[KERNEL][CM11][Khan Kernel][TRİM Destekli]

Sponsorlu Bağlantılar

lavasoft95

Üye
Hicbir ekleme yapmasan bile gecislerde takilma ben hicbir zaman yasamadim. Takilma yasamana sasirdim dogrusu. Khan kernel ve gerekli birkac performans ayarlariyla takilma yasmazsin konudakilerle.
Şuan cm11 mi kullanıyorsunuz?

Benim takılmalar büyük ihtimalle çokca sosyal medya uygulaması kullanmamdan ama GLadiatOR gibi romlarda bu takılmalar hiç olmuyor

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şimdi Galaxy W i8150 Wonder - [MOD][KK][4.4.2] CM-11 20140323 + KhaN Kernel 3.4.84 (Performans & Batarya & Stability) Yükseltme - MaxiCep bu konudaki rom ve gapss yeni gpu driverlar ve bu kernelle nasıl bir performans elde ederim benim cm11 kullanmamamın sebebi arayüz ve uygulama geçişleri kasmalarıydı bunlar kalkar mı ortadan?

O dediğin işlemleri yapmadan sadece rom ve gapps yüklesen bile cm11'de arayüzde kasma olmaz(tabi telefona çok uygulama yükleyip ağır uygulamaları kullanırsan kasmalar tabikide olur neden çünkü wonder'ın donanımı belli bizim öyle s4-s5 gibi bilmem kaç çekirdek işlemcimiz yada bilmem kaç gb ramimiz yok)
Ama dediğin işlemleri yapıp güzel bir kombinasyon oluşturulabilir
O yüzden deneyebilirsin kardeşim
Hatta denemeden önce şuanki varolan romunun yedeğini alırsın daha sonra istediğin işlemi yaparsın baktın beğenmedin aldığın yedeği tekrar kurarak eski sistemine kolayca dönebilirsin kardeşim
Herkese hayırlı akşamlar
Hicbir ekleme yapmasan bile gecislerde takilma ben hicbir zaman yasamadim. Takilma yasamana sasirdim dogrusu. Khan kernel ve gerekli birkac performans ayarlariyla takilma yasmazsin konudakilerle.

Harfi harfine katılıyorum
Bu arada seni gördüğüme sevindim Tolga
pek takılmıyordun herhalde maxicepte son zamanlarda

Son düzenleme:

lavasoft95

Üye
O dediğin işlemleri yapmadan sadece rom ve gapps yüklesen bile cm11'de arayüzde kasma olmaz(tabi telefona çok uygulama yükleyip ağır uygulamaları kullanırsan kasmalar tabikide olur neden çünkü wonder'ın donanımı belli bizim öyle s4-s5 gibi bilmem kaç çekirdek işlemcimiz yada bilmem kaç gb ramimiz yok)
Ama dediğin işlemleri yapıp güzel bir kombinasyon oluşturulabilir
O yüzden deneyebilirsin kardeşim
Hatta denemeden önce şuanki varolan romunun yedeğini alırsın daha sonra istediğin işlemi yaparsın baktın beğenmedin aldığın yedeği tekrar kurarak eski sistemine kolayca dönebilirsin kardeşim
Herkese hayırlı akşamlar

Harfi harfine katılıyorum
Bu arada seni gördüğüme sevindim Tolga :bira:
pek takılmıyordun herhalde maxicepte son zamanlarda
Telefon şarj olsun denicem teşekkürler bilgi için birşey daha sorabilirmiyim daha doğrusu 2 :)wifinin çekim gücünü arttırabilir miyiz yaklaşık bir metrelik ek güç lazım bana

Bide cm11 kullananlar art özelliğini kullanıyorlar mı?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Telefon şarj olsun denicem teşekkürler bilgi için birşey daha sorabilirmiyim daha doğrusu 2 :)wifinin çekim gücünü arttırabilir miyiz yaklaşık bir metrelik ek güç lazım bana

Bide cm11 kullananlar art özelliğini kullanıyorlar mı?

1-Wifinin çekim gücünü artırmak çok zor wifi modülünde ayarlamalar yapılması(kernel üzerinde) lazım o yüzden imkansız gibi duruyor
2-ART özelliği mevcut istediğin zaman kullanırsın istediğin zamanda kullanmazsın ben şahsen bazı ART uyumlu olmayan uygulamalar kullandığım için(örneğin xposed) dalvikteyim ART pek kullanmıyorum

lavasoft95

Üye
1-Wifinin çekim gücünü artırmak çok zor wifi modülünde ayarlamalar yapılması(kernel üzerinde) lazım o yüzden imkansız gibi duruyor
2-ART özelliği mevcut istediğin zaman kullanırsın istediğin zamanda kullanmazsın ben şahsen bazı ART uyumlu olmayan uygulamalar kullandığım için(örneğin xposed) dalvikteyim ART pek kullanmıyorum
Teşekkür ederim ilgi için iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

lavasoft95

Üye
Hocam şimdi cm11 kurucamda CM-11 20140323 en yeni olandan yani 20140413den iyi diyorlar ne derece doğrudur?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şimdi cm11 kurucamda CM-11 20140323 en yeni olandan yani 20140413den iyi diyorlar ne derece doğrudur?

En son sürümde(4/13) donma hataları mevcut bu sebepten en son sürümden bir önceki sürüm(3/23) şuanlık en iyisi

scope_123

Üye
Şuan cm11 mi kullanıyorsunuz?

Benim takılmalar büyük ihtimalle çokca sosyal medya uygulaması kullanmamdan ama GLadiatOR gibi romlarda bu takılmalar hiç olmuyor
Evet cm11 son versiyondan bir öncekini kullanıyorum son versiyonu kullanıyorsan takılmalar olabilir ama aşırı derecede değil rahatsız edici derecede.@sir mordred teşekkür ederim. Finaller yüzünden giremedim bir süre.

• Beğen

lavasoft95

Üye
En son sürümde(4/13) donma hataları mevcut bu sebepten en son sürümden bir önceki sürüm(3/23) şuanlık en iyisi
Gooimden indirirken sorun yaşıyorum müsait olan varsa yandexe filan upload edebilir mi?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Gooimden indirirken sorun yaşıyorum müsait olan varsa yandexe filan upload edebilir mi?

Al xda'da senin için bir tane mirror linki buldum

• Beğen
Tepkiler: aJHier

lavasoft95

Üye
  • Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kosovali41, Bysalih41 ve aJHier
Mücteba

Mücteba

Üye
adamsin @ sir mordred

lavasoft95

Üye
Beyler install abort hatasi aliyorum kerneli yuklerken 2 defa indirip denedimr

Bysalih41

Bysalih41

Üye
@sir mirdred turk arco baska tanimam bu konularda genis bilgiye sahip olmama ragmen @sir mordred in teknik bilgisine hayranim benden kat kat iyi teknik bilgisi biz ona bosuna usta demiyoruz
Beyler install abort hatasi aliyorum kerneli yuklerken 2 defa indirip denedimr
Dosya uzantisini zip yap

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
Mücteba

Mücteba

Üye
@sir mirdred turk arco baska tanimam bu konularda genis bilgiye sahip olmama ragmen @sir mordred in teknik bilgisine hayranim benden kat kat iyi teknik bilgisi biz ona bosuna usta demiyoruz
Dosya uzantisini zip yap
dogru @-Emre hocamida es gecmeyelim :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Onada saygim var ama @sir mordred tek

Takipçi Satın Al

Üst Alt