Klasik Bir Telefon Önerisi Başlığı [Sınır : 550 TL]

Sponsorlu Bağlantılar

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
Şunu da belirtiyim amacım sadece oyun oynamak internete girmek ve müzik dinlemek bunları karşılasın yeter

Buğra

Buğra

Admin
Şunu da belirtiyim amacım sadece oyun oynamak internete girmek ve müzik dinlemek bunları karşılasın yeter

kesinlikle general mobile discovery almalısın seni en az 3-5 sene götürecektir :oke:

aleranol

aleranol

Üye
Oyun varsa kesinlikle 50tl zorlayip discovery almalisin cunku 1200tllik donanima sahip.

vefa_18

vefa_18

Üye
Lumia 520 al

avcitalip

avcitalip

Üye
2.el temiz audi bul bir tane :ehe

şaka 2.el yurtdışı temiz s2 bulabilirsin bu fiyatlara bence kaçırma derim

Not:ben geçen sene yurtiçi s2'yi 750 TL'ye sahibinden aldım :oke:

sıfır olsun dersen wonder falan bakacaksın mecburen veya ace 2 sıfır s3 minide olabilir ama biraz daha bütçe arttırılmalı :oke:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
50 TL katıp Discovery alırsan "iyi ki almışım" dersin.

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Gm Discovery Hızlıalda 600TL ama kampanyası var sitenin bak istersen ödemeni Bkm ekspress üzerinden yapınca 40TL indirim yapıyor.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Gm Discovery Hızlıalda 600TL ama kampanyası var sitenin bak istersen ödemeni Bkm ekspress üzerinden yapınca 40TL indirim yapıyor.
Stoklarında bulunmuyor,''
Ürün geçici olarak temin edilememektedir!''

LimePie

LimePie

Üye
gm iyidir bu konuda gm al

fingerback5

fingerback5

Üye
50 tl icin bir yil bekle ama general mobile almadan gecme.

maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar günümüzde daha doğrusu günümüzde türkiye piyasasında 600 lira ve aşağı telefonlar tek kelimeyle rezalaet insanlar 400-500 hatta 600 tl para veriyorlar aldıkları telefonlar galaxy mini mini 2 ace desire c vs vs ve o kadar emek harcayıp para ödüyorlar sonra bakıyorsun güya android ... telefon angry birds bile oynatmıyor ve kamerası 3mp ise para ödemeye ne gerek var herkes o fiyat aralığında oyun telefonu arıyor sonra forumlarda benim telefon böyle benim telefon şöyle diye şu sorun bu sorun diye yardım çığlıkları atıyorlar kısacası kardeş sen 1-2 ay daha para biriktir git kendine adam gibi bir telefon al yoksa gelecekte keşke 50-100 tl daha para ekleyip o telefonu alaydım diye ağlarsın ben söyleyeyim kısacası sabırlı ol para biriktir ve o telefonu al çünkü o telefonun gerçek değeri zaten 1000 tl fırsat bı fırsat bence kaçırma ya galaxy ace gibi seni yarı yolda bırakacak bir telefon alırsın yada 50-100 tl ekleyip 4 katı değerinde seni en az 2 yıl götürecek bir telefon alırsın bence biraz düşün kardeş