mehmettech
Üye
-
Konu Sahibi
-
oval olacak ama şunu söyleyeyim bu tasarım öyle şıkki....kasa için bi arkadaş 3d yazıcı önerdi ev için olanlarından almak için para biriktiricem artık, bulabilirsem alacağım para birikir birikmezAbim ben sana inaniyorum ve tasarım hakkinda nasil birşey dusunuyorsun yani galaxy s4 gibi oval gibimi yoksa xperia z gibi koselimi
Gorunen koy kilavuz istemez.. sen zenginsin o zaman..
bakıyorumda herkes bana cephe almıs burada... ben sadece telefon yaptıgını ıddıa eden bırısının bılgısayarı olmamasına vede telefon modelıne sasırdım..
Ne demek istiyorsun açık bir dille yazarsan .....benle degil snaki herkesi kekler gibi bir yazisin var. diyonki satark kazanicam sonra kendi yazilim ve donanimimin sahibi olurum.
oldu kahve getireyimmi? atılım üniversitesinde profesörler öğrenciler kac ay deli gibi calisarak tum parcalarini ve yazilimin kucuk bir kismini kendi uretti sen diyonki satarak kazanacam. adamlar rek kisiden 80000 lira alan universtede profesorle zor uapiyor. kusura bakma ama basitce birlestirme ve sans eseri calisma bile olsa bunun ismi uretmek degil.
cabana bir sey demek istemem ama burada ureticem demen harbiden komik.
Adam haklı beyler dagilinarkadaşlar gerçekten komiksiniz adam sizi yemiş ben elektrik teknisyeniyim elektronik ile de ilgileniyorum bunu degil benim yapmam 4 yıl üniversite okumuş 15 yıllık hocalarım bile yapamaz öncelikle bu işler için devre şart bunu önce pc paket programı ile çizip çalışıp çalışmadıgına sanal olarak bakman lazım daha sonra projeni ares ortamına atıp baskı devresini alıp plakete basman lazım daha sonra plaketi delip elemanları yerleştirmen lazım ki bir ampul yakmıyon 300 e yakın direnç takman lazım sen o küçük dirençleri elle bekle takarsın hadi yaptın lehimlerini nasıl yapacan o kadar dar alana hadi yaptın sürücüleri nasıl tanıtmayı düşünüyorsun bende konu açım s4 e param yetmedi evde yaptım diye konu açacam artıkinananların gerçekten mantıgını ve zekasını anlamıyorum
Bence sen en iyisi eğer gerçekten bu işlerden basın çıkıyorsa örneğin: benim şimdiki telim(Xperia ray) tek çekirdek ve 512mb ram var. Bunu en az çift çekirdekli ve 1gb ram yapabilirsin!!tm ne önerisiniz ? (sadece penci hocaya değil tüm maxiceplilere soruyorum)
önerdiğiniz Konu üzerinde çalışmalara başladım.evet arkadaşlar başka önerisi olan(cep telefonu hakkında herşey olabilir) ????Bence sen en iyisi eğer gerçekten bu işlerden basın çıkıyorsa örneğin: benim şimdiki telim(Xperia ray) tek çekirdek ve 512mb ram var. Bunu en az çift çekirdekli ve 1gb ram yapabilirsin!!
Yani ram ve çekirdeği diğer bi cihazdan alıp Xperia ray e monte edebilirsin. Eğer bunu yaparsan o zaman sana herkes saygı gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?