Kasa ile ekran arasındaki açıklık....

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Kasa ile ekran arasındaki açıklık....
2 gün önce aldım cihaz dün gece fark ettim ki sol üstde kasa ile ekran arasında ışık geliyor ve bari belli çerçeve yapışkan herşey gözüküyor , müşteri hizmetlerini aradım servise bırakın mekanik çıkarsa bizi arayarak değişim talebinde bulunabilirsiniz dedi ancak kasanız açılıcak dedi sizce servise veriyim mi yoksa kullanmaya devam mı ediyim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
2 gün önce aldım cihaz dün gece fark ettim ki sol üstde kasa ile ekran arasında ışık geliyor ve bari belli çerçeve yapışkan herşey gözüküyor , müşteri hizmetlerini aradım servise bırakın mekanik çıkarsa bizi arayarak değişim talebinde bulunabilirsiniz dedi ancak kasanız açılıcak dedi sizce servise veriyim mi yoksa kullanmaya devam mı ediyim

O köşenin fotoğrafını çekip yayınlayabilir misin burada, bir bakalım? :hmmm

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
yuksek parlalklıkda beli ooluyor atıcam birazdan

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
değişim iste gerçekleşir büyük ihtimal

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi

anca bu kadar yapabildim fotoğraf net değil ama belli oluyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

anca bu kadar yapabildim fotoğraf net değil ama belli oluyor

Fotoğraftan hiçbir şey anlaşılmıyor çok bulanık çıkmış.
Ancak benim telefonumda öyle kenardan ışık sızıntısı falan yok :hmmm
Daha net bir foto ekleme imkanın var mı acaba?

alical33

alical33

Üye
kasa açılınca nasıl mekanik müdahale olmuyor hala anlayamadım benmknnde içi söküldü ama mekanik müdahale yol diyorlar değişim onaylanmadı kaç gündür nokiaya mail atıyorum geri dönüş yok:off:

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
suan atma sansım yok ya zaten bulanıklığına takılma çunku dikkat ettiysen her taraf siyahken orada bir renk farklılığı var işte orda açıklık , normalde değişmesi lazım açmadan bile üretim hatası bariz şekilde şimdi korkum alıp biz yapıştırdık sorun kalmadı demeleri

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Bence kullanma zaman ilerledikçe telefonun içine ne varsa dolar toz vb.. şeyler sıkıntı yani

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
servislere ulaşma sansımızda yokki telefona bakmıyorlar nokia fln aalmam daha zaten note 2 almadığıma pişmanım şuan telefondan zerre zevk almıyorum attım kenarda duruyor öyle

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
servislere ulaşma sansımızda yokki telefona bakmıyorlar nokia fln aalmam daha zaten note 2 almadığıma pişmanım şuan telefondan zerre zevk almıyorum attım kenarda duruyor öyle

Haklısın kardeş insan telefondan soguyor ama sen yinede ver servise çünkü kafana takılır hep ne varsa dolar içine değişim yaparlar belki bi dene sansını eger yok artık kullanmam diyosan en son carede elden sat birine gitsin üstüne koyar baska alırsın

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Piyasaki servis olayi en kötü nokianin bir daha bende kesinlikle almiyorum bugüne kadar çok savundum ama cidden insanlari enayi yerine koyuyorlar o destek hatti adinin gereğini hiç bir şekilde yapmiyor. çok doluyorum. Cihazim bugün yarin gelecek sonrasinda sizlerinde arkamda durmasini istiyorum gerekirse mahkemye gideceğim başbakanliğa bu yüzden mail attim. Nereye girsem nokianin destek ve servisiyle ilgili sikinti yaşayanlar insanlar var bende bunlardan biriyim

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsonun gözünü seviyim ısınıyor diye verdim cihazı değişim yaptılar servisi ne zaman istesm ulaşabiliyordum ama bu nokia nın servisleri .... kvk diy boşa para veriyoruz vermişler kvk adı altına 2 3 tane dandik firmaya onlara servis yaptırtıyor ilk kez bir telefonda bu kadar sorunla karşılaştım

- - - Eklendi - - -

kesinlikle kimse nokia sağlam demesin değil o eskidendi nokia cidden ölmüş yani , note 2 alırdım en azından sorunu çıkan pek yok servisi ilgileniyorda

