yok abi niye aldım gerçekten şu cihazı bilmiyorum ama aşırı pişmanım böyle bir çöpe para verdğim için aynı paraya note 2 alsaydım keşke zamanı geriye alabilsem
- - - Eklendi - - -
bence etcek toz girince etcek illakide giricek arza üretim sırasında yapıştırılmamasından kaynaklı ekranın yapışkanlarını görebiliyorum çunku 10 kurusluk yapıstırıcı kullanmıslar
- - - Eklendi - - -
ara kardeşim arayın 444 3 665 arayın ki anlasınlar birşeyleri
yok abi niye aldım gerçekten şu cihazı bilmiyorum ama aşırı pişmanım böyle bir çöpe para verdğim için aynı paraya note 2 alsaydım keşke zamanı geriye alabilsem
- - - Eklendi - - -
bence etcek toz girince etcek illakide giricek arza üretim sırasında yapıştırılmamasından kaynaklı ekranın yapışkanlarını görebiliyorum çunku 10 kurusluk yapıstırıcı kullanmıslar
- - - Eklendi - - -
ara kardeşim arayın 444 3 665 arayın ki anlasınlar birşeyleri
Ben paylaştığın fotoğrafı göremiyorum bir türlü, bir kaç kez denedim ama açamadım.sizce kasa açtırtmaya değer mi yoksa bir sıkıntı çıkartmadan devam eder mi ?
Eğer ciddi anlamda bir boşluk yoksa hiç dert etme, ama yok içim rahat etmez diyorsan o ayrı... 
Hayır kesinlikle değil, telefon kilitli ve güç tasarrufu konumunda iken, zaten bütün arka planda çalışan uygulamaları sonlandırıyor buda enerjinin gereksiz harcanmasını önlüyor. Mesela çok sık kullanıyorsan kalan süre tahmini daha az, ortalama bir kullanımda ise kalan süre tahmini için biraz daha uzun bir zaman gösteriyor, yani kalan süre ve % telefonu kullanma performansına göre değişiklik gösterir.bide demin batarya %99du 10 dakika sonra kendi kendine %100 oldu bu bir sorun mudur, dün kalibrasyon yaptım ama ondan kaynaklı olabilir mi ?
Vallahi sen bilirsin rahatsız olup uykuların kaçıyorsa yaptır yada değiş ama gamsız san dert etmiyorsan hiç uğraşmasizce kasa açtırtmaya değer mi yoksa bir sıkıntı çıkartmadan devam eder mi ?
- - - Eklendi - - -
bide demin batarya %99du 10 dakika sonra kendi kendine %100 oldu bu bir sorun mudur, dün kalibrasyon yaptım ama ondan
kaynaklı olabilir mi ?
Yapmaz inşallah.tamam ya alışıcaz artık o kadar takmakta gereksiz, tek kafama takılan ilerde sorun yapar mı![]()
tamam ya alışıcaz artık o kadar takmakta gereksiz, tek kafama takılan ilerde sorun yapar mı![]()