kemerleri baglayın:Asphalt7 heat wpstore'da

Sponsorlu Bağlantılar

theruhix

Üye
bşka 512 lik rama çkmayan oyun uygulamalar neler?

nanotex

nanotex

Üye
Oyun akıyor beyler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
buyuk ihtimalle ilk cıkan sürüm porttu. Şimdi ise wp icin baştan kodlanmiş. Bu yuzden hem oyunun boyutu duşmuş hem de stabilligi artmiş. Artik ısınma şarj sorunu da daha az olur.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hadi Geçmiş Olsun Amanişte Geçirmiş Olsun :D

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
ElectroTR

ElectroTR

Üye
Arkadaşlar oyun 512 mb gözüküyor mağazada ancak telefonda 2 gb yer açmama rağmen halen yetersiz alan hatası alıyorum indirmeye çalışırken. Bu olayı nasıl çözeriz? telefonum l620 sd kart yok.

nanotex

nanotex

Üye

Var mı değişiklik ? Yeni bölüm, yeni pist, gözüne çarpan yeni araç vs ? İndireyim mi tekrar :D
Eski sürümü hiç hatırlamıyorum ki :D Silmiştim tekrar yükledim güzel olmuş öneririm indir keşfet :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Isınma sorunu yaşayan arkadaşlar yeni güncellemeyle bir daha izlenimlerini bizlerle paylaşabilirler mi?

nanotex

nanotex

Üye
Abi tam yükledim çılgınlar gibi oynuyordum şarj bitti :D

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Arkadaşlar oyun 512 mb gözüküyor mağazada ancak telefonda 2 gb yer açmama rağmen halen yetersiz alan hatası alıyorum indirmeye çalışırken. Bu olayı nasıl çözeriz? telefonum l620 sd kart yok.

program müzik oyun v.s. silerek 2.5 gb ye kadar arttırdım hafızayı ama nafile. Hala yetersiz hafıza nedeniyle oyunu indiremiyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ElectroTR

ElectroTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nanotex
alical33

alical33

Üye
buyuk ihtimalle ilk cıkan sürüm porttu. Şimdi ise wp icin baştan kodlanmiş. Bu yuzden hem oyunun boyutu duşmuş hem de stabilligi artmiş. Artik ısınma şarj sorunu da daha az olur.
hmm ozaman üst düzey oyunlar direk wp8 e göre yazılsa bizim gpu rahat yetecek heralde

Üst Alt