Kies Yeni Güncelleme Uyarısı. (8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
    Konu Sahibi
Win 7 home premium da tamamen ingilizce yapılamıyor.Ama yinede ben kiesten 1.2 ye geçmeyi başardım.yüklerken hata verdi acil kurtarma modu devreye girdi vs.Ama pes etmeyin sonuçta oluyor.
Arkadaşlar tamamen ingilizce yapmak diye bişiy yok.Zaten tamamen ingilizce olmaz.Sadece gösterilen ayarları yapınca yükleniyor.

alemc71

Üye
kardeş spoof değilde ndriver diğer yöntemle yüklediğimizde çalışıyormu
kardeş ben ndrive yi spoof ile yüklemiştim güncellemeden sonra çalışmadı sen başka yöntem derken neyden bahsediyorsun...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar güncellemeden sonra yapılacak birşey varmı yani herhangi bir format felan atmamız gerekiyormu..

frentic

Üye
ben yükledim ama social hub gitti.

cellmanbash

cellmanbash

Üye
bende jvka1 i güncellerken hata veriyor ve bağlantı kesiliyordu bugün denedim ve jvkc1 i yükledim herhangi bir sorun yok kies e bağlanabiliyorum ayrıca önceki sürümde kies e baülıyken telefonu kullanamıyorduk bunda kullanabiliyoruz... kafama takılan tek şey telefonda jvkc1 yazarken kies de jvka1 yazıyor hala...

frentic

Üye
ilk önce custom firmware (aydın) bugün xxjıd üzerine ganstera'nın verdiği orjinal ka1'i kurdum,üzerüne güncelleme yaptım ama social hub kullanamıyorum.

viranufuk

viranufuk

Üye
ben şimdi güncelledim sadce d,l ayarlarını değiştim pc yi yeniden de başlatmadan dirtek güncelledi hiç bi hata vermedi bu arada sistemim win 7 ultimate

frentic

Üye
hard reset neyi çözerki?

xxvolkan

xxvolkan

Üye

Arkadaşlar telefonu bu sabah kiese bağladığımda böyle bir uyarı aldım.
Sizde Durum nedir? Şunuda belirteyim ben ilk önce ml ile 1.0.2 sürüme geçiş yapıp sonra kiesten 1.2 güncelledim.Ayrıca gene bağlantı kesiliyor.Bu güncellemeyi yükleyen varmıdır? Teşekkürler.

kies ba[lanti sorunu yasayan arkadaslar dil ayarlarinizi amerika yapip guncelle;tirme yapabilirsiniz

alemc71

Üye
beyler güncellemeden sonra herhangi bir reset felan gerekiyormu bilgilendirirseniz sevinirim birde spoof ile yüklediğimiz uygulamalar çalışmıyo onlar hakkında bilgi rica ediyorum ne yapmamız lazım artık kullanamıyacakmıyız bu uygulamaları..

baby_face_

baby_face_

Üye
ALLAH belasini versin deli etti beni gece gece tum dil ayarlarini degistirdim bu seferde gts8500 yoneticisinden izin alinamadi diyor verem etti beni bu illet offfff

TozteL

Üye
arkadaslar bilen biri lutfen yardim etsin..gece 4e kadar guncellemeye ugrastim bi turlu olmadi ve telefonum kapandi kaldi.telefonum surumu 1.0di uzerine en son surumu tuklicektimki bi turlu yuklemedi.dil ayarlarini deistim hafiza karti sim karti cikarip yaptim ama bi turlu olmadi..

fati144

fati144

Üye
valla bende yapamadım sürekli bağlantı kesildi hatası veriyor bekliyorum bişey olmuyor.pc win 7 gerekli dil dosyalarını internetten yükledim ayarladım pc açtı kapandı ama olmuyor bide bu güncelleme çok önemli deği sanırım. ben daha ganstera arkadaşın anlatımıyla 1.2 ye geçmiştim multiloaderle. şimdi kieste güncellemeyi görüyor demekki herşey normal!!!! benim tek sorunum bu 1.2 ye geçtikten sonra internet browsıra bi haller oldu çok kötü bağlansammı bağlanmasammı diyor önceki gibi stabil değil.

alemc71

Üye
arkadaslar bilen biri lutfen yardim etsin..gece 4e kadar guncellemeye ugrastim bi turlu olmadi ve telefonum kapandi kaldi.telefonum surumu 1.0di uzerine en son surumu tuklicektimki bi turlu yuklemedi.dil ayarlarini deistim hafiza karti sim karti cikarip yaptim ama bi turlu olmadi..
beyler birde dns ayarlarınızı değiştirip deneyin ben bölge seçeneklerini ingiltere yaptım dili değiştirmeye gerek yok benim dil ayarım türkçede kaldı dns nizi değiştirip deneyin.4.2.2.1 4.2.2.2 yapın

sinager_dante

Üye
arkadaşlar ben kies ten yüklediğim jvka1 in üstüne jvkc1 i yükledim ve shp gitti kullanmıyorum ama canım sıkıldı bu sürümün hatalı olmasındanmı kaynaklanıyor yoksa normal olan birşeymi jvka1 daha iyiydi sanki eğer bu jvkc1 hatalı sürüm ise jvka1 e geçmenin yolu nasıldır?

soserious

Üye
arkadaşlar ben kies ten yüklediğim jvka1 in üstüne jvkc1 i yükledim ve shp gitti kullanmıyorum ama canım sıkıldı bu sürümün hatalı olmasındanmı kaynaklanıyor yoksa normal olan birşeymi jvka1 daha iyiydi sanki eğer bu jvkc1 hatalı sürüm ise jvka1 e geçmenin yolu nasıldır?

Hatalı surum değildir.Samsung Apps'e giriş sorununu cozmek icin yayınlanmıstı.jvka1 den ap ayrı bir farkı veya bir sorunu yok.Fixed patch gibi yani..

sinager_dante

Üye
Hatalı surum değildir.Samsung Apps'e giriş sorununu cozmek icin yayınlanmıstı.jvka1 den ap ayrı bir farkı veya bir sorunu yok.Fixed patch gibi yani..
peki bu social huba girmeme nedeni nedir social huba tıkladığımda mesajlara giriyor?

soserious

Üye
peki bu social huba girmeme nedeni nedir social huba tıkladığımda mesajlara giriyor?

shp'u suan için sadece hacklı olarak cfw uzerınden kullanıyordu (Aydın hocanın yaptıgı turk cfw gibi).Siz de buyuk olasılık once multiloader ile uzerınden xxJl2 flash atıp jvka1 kurdunuz forumda yazıldıgı gibi.jvka1 yukledıkten sonra pre-config ayarı yapmadan kullanabiliyor.BAzı kısıler kiesten jvkc1 update yaptıktan sonra kullanabildigini bazılarıda kullanılmadıgını soylemiş.Tam sorunu bılmıyorum ama illa shp kullanmak istiyorsanız XXJL2 flash atın ve oyle kullanın.Ustune tr fw atmak size kalmıs.Bence en saglıklısı xxjl2 kullanmakta.Cünkü orjinal tr fw updateledıkten sonra size kimse garanti veremez calısır ve ya calısmaz diye.Pre-config yapılmadıgı surece calısır ama buda cozum olmadıgı belli.Elbet kiesten yaptıgınız bir update de shp'niz yine pasif olacaktır cunku orjinal tr fwsinde shp ayarları yoktur.

sinager_dante

Üye
shp'u suan için sadece hacklı olarak cfw uzerınden kullanıyordu (Aydın hocanın yaptıgı turk cfw gibi).Siz de buyuk olasılık once multiloader ile uzerınden xxJl2 flash atıp jvka1 kurdunuz forumda yazıldıgı gibi.jvka1 yukledıkten sonra pre-config ayarı yapmadan kullanabiliyor.BAzı kısıler kiesten jvkc1 update yaptıktan sonra kullanabildigini bazılarıda kullanılmadıgını soylemiş.Tam sorunu bılmıyorum ama illa shp kullanmak istiyorsanız XXJL2 flash atın ve oyle kullanın.Ustune tr fw atmak size kalmıs.Bence en saglıklısı xxjl2 kullanmakta.Cünkü orjinal tr fw updateledıkten sonra size kimse garanti veremez calısır ve ya calısmaz diye.Pre-config yapılmadıgı surece calısır ama buda cozum olmadıgı belli.Elbet kiesten yaptıgınız bir update de shp'niz yine pasif olacaktır cunku orjinal tr fwsinde shp ayarları yoktur.
ben hiç multiloader kullanmadım xxjl2 yide tabiki bundan önce kiesten jvka1 i kurmuştum sonra jvkc1 i kurdum eğer sorun yazılımda ve telefonda değilse zaten shp yi kullanmıyorum telefonu böylece kullanacağım şimdilik bir sorun yok teşekkürler:oke:

Üst Alt