Kies Yeni Güncelleme Uyarısı. (8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

senam38

Üye
yaa allah askina kafayi yiyecegim dil ve bolge ayarlarini ingilizce yapiyorum ama bilgisayar ingilizce olmuyor

viranufuk

viranufuk

Üye
yeniden başlattınmı

teksenle

Üye
gozunuz aydin 1.2 beklerken 2. 1.2geldi

senam38

Üye
evet yen'den ba;lattim ama olmadi

C.Can

C.Can

Üye
Spoof oluyor mu arkadaşlar :))

adelante55

adelante55

Üye
bilgisayar ingilizce olmuyor ki zaten. o ayarları yap pc baştan başlasın sonra kiesten güncelle

caffes

Üye
Arkadaşlar bende ml ile geçtiğim JVKA1'i kies ile JVKC1'e düzgün bir şekilde geçtim ama bölgesel ayarlardan ingilizce yaparak.

senam38

Üye
ya arkada;lar ben'm c'hazim 2 kere kurtarma hatasi verdi ve suanda ekranda telefon resmi ve ustunde ok var bu sekil kaldi

sonys119

sonys119

Üye
1.0.2 den 1.2ye geçdikden sonra müthiş bişekilde batarya süresi uzadı acaba bunu güncellesek eskisi gibimi olur

senam38

Üye
arkadaslar en sonunda download modda yukledim oldu riske girmeyin hata verdigi zaman download moda alin hata vermeden direk yukluyor 2. kez basima geldi ve ikisindede download moda alip yukledim

calvinklein25

Üye

Ben denildigi gibi dil ve bolge ayarlarini degistirdim bu seferde boyle oluyor yani guncelleme bolumu hic cikmiyor.Bi arkadas download modda oluyor demis download moda nasil aliniyor?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
ben dil ve bölge ayarıyla yükledim, bir sorun yaşamadım..

bumin__

Üye
Kies güncelemeyi yaparsak ndriver çalışıyormu arkadaşlar yükselten arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

baby_face_

baby_face_

Üye
arkadaşlar ben 1.0.2 sürümünü kullanıyorum, yani 1.2 jvka1 i sorunlu diye kiesten teli güncellemedim, jvka1'i yüklemeden jvkc1' e geçebilirmiyim güncellenirmi?
Not: ml demeyin lütfen fazla anlamıyorum :) kies üzerinden cevap verirseniz sevinirim :)

senam38

Üye

Ben denildigi gibi dil ve bolge ayarlarini degistirdim bu seferde boyle oluyor yani guncelleme bolumu hic cikmiyor.Bi arkadas download modda oluyor demis download moda nasil aliniyor?

download modda soyle olur kies indirme islemi bitmeden yani yukleme islemine gecmeden telefonu kapartip ses kisma+kamera+acma tusu bunlarin ucune bir basarsan download moda alir ve kies telefona hic hata almadan yukler diger sekilde tel normal acikken hata verir kurtarma islemi ile ugrasir durursun

alemc71

Üye
arkadaşlar ben 1.0.2 sürümünü kullanıyorum, yani 1.2 jvka1 i sorunlu diye kiesten teli güncellemedim, jvka1'i yüklemeden jvkc1' e geçebilirmiyim güncellenirmi?
Not: ml demeyin lütfen fazla anlamıyorum :) kies üzerinden cevap verirseniz sevinirim :)
bende senin durumundaydım bende jvka1 i yüklemeden jvkc1 i biraz önce sorunsuz yükledim yükleyebilirsin..

--------------- Ekleme ---------------

Kies güncelemeyi yaparsak ndriver çalışıyormu arkadaşlar yükselten arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
malesef çalışmıyor bende biraz önce güncelleme yaptım spoofer ile yüklenen bütün uygulamalar çalışmıyor bilginize..

calvinklein25

Üye
download modda soyle olur kies indirme islemi bitmeden yani yukleme islemine gecmeden telefonu kapartip ses kisma+kamera+acma tusu bunlarin ucune bir basarsan download moda alir ve kies telefona hic hata almadan yukler diger sekilde tel normal acikken hata verir kurtarma islemi ile ugrasir durursun

Bende indirme olmuyor ki türkçe ayarlardayken kies e giriyorum güncelleme yapılsın mı diyor tamam diyorum şartları kabul ediyorum sonra bağlantı kopuyor telefonu download moda alıyorum kiese bağlıyorum sadece bağlanıyor yazıyor ama devamı gelmiyor

bumin__

Üye
bende senin durumundaydım bende jvka1 i yüklemeden jvkc1 i biraz önce sorunsuz yükledim yükleyebilirsin..

--------------- Ekleme ---------------

malesef çalışmıyor bende biraz önce güncelleme yaptım spoofer ile yüklenen bütün uygulamalar çalışmıyor bilginize..

kardeş spoof değilde ndriver diğer yöntemle yüklediğimizde çalışıyormu

tussifed

Üye
Win 7 home premium da tamamen ingilizce yapılamıyor.Ama yinede ben kiesten 1.2 ye geçmeyi başardım.yüklerken hata verdi acil kurtarma modu devreye girdi vs.Ama pes etmeyin sonuçta oluyor.

Üst Alt