[Kayahan14] Real Football 2010 Türkçe Spiker Eklentisi v1.0

teşekkürler birisi bana orjinal takım ve oyuncu isimlerini nerden bulacağımı söyleyebilir mi lütfen
teşekkürler birisi bana orjinal takım ve oyuncu isimlerini nerden bulacağımı söyleyebilir mi lütfen

Tepkiler: Jan

Jan

Üye
Kayahancım kolaygelsin paylaşım içinde çok teşekkür ederim benim senden bir isteğim var daha önce birilerine söylemiştim hiç tınlamadılar kardeşim . Pes 2011 in içinde değişiklik yapabilir misin rica etsem konami olan varya onu diyorum çok zor olmaz senin için yalnızca isim değiştireceğiz okadar en kısa zamanda cevabını bekliyorum olumlu yada olumsuz sağol.

savaza

Üye
2015 için güncel futbol oyunu varmı ?

mhmtssk

Üye
symbian da bulamazsın kardeş

batu1678

Üye
teşekkürler

savaza

Üye
teşekkürler.

Denemedim ama büyük emek var. Allah razı olsun. Eline sağlık

Tepkiler: Jan ve Kayahan14

Jan

Üye
Selamun Aleyküm Kayahancım nasılsın umarım iyisindir Şimdi bizim arkadaşlardan Raso66 sağolsun pes2011 in yeni kadroları ile pes2014 ü bizlerle paylaştı . Çokda güzel olmuş hani diyorum tek eksiğimiz türkçe spiker ) Onuda acaba diyorum sen biraz uğraşıp yapabilsen süper olurdu ben sizler kadar bilgili değilim eğer yapabilirsen gerçekten harika olur en kısa zamanda cevabını bekliyorum kardeşim iyi günler

Tepkiler: Raso66 ve Kayahan14

savaza

Üye
kardeşim oyunun linkini versene

Teşekkürler Kayhan Kardeşim

Tepkiler: Kayahan14

Jan

Üye
Bende sandım ki spiker eklemek için uğraşcaksın ne adamsın yaa nankatsu bile var eski brezilya arjantin büyük ülkeler çok güzel olmuş yaa gol atamıyorum eskisi gibi bayıldım oyuna kardeşim

Konu Sahibi
tekrar söylüyorum pes 2011 de spiker olayı yok ingilizce spiker bile yokki onu türkçeye çeviriyim yoksa kolay iş

Jan

Üye
Eyvallah sağolasın

azattt

Üye
paylaşım için teşekkürler. 2010 olduğu için hiç oynamak istemedim ama oyun gayet iyimiş spiker olayı da iyi olmuş tekrar teşekkürler

Tepkiler: Kayahan14

azattt

Üye

Tepkiler: Jan ve Kayahan14