Kasa ile ekran arasındaki açıklık....

Sponsorlu Bağlantılar

krstnck

krstnck

Üye
Bende dikkat ettim bendede var o açıklık yalnız bi sorun teşkil eder mi ? Sol atara sıfırdan dikkatlice bakınca belli oluyor.

alical33

alical33

Üye
bende aryorum hemen ozaman

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
yok abi niye aldım gerçekten şu cihazı bilmiyorum ama aşırı pişmanım böyle bir çöpe para verdğim için aynı paraya note 2 alsaydım keşke zamanı geriye alabilsem

- - - Eklendi - - -

bence etcek toz girince etcek illakide giricek arza üretim sırasında yapıştırılmamasından kaynaklı ekranın yapışkanlarını görebiliyorum çunku 10 kurusluk yapıstırıcı kullanmıslar

- - - Eklendi - - -

ara kardeşim arayın 444 3 665 arayın ki anlasınlar birşeyleri

krstnck

krstnck

Üye
Bu üstte ki neyin numarası ben türkcell'den almadım telpa garantili cihazım.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
nokia destek hattı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir defa o bölgede kesinlikle yapıştırıcı yok.

[video=youtube;cKd8tCAH-eY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cKd8tCAH-eY[/video]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yok abi niye aldım gerçekten şu cihazı bilmiyorum ama aşırı pişmanım böyle bir çöpe para verdğim için aynı paraya note 2 alsaydım keşke zamanı geriye alabilsem

- - - Eklendi - - -

bence etcek toz girince etcek illakide giricek arza üretim sırasında yapıştırılmamasından kaynaklı ekranın yapışkanlarını görebiliyorum çunku 10 kurusluk yapıstırıcı kullanmıslar

- - - Eklendi - - -

oncelikle o ekran yapiştirma degil. Ekrani orada alttaki iki civata tutuyor. Benim lumia900'umde de ona benzer bir aciklik ust tarafta var ve bir yildir hicbir şey girmedi icine.
Ayrica telefonda vir kusur varsa ve bunun uretim hatasi oldugunu duşunuyorsaniz vskit kaybetmeden satinaldiginiz bayiye goturerek uretim hatasindan dolayi ayipli mal kapsaminda degişimini isteyebilirsiniz. Bayi size degişim talebini biz onaylamiyoruz diyebilir. Cevabiniz beni ilgilendirmiyor ben cihazi sizden aldim ve sorumlulugu ayipli mal oldugu icin size ait olsun. Onlar kendileri teknik servise gonderip degişim isterler.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
aldığım bayii yi aradım, ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyoruz, isterseniz en fazla yapabileceğimiz servise göndermek başka bişey talep edemeyiz dediler.. peki neden ekran öyle duruyor yani civatalarda mı sorun var anlamadım ufak bi hata fakat mide bulandırıyor,

sizce sorun çıkartır mı ?

Heroata

Heroata

Üye
Ne var ki orda

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
ışık geliyor ordan ekran harici

gkcll

gkcll

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yani yanlış anlamada küçük bir olaya söylemediğin söz kalmamış yani ben şahsen senin gibi müşteri istemem yani yanlış anlama kardeşim sanki telefonu elinden almışlar onda birsey yok zaten varsa da hallolur

- - - Eklendi - - -

diğer markalar kusursuz değil yani

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim muhtemelen montaj sırasında o köşeyi tam olarak oturtmadan vidalamışlar. Sen götür servise ver onlar vidaları söküp oturturlar yerine, bunda can sıkacak bir şey yok. Olmasa iyiydi ama olmuş artık, kendini cihazdan soğutma.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
krstnck

krstnck

Üye
Bende seninki kadar değil çok çok ince çok dikkatli sıfırdan bakınca belli oluyor..Aradım bende içi açılmadan onarılacak bişey değilse eğer değişim hakkımın olduğunu söylediler bilmiyorum açıkcası bu kadar ufak birşeye'de 1 ay telefonsuz kalmaya değer mi düşünümüyo değilim.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
sizce kasa açtırtmaya değer mi yoksa bir sıkıntı çıkartmadan devam eder mi ?

- - - Eklendi - - -

bide demin batarya %99du 10 dakika sonra kendi kendine %100 oldu bu bir sorun mudur, dün kalibrasyon yaptım ama ondan kaynaklı olabilir mi ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben paylaştığın fotoğrafı göremiyorum bir türlü, bir kaç kez denedim ama açamadım. :( Eğer ciddi anlamda bir boşluk yoksa hiç dert etme, ama yok içim rahat etmez diyorsan o ayrı... :oke:

- - - Eklendi - - -

bide demin batarya %99du 10 dakika sonra kendi kendine %100 oldu bu bir sorun mudur, dün kalibrasyon yaptım ama ondan kaynaklı olabilir mi ?
Hayır kesinlikle değil, telefon kilitli ve güç tasarrufu konumunda iken, zaten bütün arka planda çalışan uygulamaları sonlandırıyor buda enerjinin gereksiz harcanmasını önlüyor. Mesela çok sık kullanıyorsan kalan süre tahmini daha az, ortalama bir kullanımda ise kalan süre tahmini için biraz daha uzun bir zaman gösteriyor, yani kalan süre ve % telefonu kullanma performansına göre değişiklik gösterir.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
parlaklık iken yatay bakınca ışık görünüyor ama parlaklık kısıkken pek bir sıkıntı yapmıyor, gel gelelim kafama takıldı kararsızım acaba ilerde sorun olur mu dokunmatik ile ilgili falan yani 2 yıl garantisi var acaba 2 yıl içinde farklı bi zamanda versemde yaparlar mı ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

- - - Eklendi - - -

bide demin batarya %99du 10 dakika sonra kendi kendine %100 oldu bu bir sorun mudur, dün kalibrasyon yaptım ama ondan
kaynaklı olabilir mi ?
Vallahi sen bilirsin rahatsız olup uykuların kaçıyorsa yaptır yada değiş ama gamsız san dert etmiyorsan hiç uğraşma

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
tamam ya alışıcaz artık o kadar takmakta gereksiz, tek kafama takılan ilerde sorun yapar mı :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
tamam ya alışıcaz artık o kadar takmakta gereksiz, tek kafama takılan ilerde sorun yapar mı :)

Sıkıntı olmaz, gönül rahatlığıyla kullan.

Benim telefonda herhangi bir sorun yok ama ne olur ne olmaz diye kılıf içinde kullanıyorum.
Sivri köşeleri olan bir telefon, düşürmeye hiç gelmez mazallah :blink:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt