arkadaşlar günümüzde daha doğrusu günümüzde türkiye piyasasında 600 lira ve aşağı telefonlar tek kelimeyle rezalaet insanlar 400-500 hatta 600 tl para veriyorlar aldıkları telefonlar galaxy mini mini 2 ace desire c vs vs ve o kadar emek harcayıp para ödüyorlar sonra bakıyorsun güya android ... telefon angry birds bile oynatmıyor ve kamerası 3mp ise para ödemeye ne gerek var herkes o fiyat aralığında oyun telefonu arıyor sonra forumlarda benim telefon böyle benim telefon şöyle diye şu sorun bu sorun diye yardım çığlıkları atıyorlar kısacası kardeş sen 1-2 ay daha para biriktir git kendine adam gibi bir telefon al yoksa gelecekte keşke 50-100 tl daha para ekleyip o telefonu alaydım diye ağlarsın ben söyleyeyim kısacası sabırlı ol para biriktir ve o telefonu al çünkü o telefonun gerçek değeri zaten 1000 tl fırsat bı fırsat bence kaçırma ya galaxy ace gibi seni yarı yolda bırakacak bir telefon alırsın yada 50-100 tl ekleyip 4 katı değerinde seni en az 2 yıl götürecek bir telefon alırsın bence biraz düşün kardeş