kemerleri baglayın:Asphalt7 heat wpstore'da

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Ya GL yarışı marışı bırakıp MC4:ZH ile ilgilense süper olur :D

- - - Eklendi - - -

Demo'yu indireceğim şimdi bende bakalım satın alınacak kadar güzel mi.

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar bu kaç mb boyutu wp storda

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Uygulamaları Hafıza kurup kullanmaya başlamadan bu kadar büyük uygulamaları kurmak mantıklı gelmiyor açıkcası :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Dün haberi alır almaz deneme sürümünü indirdim fakat her zaman ki gibi Araba oyunlarının vazgeçilmez özürlüsü olduğumdan oynayamadım tabi sildim ama güzel oyun

matchless

matchless

Üye
ne bu 7.8 8,0 yanı bu nokıanın yaptıgı en malca sey oldu sankı daglar fark var l 900 le 920 arasnda l 900 le magazaya gırdıgımızde ne bı yenılık ne bı oyun hıc bısey yok bumudur yanı. sımdı kısaca nokıa 2 3 tane lumıa telefonamı oyun cıkarcak guncelleme yapcak eyy vah vah.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşlar bu tip oyunlarda grafiklerden çok sesler yer tutar.o yüzden 2.5 gb normal.ancak keşke mw gelseydi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Oyunu yapan firma Gameloft,mağazanın sahibi Microsoft burada günah keçisi nasıl Nokia oldu anlamadım :hmmm

man20

man20

Üye
ne bu 7.8 8,0 yanı bu nokıanın yaptıgı en malca sey oldu sankı daglar fark var l 900 le 920 arasnda l 900 le magazaya gırdıgımızde ne bı yenılık ne bı oyun hıc bısey yok bumudur yanı. sımdı kısaca nokıa 2 3 tane lumıa telefonamı oyun cıkarcak guncelleme yapcak eyy vah vah.

merak etme 1 aya kadar gelmiş olur. Bide nie nokia'ya kızıyorsun ki microsoft'a kız.

matchless

matchless

Üye
ıkısınede kızıyorm. wındows a gecene kadar nokıa bır telefon cıkardıgı zaman bı oncekı telefonu hıc bukadar gerıde bırakılmıyordu.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
durumun Nokia ile bir alakası yok,uygulama yapımcısı diğer kullanıcıları bekletmemek için ilk surumu direk paylaşmış ve açıklama olarak diğer cihazlara da geleceğini söylemiş .

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar indirdim ama açılmıyor. Gri ekran geliyor sadece ? Sebebi ne olabilir. Loading falan hiç bir şey yok. Sadece gri ekran var.
Lumia 920'den gönderildi

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar indirdim ama açılmıyor. Gri ekran geliyor sadece ? Sebebi ne olabilir. Loading falan hiç bir şey yok. Sadece gri ekran var.
Lumia 920'den gönderildi
Ram dolu olabilir restart bi telefona

PureFood

PureFood

Üye

Ram dolu olabilir restart bi telefona

Tamamdır yeniden başlattım akıyorum Fiat 500 Abarth ile :D tabi sonuncu olarak :)
Kardeşim elimden aldı adam saniyesinde üçüncü oldu :D
Lumia 920'den gönderildi

pirenuri

pirenuri

Üye
şimdi bunun fiyatı artacak mı ileriki zamanlarda ?

Lumiance

Lumiance

Üye
Ben de oyunu satın aldım wifi olmadığı için indiremiyorum nasıl ama :D

Üst Alt