aJHier
Üye
Usta birsey sorcam bugun saf cm11 yukledim ama depolama hatasi verio galeriye girdigimde
Bendede Olmustu.
Yeniden Temiz kurdum. Suan sorunsuz.
Usta birsey sorcam bugun saf cm11 yukledim ama depolama hatasi verio galeriye girdigimde
hocam yeni kernel projesi vardi. bu kamera ile ilgili olani .
bir gelisme var mi onda
ve de şu ekranın az şarj yemesi için bir çalışma yapacaktınız. ne alemde bu çalışmalar acaba? (:
@hrinfrnlmjsty estağfurullah kardeşim bana her zaman her konuda soru sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım ederim
Kernel konusuna gelirsek şu hafta biraz yoğunum kardeşlerimo yüzden başlayamadım ama haftaya başlayacam inşallah
Her 2 projeyide inşallah yeni kernelime ekleyeceğim
Mordred kernel'i (isim olarak bunu buldum) bekleyin
Hayırlı akşamlar
(soruyoruz ama sadece meraktan. yanlış anlamayın hocam @sir mordred )
usta acilen cm11 e uygun hafif bi gapps lazim
Ben şuan avrupa tabanında en güncel baseband olan XXLMI kullanıyorum şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım
usta cok soru soruyorum ama geri cevirmezsin die dusunuorum acaba XXLMI linkini atarmisin
@sir mordred usta yeni kernelede trim desteği eklenmiş.
deneme fırsatın oldu mu.
ben denedim khan kernelle aynı gibi geldi.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet tycoo pm'den izin almıştı bizden yayınlamak için bizde izni verdik kernele gelirsek deneme fırsatım olmadı ama deniyecem bakalım![]()
Kardeşim karneli yükledim terminalden kodları girdim olmadı programdanda yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı olsun kardeşim mutluluklar dilerim bir ömür boyu.Bekar gittim evlendim geldim herkese selam![]()

Daha guncel kerneller var onlari yukle yada romunu tekrardan kur yeni versiyonu cikti xda da onu denegalaxy w telefonuma cm11 yükledikten sonra bu kerneli yükledim.sim kart şifresi girmem lazım fakat dokunmatik çalışmıyor.
ne yapmam lazım?
şuan telefon açılmadığı için kernel atamıyorum içine.bi yolu var mıdır?Daha guncel kerneller var onlari yukle yada romunu tekrardan kur yeni versiyonu cikti xda da onu dene
Recovery moda gelip romu tekrardan kur duzelir temiz bir kurulum yap en bastanşuan telefon açılmadığı için kernel atamıyorum içine.bi yolu var mıdır?
şuan telefon açılmadığı için kernel atamıyorum içine.bi yolu var mıdır?
galaxy w telefonuma cm11 yükledikten sonra bu kerneli yükledim.sim kart şifresi girmem lazım fakat dokunmatik çalışmıyor.
ne yapmam lazım?