GM Discovery 2 Konu Taşınmıştır | Discovery 2/2+ TWRP/SP Flash Tool Stock Romlar

Sponsorlu Bağlantılar

Radresword11

Üye
kardeş kendi imeı sini nereden bulacam ki o sitede oyle birşey yazmıyor :(
yaptım şimdide sadece ilk hat geldi. Kafayı yicem ya:(

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
yaptım şimdide sadece ilk hat geldi. Kafayı yicem ya:(
aynı işlemi 2.hat içinde yap

ESRİYEN

Üye
ilk mesajda anlatıldığı gibi yapılsa imei gidiyormu discovery 2 plus cihazda.

Teknojix

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar temiz bir kurulum için TWRP kurup twrpden wipe kısmında system, custpack, data ,cache, dalvik temizleyin ondan sonra kurulum işlemini yapın. SP Flash tooldan format atmayın aksi taktirde imei uçar. Yarın imei yazma konusu açayım foruma.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
memo4535

memo4535

Üye
anlamadım bi türlü telefon açılmıyor

Teknojix

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım bi türlü telefon açılmıyor

İlk önce sp flash tool ile telefonuna twrp kuruyorsun ve sonra wipe kısmından onu bir güzel formatlıyorsun. Sonra anlattığım adımları yapıyorsun ve telefonun açılıyor.

memo4535

memo4535

Üye
malesef açılmadı :(

memo4535

memo4535

Üye
Denicem ama onceki yontemde atiyorum romu discovery 2 ekranigeliyo sonra acilis animasyonu yerine siyah ekran geliyo orda,kaliyo.
Formati nasil atcam imei nasil yazcam

Teknojix

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapalı iken bağla sp flash tooldan üstten formata bas ve start format de formatlasın yazılımı kur imei yazma kolay. Anlatacağım

memo4535

memo4535

Üye
telefonu açmayı başardık şimdi imei yazılcak

memo4535

memo4535

Üye
suanlık servise göndermek istemiyorum ya mobiluncle ile denicem

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
Mobileuncle Toolsu indir ve aç.Root iznini verdikten sonra;Enginer Mode/Enginer Mode (mtk)/connectivity sekmesinden/cds information/radio information/phone 1 e gir (dikkatli oku burdan sonrası önemli hata yaparsan tekrar sistem atman gerekir.)
AT+ nın + sil ve tekrar " + " ekle alta sıralanan seçeneklerden AT+EGMR=1,7,"" olanı seç. imei numaran kutunun üzerinde ve sim kart giriş yuva kapaklarında yazıyor.(bende yazıyor) şimdi iki tırnak arasına birinci imei numarasını yaz.Daha sonra AT ve + arasına bir boşluk koy ve SEND AT COMMAND a bas. Phone 2 içinde 2 imei numarasına göre uygula

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Umarım cds information açıktır :oke:

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
belki 10 kere bu yöntemle imei yazdım.Kapalımı oluyor CDS information bende hep açıktı.

• Beğen
Tepkiler: memo4535

Üst Alt