevmeyenlerin bahanesi olan sözdür.

Haluk.

Haluk.

Üye
Hayatta en sevmediğim laf "Kediler nankördür". Aşırı saçma bir söz. Eskilerden kalma geçerliliği olmayan kedi sevmeyenler tarafından söylenmiş olup günümüzde de kedi sevmeyenlerin bahanesi olan sözdür.

Aslinda dogru bir soz. Kedi rızkın Allah'tan geldigini bilirmiş. Bu yuzden insanlardan gelmediginide bilir. Ve bu yuzden nankordur

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Aslinda dogru bir soz. Kedi rızkın Allah'tan geldigini bilirmiş. Bu yuzden insanlardan gelmediginide bilir. Ve bu yuzden nankordur

Allah'tan geldiğini biliyor daha iyi ya işte.

Haluk.

Haluk.

Üye
-efşan

-efşan

Üye
Kedilere nankör diyen varlıklara her zaman aynaya bakmalarını tavsiye ederim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kopek de sevin. İyidir kopekler. Golden'lara bayilirim. :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Kedinin ne nankorlugunu gordunuz? Hadi ornek gosterin bakalim.

ismail

ismail

Üye
Ona yemek verdim beni tırmaladı :zzz:

codblackops2

codblackops2

Üye
Kedinin kanında nankorluk var arkadaş. Sütlü ekmek verdim yedi bi guzel sonra kucağıma alip oksuyordum kolumu tirmiklayip kaçtı. .Where's the adalet:ehe
Olsun gene de severim kedileri