sir mordred
Üye
Kernel geliştirilirken hangi dil kullanılıyor c++ mı?
c++ yerine c dili kullanılıyor
Kernel geliştirilirken hangi dil kullanılıyor c++ mı?
c++ olsaymış kernel işine başlıyabilirdim. c++ bilgim yüksek. Gerçi c yide öğrenebilirim. Başka birşey sorucam bu geliştirici seçeneklerinde ki 4xMSAA ne oluyor?c++ yerine c dili kullanılıyor
c++ olsaymış kernel işine başlıyabilirdim. c++ bilgim yüksek. Gerçi c yide öğrenebilirim. Başka birşey sorucam bu geliştirici seçeneklerinde ki 4xMSAA ne oluyor?
ALLAH Mekanlarini cennet ailelerine ve yakinlarina sabir versin
Ne zaman paylaşıyorsunuz hocam f2fs destekli kerneli?bu arada iyi haberlerim var 2.proje olan F2FS desteği konusunda..
sonunda boot gerçekleştişuana kadar herhangi bir sorun gözükmüyor
sonunda Allah'ın izniyle başardık bu işin altından da kalktık(şuanki sevincimi tahmin edemezsiniz)
@lafactorial Hakan seninle yapamayacağımız bir iş varmı kardeşim çünkü ben göremiyorumbu iş gerçekten çok zordu arkadaşlar bilginize recovery derlemek.. kernel derlemek... rom derlemek..
f2fs için kernele 16 bin satır kod ekledik gerçektende yaptığımız üst düzey bir işti.
ilk testler başarısızlıkla sonuçlandı ama sonunda başardıkbu işte bitti hemen bir sonraki proje olan self-powered otg projesine odaklanma zamanı...
![]()
Ne zaman paylaşıyorsunuz hocam f2fs destekli kerneli?

Arkadaslar cm11 hurtsky kernel 1.5 cikmis bugun tarihli deneyen varmi?

2 konuda cm11 icin oldugundan attim belki daha fizli cevap alabilirim diye bu arada hocam bu son cikan kernele trim destegi eklenemezmi hurtsky 1.5 eAynı mesajı birçok konuya atmanın anlamı yok kardeşim..
Bu mesajını başka konuda da gördümde ondan dedim
Mesajları tek konuyada atabilirsin(merak etme herkes görür)
Hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar
f2fs nedir?
Buyur kardeşim burdan indir:peki nerede arconun yeni sürümü...
Kardeşim biz de daha yeni kurduk şarj ve performans konusunu bilemeyeceğim ama zamanla arkadaşlar buraya yazacaklardır bu konu hakkındaki görüşlerini.peki şarj durumu takılma sorunu varmı stabilmi..... yükleyen varmı gapps linki çalışmıyorrr