konbara bitiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
ögretelim o zaman :D

walla dün gecede kız arkadaşla konuşurkende o bile özlü bi söz söylemişti dün gece bişey olmuştu ama ne

kız arkadaşımın söledigi özlüsöz :deal:(eşşek ölünce BADEM gözlü olurmuş..:kop:) nie böle bişey söledi;;

dün konuşurken çok yorgunum ölecem falan diyordum kıza oda allah korusun ne ölmesi falan söliyordu bende kıza acimitasyon yapmak adına ''ben ölsem ne degişecekki senin için, üzülecekmisin sankim'' dedim oda bu lafı söledi:bilmem::allalla:

Valla atasözünün anlamını düşünürsek sen benim için öldükten sonra çok değerli olursun gibi bir şey demek istemiş. Ama anlamını bilmeyip de kullanılan birçok atasözü var tabi :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Kampusluleri ilgilendirmiyor değil mi?:hmmm

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Kampüslülere zaten 150 kontöre 50 normal kontör veriliyor. Bence bu kampanyadan kampüslüler faydalanamayacak.

arslansem

arslansem

Üye
Emin misin?

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Öyle olur muhtemelen..

imece iletişim

imece iletişim

Üye
EMİN ÇOLAŞAN kaynak sorduklarında kuşlar diyordu e bizimde aklımızda kaldı link olmayınca böyle bir söz söylemiş olduk.......benim memurum işini bilir....urfada oxford vardıda bizmi okumadık.............v...s.. :)

zorrmaster

Üye
eşşek ölünce BADEM gözlü olurmuş..
Böyle bir atasözü olmamakla beraber, (benzeri ve sanırım söylenmeye çalışılmış olan doğrusu) şu şekildedir. "Kör gözlü ölür Badem gözlü olur". Normalde sizin için değersiz olan bişeyin yitirilmesiyle değer kazanması manasına gelir. Hiç anlaşamadığınız, nefret ettiğiniz ve hatta sürekli kavga ettiğiniz sevgilinizden bilerek ve isteyerek ayrılmış olmanıza rağmen sonradan "Gözleri çok güzeldi, çok güzel bakardı" gibi söylemde bulunmak buna örnektir. Kız arkadaşınız yanlış kullanmış :) Zaten anlamın özüne bakınca da iyi bişeyden çok hakaret gibi olmuş :)

Bu arada konbara diğer tarifelerde devam edecek mi? :)

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
6 temmuzdan itibaren
100 yükleyene 1 haftalık şebeke içi 250 kontör.
150 üzeri yükleyene 1 haftalık şebeke içi 500 kontör hediye...
ben 100 yükledigimde 1000 geliyor turkcell içi:)

carnewam21

carnewam21

Üye
Böyle bir atasözü olmamakla beraber, (benzeri ve sanırım söylenmeye çalışılmış olan doğrusu) şu şekildedir. "Kör gözlü ölür Badem gözlü olur". Normalde sizin için değersiz olan bişeyin yitirilmesiyle değer kazanması manasına gelir. Hiç anlaşamadığınız, nefret ettiğiniz ve hatta sürekli kavga ettiğiniz sevgilinizden bilerek ve isteyerek ayrılmış olmanıza rağmen sonradan "Gözleri çok güzeldi, çok güzel bakardı" gibi söylemde bulunmak buna örnektir. Kız arkadaşınız yanlış kullanmış :) Zaten anlamın özüne bakınca da iyi bişeyden çok hakaret gibi olmuş :)

yaa ben hep ona beni takmamasından yakınırım oda yoq öle bişey takıorum falan gibisinden bişeyler sölio.. dedim yaa ona hep öle şeylerden yakınırım die bigün gene öle yakınırken oda öle söledi işte.. sonra sölediginin farkına vardı ama bi kere benim elime düştü o lafı burnundan getirdim:naughty:

ayrıca bilgilendirme için tşk.ler:D(sölenen sözün dogrusunu sölediginiz için yane:D)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
yine yaptı yapacagını türkcell

Da®kness

Da®kness

Üye
Konbarada kalan kontorler siliniyor mu peki ? Kullanamayacakmıyız?

ilo53

ilo53

Üye
silinmez bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt