oguzhangul32
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet öyle çok saçma. Sen knoxu kurmasan bile sayaç aktif hale geçiyor 4.3 e güncellediğin anda. Ve bundan sonra root yaptın diyelim unroot yapsan bile sayaç artıyor ve cihaz garanti dışı kalıyor.. Ve hala bunun bi çözümünü bulamadılar..beklemekten sıkıldığım için geçmiştim sonradan pişman oldum ama kaldırmak için programa girdiğimde daha inmemiş olduğunu gördüm ss alacaktım fakat korumalı içerik dedi daha programı indirmemişim ama sayaç çalışıyor çok saçma değilmi ?
4.1.2 ye dönüş yok yaniEvet öyle çok saçma. Sen knoxu kurmasan bile sayaç aktif hale geçiyor 4.3 e güncellediğin anda. Ve bundan sonra root yaptın diyelim unroot yapsan bile sayaç artıyor ve cihaz garanti dışı kalıyor.. Ve hala bunun bi çözümünü bulamadılar..
Dönüş var ama garanti dışına çıkıyor cihaz. O yüzden bence hiç dönme daha iyi4.1.2 ye dönüş yok yani
peki Türkiye 4.3 çıkınca onu yüklersek sayaç artıyormu ?Dönüş var ama garanti dışına çıkıyor cihaz. O yüzden bence hiç dönme daha iyi
Artmıyor heralde benimde fazla bi bilgim yok bu konularda...peki Türkiye 4.3 çıkınca onu yüklersek sayaç artıyormu ?
tamam teşekkürlerArtmıyor heralde benimde fazla bi bilgim yok bu konularda...
Aynen öyle oldu vallatamam teşekkürlersamsung neden böyle birşey yapmak istedi merak ettim kullanıcıları iyice soğuttu kendinden
Çok bilgim yok diyosun ama arakdaşa başka rom yüklersen 4.1.2 ye dönersen sayaç artar diyosunArtmıyor heralde benimde fazla bi bilgim yok bu konularda...
Ne diyon ya sen? Ben bildiğim şeyleri yazdım ve yazdığım şeylerin doğru olduğuna da eminim. Sonra arkadaş bi soru sordu bende sorduğu soru hakkında bi bilgim olmadığı için öyle dedim. Cahil değilim yani merak etme..Çok bilgim yok diyosun ama arakdaşa başka rom yüklersen 4.1.2 ye dönersen sayaç artar diyosunbilgin olmayan bir konuda kesin konuşuyosun.
Şu Konu 'ma bir cevap yazarsan sevinirim.
Şimdi gelelim konuyu açan arkadaşa. Kardeş verdiğim linkteki konuya bakarsan bende senle aynı durumdayım. Şunu söyleyebilirim şu an 4.3 mk9 ve üzeri bir stock romdan alt versiyonlara dönemessin. Dönebilirsin ama philztouch gibi recovery mod kurup custom rom atarak dönersin o zamanda knox sayacı 1 olur. Stock 4.1.2 ye odin veya diğer yasal yönlerle dönmek şimdilik mümkün değil knox bootloader download modda desteklenmeyen versiyon uyarısı ile yüklemeyi engelliyor. Ben xdada falan çok sordum araştırdım ama mümkün değil dediler sıkıldım bastım cwm menüyü ve knox sayacı 1 oldu. Benimde şimdi araştırdığım bu sayaç garanti dışı bırakıyormu yoksa sadece knox uygulamaları ve telefondan güncelleme almayımı engelliyor bunu araştırıyorum. Çünkü başka bir sitede knox sayacı 1 olmuş birisi servise göndermiş ve telefonu yapılıp tekrar gönderilmiş. Banada xda geliştiricilerinden faria adlı kullanıcının dediğine göre garanti dışı bırakmıyormuş ama bi daha güncelleme alamassın knox uygulamalarını kullanamassın dedi. Bilmiyorum bende bunu bilen varsa bizleri aydınlatacak birilerini arıyorum
biliyorum hocam note 3 ozelliklerini tasiyon romu kullaniyosunuz bunu ogrenmemiz lazimGenellikle herkes garanti dışı bırakıyor diyor ama söylediğim iki konuda 2 farklı kişide bunları söyledi. Bende tamamen kesin bir yanıt arıyorumşu anda sayacı 1 yaptım ditto note 3 romu kurdum kullanıyorum ama hala download modda knoxtan kurtulamadım alt versiyonlara odin ile yükleme yaparak dönemiyorum
Cahil demedim estağfurullah. Peki o zaman madem biliyosun bana söylediklerinin açıklamasını yapar cevap verirsen sevinirim.Ne diyon ya sen? Ben bildiğim şeyleri yazdım ve yazdığım şeylerin doğru olduğuna da eminim. Sonra arkadaş bi soru sordu bende sorduğu soru hakkında bi bilgim olmadığı için öyle dedim. Cahil değilim yani merak etme..
Android Yazılım Destek platformuna konu açıp sordum ama işte hala hiç cevap yok galiba kesin olarak bilen yokbiliyorum hocam note 3 ozelliklerini tasiyon romu kullaniyosunuz bunu ogrenmemiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?