Kies Yeni Güncelleme Uyarısı. (8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

xxvolkan

xxvolkan

Üye

Arkadaşlar telefonu bu sabah kiese bağladığımda böyle bir uyarı aldım.
Sizde Durum nedir? Şunuda belirteyim ben ilk önce ml ile 1.0.2 sürüme geçiş yapıp sonra kiesten 1.2 güncelledim.Ayrıca gene bağlantı kesiliyor.Bu güncellemeyi yükleyen varmıdır? Teşekkürler.

ben yükledim herhangi bir sorun yok telefonu sitede anlatılan şekillerle 1.2 e yükseltmiştim kiese bağlanma sorunu yaşıyorum kendi pc den. farklı bir pc de dil ayarlarını abd yaptım bağlantı sağlandı ve güncelleştirmeyi yükledim. daha sonra kendi pc de iobituninstaller tüm samsung yazılımlarını kaldırdım.Advanced SystemCare programı ile temizle yaptım şimdi normal şekilde kiese bağlanıyorum ve yazılım güncel diyor hayırlı olsun

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapabildin
Özel bişiy yapmadım.
Denetim Masası> Bölge ve Dil şeçenekleri >Bölgesel Seçeneklerden

İngilizce(A.B.D) Yaptım.Hemen ardından
Gelişmişe geçip
Ayni şekilde İngilizce(A.B.D)
Şeçtim.Tamam dedim.Restart atmak için uyarı verdi.Restart attım.Açılınca sorunsuz.Güncelledi.
Birde dnsyi değiştirebilirsin.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Özel bişiy yapmadım.
Denetim Masası> Bölge ve Dil şeçenekleri >Bölgesel Seçeneklerden

İngilizce(A.B.D) Yaptım.Hemen ardından
Gelişmişe geçip
Ayni şekilde İngilizce(A.B.D)
Şeçtim.Tamam dedim.Restart atmak için uyarı verdi.Restart attım.Açılınca sorunsuz.Güncelledi.
Birde dnsyi değiştirebilirsin.

bende windows 7 yüklü bu şekilde çıkmıyo

adelante55

adelante55

Üye
spoof deneyen oldu mu? herhangi bir yöntem bulan?

sinager_dante

Üye
ben şimdi jvkc 1 den xxjl2 ye direkt ml ile dönebilirmiyim herhangi bir sorun olurmu daha sonrada ml ile jvka1 e yüksletmeyi düşünüyorum

baby_face_

baby_face_

Üye
yok arkadaş ne yaptıysam olmadı, windows7 home premium kullanıyorum, burdaki ayarları aynı çektim, resetledi. kiesi açtım cihazı gördü, yazılım yükselt ikonuna tıklıyorum gene bağlantıyı kesiyor ve uyarı veriyor ''gt-s8500 yöneticisinden izin alınamadı'' diye, bu sorunu çözen varsa yardımcı olursa sevinirim

posinetti2000

posinetti2000

Üye
aynı sorun bendede var

--------------- Ekleme ---------------

jj9 un üzerine ml ile hangi dosyaları atayım ki şuan ki 1.2 ye donsun tel (samfirmwaredeki dosyalardan). çünkü bu artık geri donme işinden sıkıldım yok onu yap yok bunu yap olmuyor anasını sattığımın şeyi.

melik17

Üye
Arkadaslar benim surum 1.0 di jvkc1 i yukledim mesaj ve rehbere girerkekn 1.0 a gore yavas oldu sizlerdede boylemi ?

anilimaca

Üye
Kies 2.0 çıktığında güncelledim. Sonrasında telefon için güncelleme var diyip yüklemek isteyip istemediğimi sordu. Ben de evet dedim. Sonra başladı ve bağlantı kesildi dedi tekrar tekrar her denediğimde aynı hatayı verdi. Sonra vazgeçip uzun bi süre uğraşmadım. Bugün açtığımda Kies 2.0 için güncelleme var diyip yükledi. Yeni versiyon ile belki olur diyerekten telefonu bağladım yine sordu. Evet dedim ve telefon için yeni yazılımı indirmeye başladı.Dikkat ettim o esnada telefonun bağlantısı kesildi ama bu sefer hata vermedi. Bekledim yazılım indi ve telefona atmaya başladı yarısında güncellenemiyor dedi ve hata verdi acil kurtarma için (başka bilgisayardan yapılırsa) kod verdi. Acil kurtarmayı denedim o da olmadı. Haydi bakalım geçmişler ola. Bravo Samsung ben senin yapacağın işi ve programı... Sabrettim hep bu güne kadar gelişir ha gelişir diye. Bu modelle atak yaptılar devamı gelir diye. Ama bu bardağı taşıran son damla oldu artık. Yeter kardeşim. Para verdik aldık. Keşke kazıklanıp başka marka alsaydım... Ne yapacam ben şimdi? Sinirden düşünemez haldeyim. İnşallah kayıtlarım ve datalarm yok olmamıştır...

