[KERNEL][CM11][Khan Kernel][TRİM Destekli]

Sponsorlu Bağlantılar

ongbak96

Üye
selamun aleyküm. kurulum yaparken "Installation aborted." hatası alıyorum. yardım edicek var mı?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Dosya uzantisi bin oldugu icin olabilir zip olarak degistir

aJHier

aJHier

Üye
Dostum. .zip dosyasi hasarli olabilir .
Arsivi pc de ac bakalim hata veriyor mu acilirken

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

ongbak96

Üye
hocalarim zip dosyasini pc de actim hatasiz sorunsuz aciliyor. uzantisini degistirip .bin yaptim bu sefer cwm de gorunmedi. wipe data factory reset yapmak gerekiyo mu? wipe cache wipe dalvik yapiyorum bi tek onu yapmiyorum

bayfeat

bayfeat

Üye
Arkadaşlar ya benim telefonda cm 11 son sürüm yüklü telefon donuyor gün içerisinde 5-10 kere neden olabilir kerneli kurmadan öncede böyle sıkıntılar vardı temiz kurulumda bir sıkıntı yok baştan diyim :D

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ya benim telefonda cm 11 son sürüm yüklü telefon donuyor gün içerisinde 5-10 kere neden olabilir kerneli kurmadan öncede böyle sıkıntılar vardı temiz kurulumda bir sıkıntı yok baştan diyim :D

en son sürüm(4/13) mü kullanıyorsun?
hocalarim zip dosyasini pc de actim hatasiz sorunsuz aciliyor. uzantisini degistirip .bin yaptim bu sefer cwm de gorunmedi. wipe data factory reset yapmak gerekiyo mu? wipe cache wipe dalvik yapiyorum bi tek onu yapmiyorum

dosya zip halinde zaten uzantıyı değiştirme kardeşim
bozuk inen dosyalardan kaynaklı bu sorun oluşabilir başka bilgisayardan,telefondan indirmeyi dene

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye

bozuk inen dosyalardan kaynaklı bu sorun oluşabilir başka bilgisayardan,telefondan indirmeyi dene
ever kardeşim onu kullanıyorum

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness ve bayfeat
aJHier

aJHier

Üye
Usta bnm eski kerneldede donma oldu ( trim destekli)
acaba üstüne kurulum yaptıgım için mi?

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Usta bnm eski kerneldede donma oldu ( trim destekli)
acaba üstüne kurulum yaptıgım için mi?

üstüne kurulum yapmaktan olacağını sanmıyorum ama donmalar çok sık mı oluyor yoksa az sıklıkla mı?

birde trim destekli kerneli kullanan diğer arkadaşlar geri dönüş yapabilirlermi rica etsem
şuana kadar herhangi bir sorun oldumu? sistem nasıl? bilmem lazım
teşekkürler

aJHier

aJHier

Üye
üstüne kurulum yapmaktan olacağını sanmıyorum ama donmalar çok sık mı oluyor yoksa az sıklıkla mı?

birde trim destekli kerneli kullanan diğer arkadaşlar geri dönüş yapabilirlermi rica etsem
şuana kadar herhangi bir sorun oldumu? sistem nasıl? bilmem lazım
teşekkürler

çok az sıklıkla.
dünden bugune kadar 1 kere oldu.
vine 'ı kullanırken.donmalar dediğim takılma değil tamamen kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.
benden başka yaşayan var mı acaba?

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
çok az sıklıkla.
dünden bugune kadar 1 kere oldu.
vine 'ı kullanırken.donmalar dediğim takılma değil tamamen kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.
benden başka yaşayan var mı acaba?

hmm anladım bende çok sıklıkla donuyor zannettim neyseki değilmiş, ben şuana kadar sorunla karşılaşmadım diyebilirim ama yinede emin olmak için trim destekli kerneli kullanan diğer arkadaşlardan geri dönüş almalıyızhmm bu arada android 4.5 lollipop(ismi lollipop olmuş :)) haziranda çıkacakmış az kaldı bakalım sabredelim :)

nexus 8 ise temmuzda

• Beğen
Tepkiler: aJHier
Mücteba

Mücteba

Üye
hmm anladım bende çok sıklıkla donuyor zannettim neyseki değilmiş, ben şuana kadar sorunla karşılaşmadım diyebilirim ama yinede emin olmak için trim destekli kerneli kullanan diğer arkadaşlardan geri dönüş almalıyızhmm bu arada android 4.5 lollipop(ismi lollipop olmuş :)) haziranda çıkacakmış az kaldı bakalım sabredelim :)

nexus 8 ise temmuzda
bende temmuzda nasıpse nexus5 alıcam :)

bayfeat

bayfeat

Üye
son sürümde maalesef donma hataları var kardeşim. sondan bir önceki sürüm şuanlık en iyisi ona geçmeni öneririm
hocam idirip güncelesem birdaha silip ayarları baştan yapmak itemiyorum üzerine wipe cach wipe dalvik yaparak güncellesem olurmu kurulurmu harhangibi biır sıkıntı yaparmı ?

ongbak96

Üye

hocam dediğin her şeyi denedim ama olmuyor yine hata veriyor

scope_123

Üye
Android 4.5 haziranda google io konferansinda tanitipacak adi lolipop olacak demistimmm :)

• Beğen

scope_123

Üye
Son kernel ne durumda bazi arkadaslar donma yasiyor bende teredduttyeyim

kosovali41

kosovali41

Üye
Ben henüz donma, takılma, kilitlenme vs yaşamadım (3.4.83)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, sir mordred ve aJHier
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
hocam idirip güncelesem birdaha silip ayarları baştan yapmak itemiyorum üzerine wipe cach wipe dalvik yaparak güncellesem olurmu kurulurmu harhangibi biır sıkıntı yaparmı ?

Cm sürümleri arasında geçiş yapacağın için evet sadece wipe cache ve wipe dalvik cache'in yeterli olduğunu düşünüyorum ama temiz kurulum en iyisi sen bilirsin yani :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
Takipçi Satın Al

Üst Alt