konbara bitiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
konbara bitiyor.
6 temmuzdan itibaren
100 yükleyene 1 haftalık şebeke içi 250 kontör.
150 üzeri yükleyene 1 haftalık şebeke içi 500 kontör hediye...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Çok kötü. Gerçekten müşterileri memnun etmeyecek bu..

ALPARS™

ALPARS™

Üye
konbaranın bitmesi kötü ama 1 haftalık şebeke içi 250 kontör güzel:)

darülmendep

darülmendep

Üye
Keşke biraz daha detaylı yazsaydın. Ayrıca normal kontor daha iyiydi.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bir ay süre verilse çok güzel olur.

cool_eagle

Üye
kontörler aylık olsa daha güzel olurdu

turkordu

turkordu

Üye
Çok kötü olmuş.Kontör fiyatları da aldı başını gidiyor.Turkcell bu tür uygulamalarla daha çok kulllanıcı kaybedecek gibi.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Turkcell sadece işleri gevşek bırakmak istemiyor. Bir taraftan verince diğer taraftan kısıyor. 100 yükleyene 20 kontör verecek yerde, 50 kontör değerinde 250 hediye kontör veriyor ama zamanı 1 ay değil 1 hafta. Herşey çok iyi düşünülüyor. Turkcell yaş tahtaya basmaz. Tahminim 3G ile ilgilidir. Dönem atlıyoruz, mutlaka yenilikler gelecek. Devir değişiyor.

darülmendep

darülmendep

Üye
Sana kesinlikle katılıyorum oflurecep

ilo53

ilo53

Üye
Bencede guzel olmus zatn narda 50kntr normal 250 haftalik veriyo bence iyi yapmislar 30kntr kardasn.ama ben kampusluym bana yaramz.

carnewam21

carnewam21

Üye
link falan olmadıgı halle nerden duyuyorsunuz bu kampanyaları hayret dogrusu

ayrıca haftalık olup olmaması önemli degil(zaten bir haftada hediye kntleri bitiriyorum ben ne kadar verirse versin)
şebeke içi olması iyi degil işte

ayrıca ben kampüslüyüm acaba kampüslülerde dahil olurmu ki(hiç sanmıorum ama bekliyecez artık)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

ayrıca haftalık olup olmaması önemli degil(zaten bir haftada hediye kntleri bitiriyorum ben ne kadar verirse versin)
şebeke içi olması iyi degil işte

ayrıca ben kampüslüyüm acaba kampüslülerde dahil olurmu ki(hiç sanmıorum ama bekliyecez artık)

maxicep de kolay kolay yalan haber çıkmaz. Hele bilal hocadan hiç çıkmaz. Bilgi nerden geliyor diyorsan? Boşver üzümü ye bağını sorma ;)

carnewam21

carnewam21

Üye
maxicep de kolay kolay yalan haber çıkmaz. Hele bilal hocadan hiç çıkmaz. Bilgi nerden geliyor diyorsan? Boşver üzümü ye bağını sorma ;)

yoq abi zaten yalan haber demiorum
sadece merak ettim aynı zamanda şaşırdım nerden haberleri oluyor die

''üzümünü ye bagını sorma'' atasözünü birinin sölemesini bekliodum walla:D

imece iletişim

imece iletişim

Üye
KUŞLARRRRRRRR KUŞLARRRRRRR :)

pegasus7

pegasus7

Üye
Herşey bir yana şimdilerde Turkcel'in otomatikman belirleyip bazı abonelerine Haziran'da 100 yükle 2 saat kazan yaz kampanyası vardı. Ama işin saçmalığı TonlaKazan üyeliğimden kazandığım kontörleri önce bitirmem ve varsa seçtiğim tarifemden belirlenen kontör karşılığı aldığım dakikaları bitirdikten sonra bu 120 dk. yani 2 saat'i kullanabiliyormuşum.

Var mı abi ya böyle kurnazlık! Vay canına Turkcell cin olmadan adam çarpmanın yollarını yavaş yavaşta olsa abonelerinin üzerinde denemeye devam ediyoo.

Tabii biz tüketici kesim hala sesimizi biyerlere duyuramıyorsak çook afedersiniz atalarımızın dediği gibi "semer" vuran çook olur bu devirde...

Ekmek aslanın midesinden mazallah nerelere kadar gelmiş ehh be Turkcell, uyanıkların bile gözünü kör ettin ya helal olsun:)

carnewam21

carnewam21

Üye
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp ;) (Bugün fazla atasözü, özlü söz vs. maruz kaldın :))

ögretelim o zaman :D

walla dün gecede kız arkadaşla konuşurkende o bile özlü bi söz söylemişti dün gece bişey olmuştu ama ne

kız arkadaşımın söledigi özlüsöz :deal:(eşşek ölünce BADEM gözlü olurmuş..:kop:) nie böle bişey söledi;;

dün konuşurken çok yorgunum ölecem falan diyordum kıza oda allah korusun ne ölmesi falan söliyordu bende kıza acimitasyon yapmak adına ''ben ölsem ne degişecekki senin için, üzülecekmisin sankim'' dedim oda bu lafı söledi:bilmem::allalla:

Takipçi Satın Al

Üst Alt