Kasa ile ekran arasındaki açıklık....

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Sıkıntı olmaz, gönül rahatlığıyla kullan.

Benim telefonda herhangi bir sorun yok ama ne olur ne olmaz diye kılıf içinde kullanıyorum.
Sivri köşeleri olan bir telefon, düşürmeye hiç gelmez mazallah :blink:
Aynen katılıyorum...:evet:

alical33

alical33

Üye
parlaklık iken yatay bakınca ışık görünüyor ama parlaklık kısıkken pek bir sıkıntı yapmıyor, gel gelelim kafama takıldı kararsızım acaba ilerde sorun olur mu dokunmatik ile ilgili falan yani 2 yıl garantisi var acaba 2 yıl içinde farklı bi zamanda versemde yaparlar mı ?
valla bende başlarda sesi umursamamıştım telefonsuz kalmaya değmez sanki hemen köşesine bastırıp telefonumu sallıcam diyodum sonra bi anda nolduysa oldu bi baktım teli aldığım bayideyim :)

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
benim tek ekran sorunum var şuan için çok şükür bir şey yok gibi başka ama acaba yaptırtsam mı diye düşünüyorum değişim yapmazlarsada kasa boşuna açılıcak o yuzden :D

alical33

alical33

Üye
benim tek ekran sorunum var şuan için çok şükür bir şey yok gibi başka ama acaba yaptırtsam mı diye düşünüyorum değişim yapmazlarsada kasa boşuna açılıcak o yuzden :D
valla bende kasa açıldı diye değiştirtmeye çalışıyorum bugün faturayı gönderdim nolacak bakalım mahkemeyle falan uğraştırmadan değiştirirler inşallah:)

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Ya yemisim 2 yil garanti var zaten baktim ollmuyor sonra veririm sonic duzelmesi gereken birsey varsa simdide yapilir sonrada :D

alical33

alical33

Üye
Ya yemisim 2 yil garanti var zaten baktim ollmuyor sonra veririm sonic duzelmesi gereken birsey varsa simdide yapilir sonrada :D
orası öyle tabi takıntı yapmadıysan kullan öyle bende takıntı oldu gönderdim gitti :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ya bir telefon aldiniz keyfini sürün. Biraz oluruna bırakın. Yoksa cihazi kendinize zehir ediceksiniz. :oke:

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur

tarkan_41

Üye
2 gün önce aldım cihaz dün gece fark ettim ki sol üstde kasa ile ekran arasında ışık geliyor ve bari belli çerçeve yapışkan herşey gözüküyor , müşteri hizmetlerini aradım servise bırakın mekanik çıkarsa bizi arayarak değişim talebinde bulunabilirsiniz dedi ancak kasanız açılıcak dedi sizce servise veriyim mi yoksa kullanmaya devam mı ediyim

Zamanında görüşlerimi bildirdim o kadar laf yapdınız. Dedim dedim bak ne oldu şimdi :) o kadar para vericem böyle birşey olucak toprağa gömerim o teli.Neyse geçmiş olsun yinede.

n000k

n000k

Üye
1 ton laf söylemişsin.ben dedim sana sen çok takıntılı olduğun için şansızlık buluyor. ve daha o zaman söyledim sana git başka tel al diye :( ben söylüyorum hiç bir sorun yok telimde.. sende ufak bir sorun var diye bu yorum yapılarak sanki genel bir sorunmuş gibi yorumlamışsın..

kesinlikle kimse nokia sağlam demesin değil o eskidendi nokia cidden ölmüş yani , note 2 alırdım en azından sorunu çıkan pek yok servisi ilgileniyorda

yok abi niye aldım gerçekten şu cihazı bilmiyorum ama aşırı pişmanım böyle bir çöpe para verdğim için aynı paraya note 2 alsaydım keşke zamanı geriye alabilsem

- - - Eklendi - - -

bence etcek toz girince etcek illakide giricek arza üretim sırasında yapıştırılmamasından kaynaklı ekranın yapışkanlarını görebiliyorum çunku 10 kurusluk yapıstırıcı kullanmıslar

nokia ölmedi dostum tamammı? ben çok memnunum iyiki almışım.. ayrıca.. nokia sadece türkiyeye çalışmıyor . tüm dünyaya çalışıyor.. türkiye nokia destek hattından nokia mı sorumlu?başka ülkelerde destek hattıyla sorun yaşanıldığını ben hiç duymadım.. türkiye temsilcisi sorumlu.. yani sorumlu insan yine bizden biri.. bu kadar aşağılamaya gerek yoktu cidden.. keşke note 2 alsaydın..

• Beğen
Tepkiler: PureFood, bulutsuzgece ve alical33
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Sinirli olarak yazdim servisi yuzuden ozerlikle eger servis zaten telefonu acsaydi diyicek cok sey vardida neyse buraya sitemlerimi yazdim , birds beni elestirmene gerek yok cunku o kadar pars veripde Boyle bit servisle karsilasip Boyle cihazla karsilasmak emin ol hic hoş değil . Nokıa her zaman savunurum ancak lütfen bana aldıktan sonra ilgilendiklerini savunma ilk calışcakları firmaları güzel seçsinler kvk Apple gibi adı var o kadar sirkecideki Mahmut garanti daha çok ilgileniyor

Üst Alt