Bu oyun Androidde ne kadar indirme 850 mb sistemde kurulunca ozaman 2 gb felan mı oluyor???
Aynen öyle..![]()
dün gördüm bi yerde haberi maxiye baktım konu yok nihayet açılmış konu

Bu oyun Androidde ne kadar indirme 850 mb sistemde kurulunca ozaman 2 gb felan mı oluyor???
gordugunuz haberlerin tarihlerine ve bu haberin tarihine bakarsaniz bu haberi veren dunyadaki ilk 3 siteden birisi oldugumuzu görürsünüz.![]()
Lanet Olsun Yaa .. Wp7.xx Icin Yokk =/
kurulunca ne kadar bilmiyorum ama indirilen dosya yaklaşık 1 gbBu oyun Androidde ne kadar indirme 850 mb sistemde kurulunca ozaman 2 gb felan mı oluyor???
google playde once 6.2 mb kurulum dosyası iniyor sonra 1.7 gb daha indiriyor
Baktım google play'e ama boyutu yazmıyor.
aynen beni sarmadı hiç şimdi real racing 3 oynuyorumarkadaşlar bu oyunun modasi bir kac gune kadar gecebilir haberiniz olsun sonra demedi demeyin![]()
Bende donmaya başladı oyunYa bu oyunda grafikle rçok iyi de bazen uzakda yok çizgilerinin bozuluduğunu ve binaların kalitesinin düştüğünü görüyorum uzak yerlerde gerçi çok uzak da değil sizde de böyle mi

dün gelen güncelleme ile artık 512MB RAM'li cihazlar da uyumlu hale geldi.