Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sd kart kimi kullanıcı için önemli abi. Adam film atar müzik atar klip atar ne bilim daha bir çok şey oyun yukler. Kimisinin 128 gb sd kartı bile var :)

Tost Makinası ile gönderildi.
Tabi ki SD Kart olsun isterdik ama bu telefonunun neresine kart yeri yapılacak. Bence tasarımı ciddi oranda bozar.

Ayrıca tabiki Sd karta ciddi anlamda Önem verenler var mutlaka vardır ama bu telefonda çok önemli bir eksik gibi gösterilmesi yanlış diyorum.

• Beğen
Tepkiler: erdal8142 ve byibo

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Tabi ki SD Kart olsun isterdik ama bu telefonunun neresine kart yeri yapılacak. Bence tasarımı ciddi oranda bozar.

Ayrıca tabiki Sd karta ciddi anlamda Önem verenler var mutlaka vardır ama bu telefonda çok önemli bir eksik gibi gösterilmesi yanlış diyorum.
sd kart yerine şu otg desteği gelse çok daha güzel olur flas ile her zaman yanımızda istediğimizde pc ye tak işlerini hallet daha kullanışlı olur

enessrsy

enessrsy

Üye
Telefon -resmi olarak- tanıtılalı 3 ay 10 gün geçmiş ve hala satışa çıkmamış. Bu bence çook büyük bir sorun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefon -resmi olarak- tanıtılalı 3 ay 10 gün geçmiş ve hala satışa çıkmamış. Bu bence çook büyük bir sorun
Çok doğru. Hatta Lumia 930 gibi bir donanıma sahip cihaz için en büyük handikap. Zira QSD800 popülerliğini yitirmeye başladı. QSD801-805 chipsetli QHD ekranlı cihazlar gelmeye başladı. Mayıs ayı içinde satışa sunulması ciddi sstış rakamlarına ulaşabilirdi.

dakamon

dakamon

Üye

Kişiden kişiye değişir tabi abi. Bence bu telefonda sd kart olsaydı alacak çok insan vardı. Bence çoğu arkadaşımız twlefonuyla çektiği foto videoyu oyle bilgisayara atıp hafızasını boşaltmıyordur yani telefonlarımızı arşiv gibi kullanıyoruz bence. Bu alışkanlığımız yüzünden sd karta önem veriyoruz. İphone da falan yok iyide satıyor. Oda iphone un albenisine şekline bayılanların kabullenerek katlandığı bir eksiklik :) uzun lafın kısası kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir şey. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kişiden kişiye değişir tabi abi. Bence bu telefonda sd kart olsaydı alacak çok insan vardı. Bence çoğu arkadaşımız twlefonuyla çektiği foto videoyu oyle bilgisayara atıp hafızasını boşaltmıyordur yani telefonlarımızı arşiv gibi kullanıyoruz bence. Bu alışkanlığımız yüzünden sd karta önem veriyoruz. İphone da falan yok iyide satıyor. Oda iphone un albenisine şekline bayılanların kabullenerek katlandığı bir eksiklik :) uzun lafın kısası kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir şey. :)

Ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Kullanıcıdan Kullanıcıya değişir ve bu Cihazda 32gb dahili hafızaya birlikte SD kart desteği olmaması genele bakıldığında etkilenecek kullanıcı sayısı çok azdır.

Ayrıca fiyat olarak 1700 civarında geleceği tahmin ediliyor. Aynı donanım özelliklerine sahip başka markaların 32gb cihazlarıyla fiyat karşılaştırması yapılınca çok daha uygun olduğu görülüyor.

Benim bu Cihazda eleştireceğim tek nokta büyük ihtimalle bataryası olacak. 3000 mAh değilse de 2600-2700 mAh bataryayla bu cihaz çok iyi şarj süresi verebilirdi. Ama yine de normal kullanımda bir günü rahat çıkartır. Burada suç Lumia 1520'nin bataryasında:ehe

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino ve Akhtoher
beats

beats

Üye
Lumia 930 cihazların bazılarında ufak bir renk problemi varmış, Ayarlar>Ekran>Renk Profili vasıtasıyla düzeliyormuş. Sorun:

Detaylar:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Kullanıcıdan Kullanıcıya değişir ve bu Cihazda 32gb dahili hafızaya birlikte SD kart desteği olmaması genele bakıldığında etkilenecek kullanıcı sayısı çok azdır.

Ayrıca fiyat olarak 1700 civarında geleceği tahmin ediliyor. Aynı donanım özelliklerine sahip başka markaların 32gb cihazlarıyla fiyat karşılaştırması yapılınca çok daha uygun olduğu görülüyor.

Benim bu Cihazda eleştireceğim tek nokta büyük ihtimalle bataryası olacak. 3000 mAh değilse de 2600-2700 mAh bataryayla bu cihaz çok iyi şarj süresi verebilirdi. Ama yine de normal kullanımda bir günü rahat çıkartır. Burada suç Lumia 1520'nin bataryasında:ehe
Abi şu Cyan gelse de tekrardan adam akıllı 3400 olan kapasiteyi doya doya kullanabilsek :)

goktas19

goktas19

Üye

Bu telefon ilk sizdigindan beri Lumia 1520 nin 5'' versiyonu olarak goruyorduk. Sonra bir baktik SD Kart ve Glaance Screen yok. Ben her seyi bu telefonu alicam diye hesaplamisken simdi Windows Phonedan uzaklasiyorum....

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu telefon ilk sizdigindan beri Lumia 1520 nin 5'' versiyonu olarak goruyorduk. Sonra bir baktik SD Kart ve Glaance Screen yok. Ben her seyi bu telefonu alicam diye hesaplamisken simdi Windows Phonedan uzaklasiyorum....

Yine de iyi satış rakamlarına ulaşır bizde en yeni modeli alma aşkı varken sorun olmaz

• Beğen
Tepkiler: ceza87
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: beats
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
930'da glance screen olmaması, bu telefonu almayı düşünenler için can sıkıcı bi durum. ama glance screen özelliğini kullanamayan cihazlar için glance screen mantığında çalışan şöyle bi program varmış:

tabi gönül isterdi ki 930'da glance screen özelliği standart olsun

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Bu telefon ne zaman çıkacak ? 3 aydır daha gelmemiş türkiyeye

goktas19

goktas19

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ceza87