kemerleri baglayın:Asphalt7 heat wpstore'da

Sponsorlu Bağlantılar

kurd-0

Üye
dün gördüm bi yerde haberi maxiye baktım konu yok nihayet açılmış konu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dün gördüm bi yerde haberi maxiye baktım konu yok nihayet açılmış konu

gordugunuz haberlerin tarihlerine ve bu haberin tarihine bakarsaniz bu haberi veren dunyadaki ilk 3 siteden birisi oldugumuzu görürsünüz. :oke:

kurd-0

Üye

gordugunuz haberlerin tarihlerine ve bu haberin tarihine bakarsaniz bu haberi veren dunyadaki ilk 3 siteden birisi oldugumuzu görürsünüz. :oke:

size bişey demedim ki zaten hatta wp oyun ko
nusuna bile baktım yoktu konu açmayı bile düşündüm haberide gameloftun twıtter sayfasında görmüştüm hatırladım siz wp genele açmışsınız ama :P

adanali1978

Üye
Şimdi oldu kardeş hafıza 4.32 gb olunca yüklemeye başladı

Xelord

Xelord

Üye
Bu oyun Androidde ne kadar indirme 850 mb sistemde kurulunca ozaman 2 gb felan mı oluyor???

Yanlış hatırlamıyorsam 700-800 bir şeydi hadi olsun 1gb. Öyle kalmış aklımda yani yalan olmasın.

- - - Eklendi - - -

Hadi hayırlı olsun ya most wanted ve real racing gibi oyunlar lazım wpye asphalt7 iyi değildi yani androidde ben 3 gün sonra silmiştim. Sizde nasıl olur bilmem, iyi olur inş. =)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu oyunun modasi bir kac gune kadar gecebilir haberiniz olsun sonra demedi demeyin:ehe

IVI-Elia

Üye
Ya bu oyunda grafikle rçok iyi de bazen uzakda yok çizgilerinin bozuluduğunu ve binaların kalitesinin düştüğünü görüyorum uzak yerlerde gerçi çok uzak da değil sizde de böyle mi

nanotex

nanotex

Üye
Ya bu oyunda grafikle rçok iyi de bazen uzakda yok çizgilerinin bozuluduğunu ve binaların kalitesinin düştüğünü görüyorum uzak yerlerde gerçi çok uzak da değil sizde de böyle mi
Bende donmaya başladı oyun :D

Lumiance

Lumiance

Üye
Wifi ya bağlanamadığım için oyunu indiremiyorum. Parola hatalı uyarısı veriyor sürekli.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dün gelen güncelleme ile artık 512MB RAM'li cihazlar da uyumlu hale geldi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL620'ciler yaşadı :)

alical33

alical33

Üye
Oyunun boyutu neden azaldı ki

- - - Eklendi - - -

512 mb ramlara uyarlamak için özellik kırpmadılar inşallah

Üst Alt