Yetkililerin hepsini sokaktan topluyorlar bundan eminim yani. adamlar yardımcı olmamak için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. şimdi benim bir aylık hakkım olan süreyi çok güzel tecavüz ederek dolduruyorlar. yani bu insanları özel olarak mı seçiyorlar. emin olun çok iyi ingizlizceye sahip olsam bu olayı yurt dışına çoktan taşımıştım. çok sinir bozucu durum. ben görmedim bir kişide düzgünce değişim alsın nokiadan. size şöyle diyim en az bi ay ugrastırıyorlar insanı. ki bir ay çok iyi bi rakam. daha kısa sürede değişim yaptırn varsa buraya yazsın bizde ona göre yapalım.
- - - Eklendi - - -
sennkinidemi değiştirmediler kardeş ben de aynı durumdayım dalga geçer gibi telefonun içinin açıldğını ama mekanik müdahale yapılmadığını söylüyorlar kasayı açtıysan zaten mekanik müdahale yapmışsındır nokia yada ulaşılamıyor şuan
ulaşılmama gibi bi ihitmal yok. kaç gündür demediğimi bırakmadın sıfatlarına küfür ediyorsun ya adamlar bundan gurur duyuyor başka bişey değil. bir müşteri daha kaybettik yaşasın havasındalar. bana yardımcı olacak ingizlicesi iyi brii lazım bu forumdan.
- - - Eklendi - - -
çevremde çok insan var nokia telefonu olan benı görenler servise vermekten vazgeçiyr satıp farklı bir firmaya yöneliyor. bu nokia cihazları iyileştirerek bişey yaptığını zannediyor ama yok. azıcıkda su destek hattında her seferinde kayıt alınan konuşmları dinlesinler. şu çiçek hanıma bir ulaşssaydım varya çok iyi olacaktı.