kemerleri baglayın:Asphalt7 heat wpstore'da

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
ya bir tane banka hesabım varda sonradan kaldırmak istiyorum bir kereliğine kurma şansım var mı sonra o hesabı kaldırabilirmiyim .

- - - Eklendi - - -

4 lira fln var yeter herhalde vergiler vs :D

kaldırman için web sayfası gerekli

telefondan da oluyor

oradan hesap ayarlarına gir ödemeden bulursun ya işte kartı kaldırırsın.Ama kaldırman için ödeme yapması gerekiyor o da biraz suruyor

emelli

emelli

Üye
gkcll

gkcll

Üye
620 için de bekliyoruz umarım gelir arkadaşım neden ram kısıtlıyorlar anladım yani

valla en iyisi symbian 256 mb de bile hd oyun oynanıyor

n000k

n000k

Üye
620 için de bekliyoruz umarım gelir arkadaşım neden ram kısıtlıyorlar anladım yani

valla en iyisi symbian 256 mb de bile hd oyun oynanıyor
çünkü oyuna şuan ram optimizasyonu yapılmadığı için.. yayıncı yakında onuda yapar merak etmeyin :)

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
wifi olmadan inmiyormu bu ya :(

komando04

komando04

Üye

Ve beklenen oyun erkenden geldi. Asphalt7 Heat şu anda windows phone8 cihazlar icin wpstore'daki yerini aldı.

Buyrun bu da Türkiye'de ilk linki

ya Alikemal abi 878mb diyor ama benim 3.3gb hafızamı kapladı abi 12.80gb vardı,9.77gb kaldı

mühendis_bey

Üye
ayni sikinti bende de var 2.51 gb bos yer var ama limit asildi diyo!

çözümünü buldum telefonu yedekleyıp sonra sıfırladım eski uygulamaları yüklediği halde bu sefer hafıza hatası vermedi.

nanotex

nanotex

Üye
17 küsür gb boş yerim vardı yükleyince 15,12gb kaldı :D fazla bi numarası da yok yani grafikler mükemmel de değil ne bu abi :D

ozkann

Üye
telefonda böyle büyük bir oyun denememiştim deneyenler nasıl 920 kalkıyormu altından oyunun

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum. :oke:
Bu oyunun gelmesi gerçekten çok iyi oldu.

telefonda böyle büyük bir oyun denememiştim deneyenler nasıl 920 kalkıyormu altından oyunun

Az önce denedim en ufak bir takılma olmadı :)
Gayet güzel çalışıyor.
Kaza yapınca hemen çıktım oyundan :P
Zaten yatma vakti de geldi, çok kaptırmayayım dedim :kop2:

• Beğen
Tepkiler: ozkann
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar ilk gameplay videosu Rich Edmondsdan geldi.
[video=youtube;NNluxUoxywo]http://www.youtube.com/watch?v=NNluxUoxywo[/video]

Bu arada gamelofttan beklenen aciklama da geldi. Şu anda oyunun geliştirmelerine devam ediliyor,onumuzdeki gunlerde yayinlanicak guncellemeyle duşuk ram'e sahip cihazlar da bu oyunu yukleyebilecek. Kucuk de bir ayrinti vereyim; oyun mevcut haliyle ram'in 380mb'ini kullaniyor. Yayinlanicak guncelleme ile ram kullanimi 180mb'a duşurulup 512mb ram cihazlarin da kullanimina acilacak.

ANIL

ANIL

Admin
Asphalt 7'nin kontrolleri pek iyi değil. Fazla kaza yapıyosunuz ve pek zevk almıyorsunuz. Umarım Most Wanted gelir Asphalt 7 yeni gelmişken Most Wanted ne zaman gelir bilinmez...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkür ederim abi indirdim. İnşallah yakın zamanda Tom Clancy's H.A.W.X da gelir.

Üst Alt