NUD

NUD

Üye
benim cihazımda herhengi böyle bir sorun yok

alical33

alical33

Üye
Piyasaki servis olayi en kötü nokianin bir daha bende kesinlikle almiyorum bugüne kadar çok savundum ama cidden insanlari enayi yerine koyuyorlar o destek hatti adinin gereğini hiç bir şekilde yapmiyor. çok doluyorum. Cihazim bugün yarin gelecek sonrasinda sizlerinde arkamda durmasini istiyorum gerekirse mahkemye gideceğim başbakanliğa bu yüzden mail attim. Nereye girsem nokianin destek ve servisiyle ilgili sikinti yaşayanlar insanlar var bende bunlardan biriyim
sennkinidemi değiştirmediler kardeş ben de aynı durumdayım dalga geçer gibi telefonun içinin açıldğını ama mekanik müdahale yapılmadığını söylüyorlar kasayı açtıysan zaten mekanik müdahale yapmışsındır nokia yada ulaşılamıyor şuan

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Yetkililerin hepsini sokaktan topluyorlar bundan eminim yani. adamlar yardımcı olmamak için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. şimdi benim bir aylık hakkım olan süreyi çok güzel tecavüz ederek dolduruyorlar. yani bu insanları özel olarak mı seçiyorlar. emin olun çok iyi ingizlizceye sahip olsam bu olayı yurt dışına çoktan taşımıştım. çok sinir bozucu durum. ben görmedim bir kişide düzgünce değişim alsın nokiadan. size şöyle diyim en az bi ay ugrastırıyorlar insanı. ki bir ay çok iyi bi rakam. daha kısa sürede değişim yaptırn varsa buraya yazsın bizde ona göre yapalım.

- - - Eklendi - - -

sennkinidemi değiştirmediler kardeş ben de aynı durumdayım dalga geçer gibi telefonun içinin açıldğını ama mekanik müdahale yapılmadığını söylüyorlar kasayı açtıysan zaten mekanik müdahale yapmışsındır nokia yada ulaşılamıyor şuan
ulaşılmama gibi bi ihitmal yok. kaç gündür demediğimi bırakmadın sıfatlarına küfür ediyorsun ya adamlar bundan gurur duyuyor başka bişey değil. bir müşteri daha kaybettik yaşasın havasındalar. bana yardımcı olacak ingizlicesi iyi brii lazım bu forumdan.

- - - Eklendi - - -

çevremde çok insan var nokia telefonu olan benı görenler servise vermekten vazgeçiyr satıp farklı bir firmaya yöneliyor. bu nokia cihazları iyileştirerek bişey yaptığını zannediyor ama yok. azıcıkda su destek hattında her seferinde kayıt alınan konuşmları dinlesinler. şu çiçek hanıma bir ulaşssaydım varya çok iyi olacaktı.

alical33

alical33

Üye
Yetkililerin hepsini sokaktan topluyorlar bundan eminim yani. adamlar yardımcı olmamak için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. şimdi benim bir aylık hakkım olan süreyi çok güzel tecavüz ederek dolduruyorlar. yani bu insanları özel olarak mı seçiyorlar. emin olun çok iyi ingizlizceye sahip olsam bu olayı yurt dışına çoktan taşımıştım. çok sinir bozucu durum. ben görmedim bir kişide düzgünce değişim alsın nokiadan. size şöyle diyim en az bi ay ugrastırıyorlar insanı. ki bir ay çok iyi bi rakam. daha kısa sürede değişim yaptırn varsa buraya yazsın bizde ona göre yapalım.

- - - Eklendi - - -

ulaşılmama gibi bi ihitmal yok. kaç gündür demediğimi bırakmadın sıfatlarına küfür ediyorsun ya adamlar bundan gurur duyuyor başka bişey değil. bir müşteri daha kaybettik yaşasın havasındalar. bana yardımcı olacak ingizlicesi iyi brii lazım bu forumdan.

- - - Eklendi - - -

çevremde çok insan var nokia telefonu olan benı görenler servise vermekten vazgeçiyr satıp farklı bir firmaya yöneliyor. bu nokia cihazları iyileştirerek bişey yaptığını zannediyor ama yok. azıcıkda su destek hattında her seferinde kayıt alınan konuşmları dinlesinler. şu çiçek hanıma bir ulaşssaydım varya çok iyi olacaktı.
destek hattındakilerin hepsi amele resmen tatlı dille söyleyince işi hallettiklerini sanıyorlar.nerdeyse hepsinin bilgisi sıfır resmen sokaktan toplamışlar adamları

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
destek hattını aradım yine parçayla ilgili herhangi bir işlem yapıldıysa değişim talebiniz onaylanır dedi ancak cihazınızı almadan önce bizi aramanız gerekir ordan dönüş yapılır dediler

alical33

alical33

Üye
destek hattını aradım yine parçayla ilgili herhangi bir işlem yapıldıysa değişim talebiniz onaylanır dedi ancak cihazınızı almadan önce bizi aramanız gerekir ordan dönüş yapılır dediler
banada aynını dedilerde kardeşim sade kasa açılıp tamirolunca mekanik müdahale olmuyormuş güya. sen nezaman görüştün
?

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
biraz önce

Üst Alt