Kies Yeni Güncelleme Uyarısı. (8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
    Konu Sahibi
Kies Yeni Güncelleme Uyarısı. (8500JVKC1)

Arkadaşlar telefonu bu sabah kiese bağladığımda böyle bir uyarı aldım.
Sizde Durum nedir? Şunuda belirteyim ben ilk önce ml ile 1.0.2 sürüme geçiş yapıp sonra kiesten 1.2 güncelledim.Ayrıca gene bağlantı kesiliyor.Bu güncellemeyi yükleyen varmıdır? Teşekkürler.

halil45

Üye

Arkadaşlar telefonu bu sabah kiese bağladığımda böyle bir uyarı aldım.
Sizde Durum nedir? Şunuda belirteyim ben ilk önce ml ile 1.0.2 sürüme geçiş yapıp sonra kiesten 1.2 güncelledim.Ayrıca gene bağlantı kesiliyor.Bu güncellemeyi yükleyen varmıdır? Teşekkürler.

evet aynı güncelleme bende de var resim deki gibi.. ama yine bağlantı kesiliyor...:bann:
zaten pek gerekte yok artık güncellemeye ...samsung a güven kalmadı artık çoğu kişide... tabi ki bende de...!

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
    Konu Sahibi
Samsung tr yi aradım onların daha 1.2 den haberi yok.Bu güncelleme sorun yaratırmışta servisin telefonunu veriyo bana.Badanın 1.0 sürümüne düşürülmesi gerekiyomuş.1.0.2 bile değil.Ne angut teknik servis bunlar yaw.

mty29

mty29

Üye
Evet yeni bir güncelleme daha gelmiş yüklemeyi denediniz mi arkadaşlar dil ayarı yapmadan yüklenebiliyor mu yoksa JVKA1 deki gibi hata mı veriyor ?

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda bağlantı kesiliyor gene.Dili değiştirip bakıcam.

kizmayantepe

Üye
daha önce yaptığımız gibi bölge ve dil ayarlarını değiştirmke gerekiyor. sanırım.ben değiştirerek indiriyorum şu an %50 ind bakalım tamamlayabilecekmiyim

dla11

Üye
yükleyen varsa söylesin telefondan sorun oluşuyormu önceki gibi olmuyalım.

mty29

mty29

Üye
daha önce yaptığımız gibi bölge ve dil ayarlarını değiştirmke gerekiyor. sanırım.ben değiştirerek indiriyorum şu an %50 ind bakalım tamamlayabilecekmiyim

Tamamlanırsa yazılım kodunu ve herhangi bir değişiklik varsa yazarmısın

soserious

Üye
Buyuk olasilikla bu surum daha once konulan hatali surumun yamasi olabilir.kiesten o surumu indirenlerin fix yapmalari icin.tabi indirip bakmak lazim yinede.

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
    Konu Sahibi

Guncellemeyi yaptim.Uygulamalar sorunsuz calisiyor.

mildew583

mildew583

Üye
"yükseltme bilgilerini gör" e tıklayınca neden geldiği yazıyor. samsung apps e giriş sorunu olduğu için yazıyor.

mty29

mty29

Üye
Guncellemeyi yaptim.Uygulamalar sorunsuz.

Hayırlı olsun arkadaşım:)

JVKA1 hatalı bir sürümdü BADA OS 1.2 düzeltilmiş sürüm JVKC1 demekki herkese hayırlı olsun gözümüz aydın :)

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
    Konu Sahibi

bs32

Üye
JVKA1 yı Multiloder ile yüklemiştim kies bağlamadan önce win7 de bölge dil ayarında biçimler,konum ve klavye dil ayarın ingilizce ve abd şeçtim günçelemeyi bitirdi ama kurmada hata cıktı. bağlantıyı kestim bölge dil ayarını tr çevirdim açil durum yazılım kurtarma ile JVKC1 Kurma işlemim bitti

Voodoodream

Üye
8500JVKC1 yükledim sorunsuz. Rahat rahat kurabilirsiniz. Gayette Stabil.

Voodoodream

Üye
Denetim masası, bölge ve dil seçenekleri.

viranufuk

viranufuk

Üye
ml ile jvka1i yükledim su an isteyim ml ile yukleyenler kiesten gincelleme yapabiliyorlarmi

adelante55

adelante55

Üye
valla yaptım az önce, programlarda bi sıkıntı yok. dili değiştirdim güncelledim telefonu. herşey iyi gözüküyo şimdilik, orjinal kies sürümü

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
    Konu Sahibi
ml ile jvka1i yükledim su an isteyim ml ile yukleyenler kiesten gincelleme yapabiliyorlarmi
JVKA1 sorunsuz yüklendiyse ve Son güncelleme JVKA1 ken son sürümdür dediyse yüklenmesinde bir engel yok.

Üst Alt