kemerleri baglayın:Asphalt7 heat wpstore'da

Sponsorlu Bağlantılar

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar şimdi bu oyun bankamatikle alınmıyor mu illa ki kredi kartı mı gerekiyor..?

drangela61

drangela61

Üye
Başka bir konuda arkadaş olmadığını söylüyor diğer bir arkadaşda da olmamış ve kredi kartı ile halletmiş sorunu ondan sordum
bankamatik kartı ile alan var mı arkadaşlar..?

PureFood

PureFood

Üye
Bankamatikle denedim vermedi. Kredi kartı ile aldım. Harikalar yaratıyorum :D

drangela61

drangela61

Üye
Onu maalesef bilmiyorum ama eğer olacaksa açtırırım şu anlık denemedim çünkü kartı kullanmıyorum sıf oyunu almak için para yükleyeceğim..bir de diyelim ki kredi kartı ile oyunu aldık sadece oyun ücreti mi kesiliyor yoksa ek bir ücret alınıyor mu alınıyorsa nasıl öğrenebilirim hiç olmadı başkasının kredi kartını kullanacağım artık..saygılar..

alical33

alical33

Üye
yurtdışına açtırıp dene sadece oyun ücreti kesilir

adanali1978

Üye
Hafızada 3 gb lık boş alan olmasına rağmen yeterli hafıza yok diyor

komando04

komando04

Üye
Onu maalesef bilmiyorum ama eğer olacaksa açtırırım şu anlık denemedim çünkü kartı kullanmıyorum sıf oyunu almak için para yükleyeceğim..bir de diyelim ki kredi kartı ile oyunu aldık sadece oyun ücreti mi kesiliyor yoksa ek bir ücret alınıyor mu alınıyorsa nasıl öğrenebilirim hiç olmadı başkasının kredi kartını kullanacağım artık..saygılar..

ek ücret alınmıyor kardeşim daha önce aldım ek ücret almadı,ayrıca asfaltı ilk paylaşıldığında aldım hala ücret kesmedi

drangela61

drangela61

Üye
Eyvallah hocam teşekkürler ;-)

PureFood

PureFood

Üye
Başka satın alan var mı :D Multiplayer nasıl acaba online tarzda mı yoksa bluetooth ile mi. Eve gitsem de kurcalasam :D

braayn

braayn

Üye
Hafızada 3 gb lık boş alan olmasına rağmen yeterli hafıza yok diyor

aynı sorun bende de var yer olmasına rağmen yer yok diyor anlamadım ????????
Aynı sorunla karşılaşıp çözen varmı arkadaşlar???

drangela61

drangela61

Üye
şu an oyun indirilmekte fakat deneme sürümü henüz satın alamadım ama en azından oyun hazir olsun istiyorum satın alırken indirmekle falan uğraşmam ;)

alical33

alical33

Üye
aynı sorun bende de var yer olmasına rağmen yer yok diyor anlamadım ????????
Aynı sorunla karşılaşıp çözen varmı arkadaşlar???
belki 800 küsür mb kurulduktan sonra pc deki gibi büyüyordur boyut

Üst Alt