Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
Microsoft Android'li bir cihaz çıkararak o kadar yatırım yaptığı Windows Phone'un ipini çeker mi sence?

Bence hayır.

Ama Android uygulamaları çalıştırabilen bir Windows Phone oluşturarak Android'in ipini çekebilir.
androidin uygulamaları ile androidin ipini çekmek ?
tam tersi microsoft wp kullanıcalarını androide alıştırır boluk onda
ayrıca microsoftun android cihaz var nokia x2

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
androidin uygulamaları ile androidin ipini çekmek ?
tam tersi microsoft wp kullanıcalarını androide alıştırır boluk onda
ayrıca microsoftun android cihaz var nokia x2

Android uygulamalarını Android'den daha iyi çalıştıran bir sistem düşün?
Yalnızca Android uygulamaları yerine hem WP hem Android uygulamaları yükleyebildiğini düşün.

O zaman demek istediğim daha net anlaşılır.

• Beğen
Tepkiler: byibo

Emre

Üye
Yalnızca Android uygulamaları yerine hem WP hem Android uygulamaları yükleyebildiğini düşün.

peki bu sistem çok stabil ise neden 1gb ram istiyor bazı uygulamalar oyunlar kastığı için olmasın ?
google microsoftun youtube uygulamasını kaldırdı ?
amaç ne wp androidi çalıştırıp elimize ne geçecek ?
zavallı nokiayı pusuya düşürüp windowsa hapseden bunuda yapar ona şüpem yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
peki bu sistem çok stabil ise neden 1gb ram istiyor bazı uygulamalar oyunlar kastığı için olmasın ?

Bence komplo teorileri üretmek için erken.
Yıl sonunu bekleyip görelim.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
baby_face_

baby_face_

Üye
Android S4 den buna geçmeyi planlıyordum fakat yabancı bir kaç forumda ekran problemiyle alakalı fotoğraflar paylaşıldı. Siyah renkler morlaşıyormuş, fotoğrafı bulursam ekleyeceğim. Bence acele etmemek gerekir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Android S4 den buna geçmeyi planlıyordum fakat yabancı bir kaç forumda ekran problemiyle alakalı fotoğraflar paylaşıldı. Siyah renkler morlaşıyormuş, fotoğrafı bulursam ekleyeceğim. Bence acele etmemek gerekir.
Aslında o ekran problemi değil Nokia Renk Profilleri uygulamasından kaynaklanıyor ve basit ayarla düzeliyor.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Abi bilmiyorumda siz bu sistemin hatalarını görmemezlikten mi geliyorsunuz?Sistem artık bazı oyunlarda kasmaya başladı bile..Birde androitdeki daha kapsamlı oyunlar gelirse daha çok kasacaktır eminim...Önceden diyorduk 1 gb yetiyor wp ye eyvallah yetiyor sadece program yüklemeye yetiyor artık wp de kasıyor..

• Beğen
Tepkiler: ferit.61 ve Akhtoher
goktas19

goktas19

Üye
Türkiye'de satışa sunulmuş.

Bu fiyatla rakipleriyle yarışamaz bile...

Yönetici tarafından düzenlendi:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
1800 TL çok fazla rakipleri fiyatta indirime de gitti. Bu kadar gecikirse olacağı budur.

versino2

versino2

Üye
Pardon çok pardon paylaşılmış Bi heyecanla hemen gidiyim dedim :D

beats

beats

Üye
Pardon çok pardon paylaşılmış Bi heyecanla hemen gidiyim dedim :D
Eğer Nokia'da bu fiyattan satarsa zor; sitenin sayfasının altında çok satanlarda Galaxy S4 16GB 1400₺, G2 32GB 1300₺ hani göz görmese gönül katlanıyor da o endamlı metal kasaya rağmen bana göre mantıklı bir alışveriş değil.

enessrsy

enessrsy

Üye
Nokia'nın perakende olarak düşündüğü fiyat bu ise çok çok az satacağını düşünüyorum. Nokia çok gecikti bu telefonu çıkartmakta, millet haklı olarak -sanırım eylül gibi tanıtılacak- yeni amiral gemisini bekliyor artık.

dakamon

dakamon

Üye
Senin 1 gb istiyor dediğin oyunu 1 gb lı 820 ayarında bir androidli telefonla oynamaa çalışsana? Mesela modern combat 4 ü bir oyna bakalım. Ayrıca o sistemler deli gibi ram kullanırken Wp de max 1 gb telefon ikiyüz yada 300 küsür ram harcıyordu acaba aynı ayarda androidli bir telefonda aynı oyun kaç mb ram kullanarak aynı performansı veriyor. Bunları sorgulamak lazım.
Eğer Nokia'da bu fiyattan satarsa zor; sitenin sayfasının altında çok satanlarda Galaxy S4 16GB 1400₺, G2 32GB 1300₺ hani göz görmese gönül katlanıyor da o endamlı metal kasaya rağmen bana göre mantıklı bir alışveriş değil.
G2 almak daha mantıklı ne yalan söylim. Abim kullanıyor çatır çatır çalışıyor onda da sd kart yok bunda da ama bunda 300 mah pil var bunda 2400 fullhd ekran var ikisinde de ama lg nin panelleri gayet iyi olduğunu herkes bilir. Glance ekranı yok bunun. E ne demeye 1800 anlamadım. HTC gibi yol izliyorlar bu kafayla zor satarlar. Ben açıkcası bu fiyata bu telefonu kimseye gönül rahatlığyla tavsiye edemem çünkü aynı seviyede bu cihazı bitirecek agresif fiyatlara sahip telefonlar var.

• Beğen
Tepkiler: goktas19, ferit.61 ve beats
alical33

alical33

Üye
1600 tl den falan satışa çıksa daha çok talep görürdü hemen aynı fiyat aralığında daha üst donanımlı cihazlar varken bunun fazla satacağını sanmıyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Senin 1 gb istiyor dediğin oyunu 1 gb lı 820 ayarında bir androidli telefonla oynamaa çalışsana? Mesela modern combat 4 ü bir oyna bakalım. Ayrıca o sistemler deli gibi ram kullanırken Wp de max 1 gb telefon ikiyüz yada 300 küsür ram harcıyordu acaba aynı ayarda androidli bir telefonda aynı oyun kaç mb ram kullanarak aynı performansı veriyor. Bunları sorgulamak lazım.
G2 almak daha mantıklı ne yalan söylim. Abim kullanıyor çatır çatır çalışıyor onda da sd kart yok bunda da ama bunda 300 mah pil var bunda 2400 fullhd ekran var ikisinde de ama lg nin panelleri gayet iyi olduğunu herkes bilir. Glance ekranı yok bunun. E ne demeye 1800 anlamadım. HTC gibi yol izliyorlar bu kafayla zor satarlar. Ben açıkcası bu fiyata bu telefonu kimseye gönül rahatlığyla tavsiye edemem çünkü aynı seviyede bu cihazı bitirecek agresif fiyatlara sahip telefonlar var.
anlamıyorum sizi 300mah pilin lafını yapıyorsun ve glance yok diye telefon almıyorsun yani hem pilin iyi olmasını isteyip hemde bu özelliği isityorusunuz bu glanceyi bu kadar abartmayın bence ya sanki görende kilit ekranı yok oldu sanacak saat istersen yine çift dokun saat açılsın yani bumu sorun Allah aşkına biraz toparlanın ya

• Beğen
Tepkiler: erdal8142

Emre

Üye
hiç birşey anlamadım ama google sağlam adam 512mb android 2.x halen unutmadı uygulama oyun çıkıyor
microsoft bu tarihi kadar güncelleme veriyor wp 7.8 unuttu oyun uygulama çıkmıyor
wp 8.1 çakmış kafayı sizi güncelleme ayağına oyalayıp wp9 çıkarır reset çeker
wp garanti vermez.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim tahminim tuttu.
1800 TL civarından gelir demiştim.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
anlamıyorum sizi 300mah pilin lafını yapıyorsun ve glance yok diye telefon almıyorsun yani hem pilin iyi olmasını isteyip hemde bu özelliği isityorusunuz bu glanceyi bu kadar abartmayın bence ya sanki görende kilit ekranı yok oldu sanacak saat istersen yine çift dokun saat açılsın yani bumu sorun Allah aşkına biraz toparlanın ya
valla kadeşim çok iyi dedin eline sağlık

0MG90

0MG90

Üye
G2 ve G3'ün fiyatı düşüyorken biraz zor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
sen 1300-1400 den TL den piyasaya süreceğin telefonu 1800 den piyasaya sür :)
satışı en düşük Lumia olur

Üst Alt