Bin olarak kalsa zaten cwmdr görmezdi diye düşünüyorum bi sıkıntı var herhaldeDosya uzantisi bin oldugu icin olabilir zip olarak degistir
Arkadaşlar ya benim telefonda cm 11 son sürüm yüklü telefon donuyor gün içerisinde 5-10 kere neden olabilir kerneli kurmadan öncede böyle sıkıntılar vardı temiz kurulumda bir sıkıntı yok baştan diyim![]()
hocalarim zip dosyasini pc de actim hatasiz sorunsuz aciliyor. uzantisini degistirip .bin yaptim bu sefer cwm de gorunmedi. wipe data factory reset yapmak gerekiyo mu? wipe cache wipe dalvik yapiyorum bi tek onu yapmiyorum
ever kardeşim onu kullanıyorumen son sürüm(4/13) mü kullanıyorsun?
dosya zip halinde zaten uzantıyı değiştirme kardeşim
bozuk inen dosyalardan kaynaklı bu sorun oluşabilir başka bilgisayardan,telefondan indirmeyi dene
ever kardeşim onu kullanıyorum
Usta bnm eski kerneldede donma oldu ( trim destekli)
acaba üstüne kurulum yaptıgım için mi?
üstüne kurulum yapmaktan olacağını sanmıyorum ama donmalar çok sık mı oluyor yoksa az sıklıkla mı?
birde trim destekli kerneli kullanan diğer arkadaşlar geri dönüş yapabilirlermi rica etsem
şuana kadar herhangi bir sorun oldumu? sistem nasıl? bilmem lazım
teşekkürler
çok az sıklıkla.
dünden bugune kadar 1 kere oldu.
vine 'ı kullanırken.donmalar dediğim takılma değil tamamen kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.
benden başka yaşayan var mı acaba?
) haziranda çıkacakmış az kaldı bakalım sabredelim 
bende temmuzda nasıpse nexus5 alıcamhmm anladım bende çok sıklıkla donuyor zannettim neyseki değilmiş, ben şuana kadar sorunla karşılaşmadım diyebilirim ama yinede emin olmak için trim destekli kerneli kullanan diğer arkadaşlardan geri dönüş almalıyızhmm bu arada android 4.5 lollipop(ismi lollipop olmuş) haziranda çıkacakmış az kaldı bakalım sabredelim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nexus 8 ise temmuzda

hocam idirip güncelesem birdaha silip ayarları baştan yapmak itemiyorum üzerine wipe cach wipe dalvik yaparak güncellesem olurmu kurulurmu harhangibi biır sıkıntı yaparmı ?son sürümde maalesef donma hataları var kardeşim. sondan bir önceki sürüm şuanlık en iyisi ona geçmeni öneririm
hocam dediğin her şeyi denedim ama olmuyor yine hata veriyoren son sürüm(4/13) mü kullanıyorsun?
dosya zip halinde zaten uzantıyı değiştirme kardeşim
bozuk inen dosyalardan kaynaklı bu sorun oluşabilir başka bilgisayardan,telefondan indirmeyi dene
hocam idirip güncelesem birdaha silip ayarları baştan yapmak itemiyorum üzerine wipe cach wipe dalvik yaparak güncellesem olurmu kurulurmu harhangibi biır sıkıntı yaparmı ?