(Not: Bu işlemleri yaparken bilgisayarın dil seçeneği ingilizce idi)

programmer2

programmer2

Üye
Aynı şey bendede oldu arkadaşım. Acil durum üretici yazılımı kurtarma ya tıkla, birşeyler indirmeye başlıyor.Sonra tüm dosyalarını vb...hepsini kurtarıyor.Ve aynı zamanda yeni versiyonda kurulmuş oluyor.

Eğer şayet olmazsa download mode da yükleme yaparsın.
Senam38 arkadaş download mode da nasıl yükleme yapılabileceğinide şöyle anlatmış .

download modda soyle olur kies indirme islemi bitmeden yani yukleme islemine gecmeden telefonu kapartip ses kisma+kamera+acma tusu bunlarin ucune bir basarsan download moda alir ve kies telefona hic hata almadan yukler diger sekilde tel normal acikken hata verir kurtarma islemi ile ugrasir durursun..

anilimaca

Üye
Dediklerini aynen yaptım dostum ama nafile. Bağladım Kies'e o indirirken Download mode a aldım tamamen yükledi bitti dedi. Kabloyu çıkarıp cihazı kapatın ve yeniden açın dedi. Bi açtım yine ekranda uyarı telefonu pc ye bağlayın gibisinden sembol. Aynı ilk baştaki olduğu gibi. Bağladım. Bağlanıyor diyip kalıyo. Olmadı yine. Üstelik Kies te artık kurtarılacak aygıtlar listesinde de gözükmüyor. Kies e bağlanıyor diyip kalıyor. Artık Allah bin çeşit b..lasını versin böyle markanın diyorum. Telefonu yapmışlar ama destek ve yazılım sıfır. Kendileri falan yazılım geliştirmesinler aman diyim.

Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? En azından telefon rehberimi bari kurtarayım. Tel rehberi yeter bana. Alıyım direkt çöpe atacam zaten telefonu.

anilimaca

Üye
JVJK1 versiyonuu ml ile telefona attım forumlarda biraz bkarak. Fakat şimdi telefon açılır açılmaz reset atıyor. Öf arkadaş yaa...

silver021

silver021

Üye
Daha ilk denememde yükledim yazilimi hiç bir sorun çikmadi. ohh be miss gibi 1.2 geldi iste. bilemiorum siz nasil hata aldiniz ama ben gayet rahat yükledim. :) Arkadaşim eger çöpe aticaksan çöpe atma kargoyla bana yolla. :d sonrada temiz bir csc yüklerim formatini atarim satarim 750yeki talep var suanda benim cebe bu fiyattan.

Rehberinide sana netten atarim tek tek =d

anilimaca

Üye
Evet calistirmayi basardim sonunda fakat bu sefer de hafiza kartinda yuklu olan uygulamalarin hic biri menude yok.

swordsword

Üye
Arkadaşlar bugün saat 22.00 itibariyle telefonu kies üzerinden sorunsuz şekilde hiç bir ekstra şey yapmadan 30 dk içinde 1.2 ye yükselttim.Nasıl yaptığıma gelince ;önce kies 2.0 açtım güncelleme var dedi bende yükledim.Sürüm 2.0.0.11032_12 oldu.yaklaşık 5 dk sürdü sonra,gt-s8500 güncellemesi var uyarısı geldi ben kelefonun bağlantısını kestim ,sim kartı ve hafıza kartını çıkardım sonra tekrar bağladım ,bu arada telefon şarjlı idi.Sonra yaklaşık 30 dk süren güncelleme sonun da telefonum şuanda bada1.2 jvkc1 sürümüne geçti şuanda herşey stabil gözüküyor...

Üst Alt