http://www.maxicep.com/bada-os/kies...leyemeyenler-icin-resimli-anlatim-469728.htmlevet yen'den ba;lattim ama olmadi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben denildigi gibi dil ve bolge ayarlarini degistirdim bu seferde boyle oluyor yani guncelleme bolumu hic cikmiyor.Bi arkadas download modda oluyor demis download moda nasil aliniyor?
bende senin durumundaydım bende jvka1 i yüklemeden jvkc1 i biraz önce sorunsuz yükledim yükleyebilirsin..arkadaşlar ben 1.0.2 sürümünü kullanıyorum, yani 1.2 jvka1 i sorunlu diye kiesten teli güncellemedim, jvka1'i yüklemeden jvkc1' e geçebilirmiyim güncellenirmi?
Not: ml demeyin lütfen fazla anlamıyorumkies üzerinden cevap verirseniz sevinirim
![]()
malesef çalışmıyor bende biraz önce güncelleme yaptım spoofer ile yüklenen bütün uygulamalar çalışmıyor bilginize..Kies güncelemeyi yaparsak ndriver çalışıyormu arkadaşlar yükselten arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
download modda soyle olur kies indirme islemi bitmeden yani yukleme islemine gecmeden telefonu kapartip ses kisma+kamera+acma tusu bunlarin ucune bir basarsan download moda alir ve kies telefona hic hata almadan yukler diger sekilde tel normal acikken hata verir kurtarma islemi ile ugrasir durursun
bende senin durumundaydım bende jvka1 i yüklemeden jvkc1 i biraz önce sorunsuz yükledim yükleyebilirsin..
--------------- Ekleme ---------------
malesef çalışmıyor bende biraz önce güncelleme yaptım spoofer ile yüklenen bütün uygulamalar çalışmıyor bilginize..