Klavyeli Telefonlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blade__7

blade__7

Üye
    Konu Sahibi
Klavyeli Telefonlar?
Klavyeli telefon önerebilir msiniz?

Özellikle Wifi+dayanıklı batarya+sağlam malzeme kalitesi olucak?

52mrt1905

Üye
e7 n900 n97 ve n97mini e6 e72 htc chacha motorola droid

61semih

61semih

Üye
htc desire z

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Fazla araştırmam yok o konuda ama n900 hakkında çok iyi şeyler duydum. :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ama N900 2009 da çıktı hatırlatım eskidi sanki

Uruloki

Uruloki

Üye
aslında fiyat aralığı söylese daha iyi olurdu ama senin dediğin telefonlarda iyi tabi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
ya hayvan kadar ekran var dicemde bende N9 istiyorum ama telefonların ideal boyutu 4" olmalı çünkü aşırı büyük kaçıyorlar ele oturmuyor telefon

harun22

harun22

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
valla elinin büyüklüğüne bağlı mesela benim ki küçük N8 i serçe parmağımla destekliyorum düşün işte ama dediğim gibi ideal olan 4" bence ekran büyütmek yerine ekran çözünürlüğünü ve teknolojisini geliştirseler çok daha iyi olur

harun22

harun22

Üye
valla elinin büyüklüğüne bağlı mesela benim ki küçük N8 i serçe parmağımla destekliyorum düşün işte ama dediğim gibi ideal olan 4" bence ekran büyütmek yerine ekran çözünürlüğünü ve teknolojisini geliştirseler çok daha iyi olur

çok haklısın bende sen gibi düşünüyorum fakat büyük ekrana ihtiyacı olan onları tutan insanlar da çok. Xperia Neo 3.7" yaz sonu gelirse alıcam. Gelmezse Arc 4" alcam ideal sanırım :D

Uruloki

Uruloki

Üye
valla duo var duo o aklımı çeliyor biraz N9 mu o mu diye ama bakalım

blade__7

blade__7

Üye
    Konu Sahibi
Htc chacha iyi geldi bana söylediklerinizden sürgülü klavyeli telefon istemiyorum fiyat aralığımda 600-700 arası nokia e72 ve nokia e5de aklımda var bide carrefour nokia e63 için kampanya yapmıs 329 TL orada.. htcyide araştırdım ama ne zaman çıkıcak türkiyeye ne zaman gelicek fiyat aralığı kaç olucak fikri olan var mı?

blade__7

blade__7

Üye
    Konu Sahibi
ee öneriler nerde arkadaşlar? :aha:

umut681

umut681

Üye
Sony Xperia X10 veya minisi:oke:

61semih

61semih

Üye
evet x10 mını proklavyelı 800mhz ıslemcı ve android klavyesıde cabası bıraz ufak fakat guze telefon 600tl ıdı yanılmıyorsam fıyatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...