Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Lumia 930'da da tıpkı Lumia Icon'da olduğu gibi Glance Screen özelliği yok.
Valla bu kötü ve saçma olmuş bence! Nokia yine Nokia'lığını yapmış oldu. Nasıl bir mantıktır hayret valla! Adamlar biz telefon satmayalım ya gerek yok hocam der gibiler bence

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
adam john

adam john

Üye
bu telefonu istiyorum müthiş cihaz ama fiyatı 2000 bekleniyormuş yıkıldım bu yüzden :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher
enessrsy

enessrsy

Üye
Kesin gibi galibaha xxx central olmadığını doğruladı.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Cyan güncellemesi ile gelebileceği konuşuluyor Glance ekranın, eğer yaparlarsa alırım yapamazlarsa almam.

Fizan'dan gönderildi.

goktas19

goktas19

Üye
bu telefonu istiyorum müthiş cihaz ama fiyatı 2000 bekleniyormuş yıkıldım bu yüzden :(

2000 Tl bekleniyormus?
Lumia 1520 2100 TL ye geldi o zaman ki dolar fiyatlari maglum dolar hem dustu hemde amiral telefonubdan dusuk ozelliklerle geliyor 2000 TL ye gelirse satis bile yapamaz bene

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ya 930'u kim yaptıysa her şeyi güzel yapmış da pili neden düşünmemiş anlamadım gitti neden üreticiler bir tarafı hep eksik yaparlar

Yönetici tarafından düzenlendi:
TurboCall

TurboCall

Üye
ya 930'u kim yaptıysa her şeyi güzel yapmış da pili neden düşünmemiş anlamadım gitti neden üreticiler bir tarafı hep eksik yaparlar

Satış Politikası Kardeşim ::))

merkel02

Kapalı Hesap
oled ile amoled arasında ne fark var...? insanın illa bir aklını karıştıracak bu nokıa :bann:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

merkel02

Kapalı Hesap
Güç tüketimi vs konusunda fark var googleye yazarsanız çıkar.
öne çıkan özellikleri biliyoruz da kalite konusunda merak ettim kardeşim.. ıps lcd şarjı fazla yiyor imiş. amoled ise siyahta neredeyse sıfır güç tüketimi yapıyormuş. nette dolaşan bilgiler hep aynı.. o yüzden bir bilene danışalım dedik..

capkino06

Üye
25.4mm 2.54cm yapmaz mı? Neden 2.9cm?

Yanlış hesaplamışım. :S Ama çerçevesi felan yine 3 cm yi bulur herhâlde.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Galance scren yok mu? Imkansiz arkadaslar bu telefon yeni cikacak eski bi modele sonradan guncelleme olarak gelmeyecek.

zbahadir

Üye
öne çıkan özellikleri biliyoruz da kalite konusunda merak ettim kardeşim.. ıps lcd şarjı fazla yiyor imiş. amoled ise siyahta neredeyse sıfır güç tüketimi yapıyormuş. nette dolaşan bilgiler hep aynı.. o yüzden bir bilene danışalım dedik..

Yanılmıyorsam şöyle bir durum var;
Amoled ekranda sadece aydınlanan bölge enerji harcıyor. Yani ekranın tümünü kullanmadığınız sürece enerji sarfiyatı düşük. Diğerlerinde böyle bir özellik yok. Öyle biliyorum ya da aklımda öyle kalmış ama emin değilim.

enessrsy

enessrsy

Üye
Galance scren yok mu? Imkansiz arkadaslar bu telefon yeni cikacak eski bi modele sonradan guncelleme olarak gelmeyecek.

Oled olduğundan sanırım, ekran konusunda bir sıkıntı varmış. Şu anda olmayacağı kesin güncelleme ile gelecek mi bilinmiyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Oled olduğundan sanırım, ekran konusunda bir sıkıntı varmış. Şu anda olmayacağı kesin güncelleme ile gelecek mi bilinmiyor.
Amoled olmasi her turlu daha iyi bence. Amolede galance daha iyi yakisir.

Üst Alt