Tavsiye knox kaldırılabilir mi ?

Anil-D

Üye
Misall Ssdeki gibi

İşte bu cevabı arıyodum. Teşekkürler
Ne diyon?

Bir önceki yorumumda yazdım ne ise yaradığını ama anlamamakta israrcisin be'nde bildiğin birşey olduğunu düşünerek sana soruyorum! Ama cevabın "ne diyorsun" oluyor? Neyseki anıl imdadıma yetişti

Anil-D

Üye
Bir önceki yorumumda yazdım ne ise yaradığını ama anlamamakta israrcisin be'nde bildiğin birşey olduğunu düşünerek sana soruyorum! Ama cevabın "ne diyorsun" oluyor? Neyseki anıl imdadıma yetişti
Abi hep senmi bana yardim edicen ben sana yardim edeyim dedim

Tepkiler: yaren_dede

KD1907

Üye
Anlamamakta ısrarcısın derken? Aradığım cevabı anıl verdi sen değil. Ama sana da teşekkürler..

Tepkiler: Anil-D
Anlamamakta ısrarcısın derken? Aradığım cevabı anıl verdi sen değil. Ama sana da teşekkürler..

Ben daha açık bir şekilde örnek vererek yazdım ama önemli değil. önemli olan aradığın cevabı alabilmiş olman

Tepkiler: Anil-D ve KD1907

Anil-D

Üye
s4 miniye root atma konusumu

Tepkiler: yaren_dede
Knoxla ilgliydi konu enson baktigimda bu arada sayaca nerden bakiliyor

Konu Sahibi
Knoxla ilgliydi konu enson baktigimda bu arada sayaca nerden bakiliyor
odin mode dan bakabilirsin ama uygulamayı yüklemek istemiyorum knoxun simgesine tıkladığımda bi yükleme ekranı çıkıyo bende yüklemedim daha ancak kaldırma gibi bi durum söz konusu değil telefonu değiştirmeyi düşünüyordu martık kararım kesinleşti çıkınca gidip bir GMD elite alacağım lanet olsun sana samsung

Anil-D

Üye
ses kisma arti power arti menu tusuna bas altta warrant bit 0 ise sayac 0

Tepkiler: KD1907

KD1907

Üye
Anıl bari sen yardım et nasıl uyutucam uygulamaları