Kediler nankör olur köpekler ise dost bu konuda sana bir hikaye anlatayım günün birinde bir kral varmış ve kral halkına duyuru yapıp diyorki düşmanınız kim ise onunla beraber saraya gelin genç bir adam varmış bide yaşlı bir babası adam babasına benim düşmanım yok kiminle gidecem babası karınla beraber git diyor adam karım benim düşmanım değilki diyor babası sen dediğimi yap diyor alıyor karısını gidiyor kralın dikkatini çekiyor kral bu seferde herkes dostunu alsın gelsin adam tekrar babasına soruyor babası köpeğinle beraber git diyor alıyor köpeğini gidiyor yine kralın dikkatini çekiyor kral yanına çağırıyor adamı bu iştir bana anlat diyor adama adam diyorki bunu ancak babam anlatır çünkü onun fikri idi kral yaşlı adamı yanına çağırıyor bunun anlamı nedir diye soruyor yaşlı adama diyorki insanın en büyük düşmanı karısıdır bu tarihlerde bile geçerli en büyük savaşlar yada olaylar hep kadınların yüzünden olmuştur insanın en sadık dostu ise köpeğidir seni korur sen onu koymadan yada göndermeden asla seni terk etmez kapinda durur kediye gelince malesef öyle değil günün birinde seni terk eder gider bide kediler çok hassas hayvanlardır kuserler sezgileri güçlüdür