Akhtoher
Üye
Valla bu kötü ve saçma olmuş bence! Nokia yine Nokia'lığını yapmış oldu. Nasıl bir mantıktır hayret valla! Adamlar biz telefon satmayalım ya gerek yok hocam der gibiler benceLumia 930'da da tıpkı Lumia Icon'da olduğu gibi Glance Screen özelliği yok.
Herkes için değil![]()
6" gerçekten cep telefonu için büyük6" gerçekten cep telefonu için büyük
Kesin gibi galibaha xxx central olmadığını doğruladı.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bu telefonu istiyorum müthiş cihaz ama fiyatı 2000 bekleniyormuş yıkıldım bu yüzden![]()
ya 930'u kim yaptıysa her şeyi güzel yapmış da pili neden düşünmemiş anlamadım gitti neden üreticiler bir tarafı hep eksik yaparlar
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
)Güç tüketimi vs konusunda fark var googleye yazarsanız çıkar.oled ile amoled arasında ne fark var...? insanın illa bir aklını karıştıracak bu nokıa![]()
25.4mm 2.54cm yapmaz mı? Neden 2.9cm?1" = 25.4 mm = 2.9 cm dir kafadan 3 cm daha büyük de![]()
öne çıkan özellikleri biliyoruz da kalite konusunda merak ettim kardeşim.. ıps lcd şarjı fazla yiyor imiş. amoled ise siyahta neredeyse sıfır güç tüketimi yapıyormuş. nette dolaşan bilgiler hep aynı.. o yüzden bir bilene danışalım dedik..Güç tüketimi vs konusunda fark var googleye yazarsanız çıkar.
25.4mm 2.54cm yapmaz mı? Neden 2.9cm?
öne çıkan özellikleri biliyoruz da kalite konusunda merak ettim kardeşim.. ıps lcd şarjı fazla yiyor imiş. amoled ise siyahta neredeyse sıfır güç tüketimi yapıyormuş. nette dolaşan bilgiler hep aynı.. o yüzden bir bilene danışalım dedik..
6" gerçekten cep telefonu için büyük
Galance scren yok mu? Imkansiz arkadaslar bu telefon yeni cikacak eski bi modele sonradan guncelleme olarak gelmeyecek.
Amoled olmasi her turlu daha iyi bence. Amolede galance daha iyi yakisir.Oled olduğundan sanırım, ekran konusunda bir sıkıntı varmış. Şu anda olmayacağı kesin güncelleme ile gelecek mi bilinmiyor.
Amoled olmasi her turlu daha iyi bence. Amolede galance daha iyi yakisir.