Klasik Bir Telefon Önerisi Başlığı [Sınır : 550 TL]

Sponsorlu Bağlantılar

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
Klasik Bir Telefon Önerisi Başlığı [Sınır : 550 TL]
Kısaca bir telefonla yapmak istediklerimi anlatayım OYUN OYNAMAK ! Internete Girmek ! Whatsapp vb. programlar ! + Kamerayla resim çekmeyle işim olmaz ! Birazda müzik dinlensin.
Benim düşündüklerim :
1- Sony Experia E
2- Samsung Galaxy Ace
3- Samsung Galaxy Gio
4- Samsung Galaxy Mini 2
Not: Bu telefonlar dışında 500-550 civarı telefonda önerebilirsiniz.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
+50tl ekleyip general mobile tiscovery

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
600 e Discovery :oke:

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
600 bana çok geliyor şuan yeni yazlık aldık para sıkıntılı 550 ye bile zor çıkarım ona göre düşünsek ? :S

seyamkk

seyamkk

Üye
Lg l5 ozaman şuan 380 TL'ye kadar indi

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Kardeş 50 daha ekle discovery al.4 çekirdek 1.2 ghz islemci 4.7 inc ips ekran.PowerVR Series5XT gpu.

Oyunlarda çok başarılı bu fiyata alınabilecek en iyi telefon.Ben3 gün önce aldım.

Edit : 600 e çıkamam demişsin.Hepsiburadada stok varsa ordan al 100 tl hediye çeki veriliyor.

aleranol

aleranol

Üye
Dostum s3 ü biliyirsun muhtemelen. Farki azzzıcık zayif islemci ve dusuk hafiza. Biraz daha az da kamera performansi. Birazcik ta ses performansi azligi. Ya i s3ün 1 tık altı.

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
Dostum s3 ü biliyirsun muhtemelen. Farki azzzıcık zayif islemci ve dusuk hafiza. Biraz daha az da kamera performansi. Birazcik ta ses performansi azligi. Ya i s3ün 1 tık altı.

Hangi telefondan bahsediyorsun?

aleranol

aleranol

Üye
Gm discovery.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Arkadaş 600 e çıkamam diyor.

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
Mini2 ve Xperia E arasında çok kaldım Xperia 1 GHz o dikkatimi çekti

OPC

OPC

Üye
Bu telefonlardan birini almak yerine hiç alma 50 tl daha bul buluştur General Mobile Discovery al yazık olmasın paraya

umitgul18

umitgul18

Üye
Xperia E :oke: 1 gHz işini görür diye düşünüyorum. :)

smh60

smh60

Üye
kardeşim 50 tl bul rahat et derim

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
550 ye çok zor çıkıyorum beyler Ramazanda geliyor para kazanamicam GM Discovery dışında yazdıklarımdan hangisini önerirsiniz?

fk555897

fk555897

Üye
Yazdığın telefonlar arasında Sony Xperia E en iyisi ama bu telefonların hiçbirinden iyi bir performans bekleme. Sana çok kötü bir Android deneyimi yaşatacaktır. Sana önerim Nokia Lumia 520 veya Android işletim sistemli bir telefon istiyorsan Samsung Galaxy Ace 2'den aşağısına bakma. O telefonlardan en fazla 1 ay sonra nefret edersin.

aleranol

aleranol

Üye
Vallahi bu senin verdiklerin arasindan xperia e daha iyi. Ama gm discovery de onu 2 ye katlar abartisiz. Bence biraz zorla guzel kardesim almisken uzun kullan 50 liran daha faydali olsun

smh60

smh60

Üye
Katılıyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
Ne yap et 50 lira bul