Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu telefonu almama nedenim
Glance Screen
Micro SD Kart
Glance Screen anlarım da 32gb dahili hafızası varken MicroSD niye onu bir türlü çözemedim. Belkide ben hiç SD kart kullanmadım ondandır.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
esmeran3

esmeran3

Üye
S4 de 16 gb sd kart var
Bide kendi hafızası var kendi hafızası daha dolmadı bile

goktas19

goktas19

Üye
Glance Screen anlarım da 32gb dahili hafızası varken MicroSD niye onu bir türlü çözemedim. Belkide ben hiç SD kart kullanmadım ondandır.

Yani oyun ve film bunları pek sık kullanınca yetmiyor.

esmeran3

esmeran3

Üye
Yani oyun ve film bunları pek sık kullanınca yetmiyor.

Oyunu anlardım ama film derken film bi kaç kere izlenip silinir yani ben öyle yapıyorum. Aynı film defalarca izlenince bi anlamı kalmıyor

versino2

versino2

Üye
Çıkmadan eskiyen telefon olarak adını tarihe altın harflerle yazdı

• Beğen
Tepkiler: goktas19
YkPkY

YkPkY

Üye

Haksızlık yapıyorsun.bu devirde32 i neki.,1.5mp kamera olsa tamam,ama maalesef

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Haksızlık yapıyorsun.bu devirde32 i neki.,1.5mp kamera olsa tamam,ama maalesef

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Kendi adıma konuştum dostum. Ayrıca yine söylüyorum telefon hafızasını arşiv olarak kullanmayacaksanız bence 32gb gayet yeterli. Bende şu anda iki cihaz var ikisi de 16GB ve ikisinde kart kullanmıyorum. Daha hiç hafıza az uyarısı almadım.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Düzenli olarak telefonunuzdaki çektiğiniz fotoğrafları, videoları bilgisayarınıza yedeklerseniz hafıza kartı sıkıntısı asla çekmezsiniz.

Bu telefonu babama aldıracağım, adamı aylardır oyalıyorum dayanamayıp başka telefon alacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Düzenli olarak telefonunuzdaki çektiğiniz fotoğrafları, videoları bilgisayarınıza yedeklerseniz hafıza kartı sıkıntısı asla çekmezsiniz.

Bu telefonu babama aldıracağım, adamı aylardır oyalıyorum dayanamayıp başka telefon alacak.
Bilgisayara gerek yokki wifi bulduğu an otomatik olarak Onedrive'a atıyor zaten resimleri. Daha dün 600 civarı foto sildim telefondan.

dakamon

dakamon

Üye

Sd kart kimi kullanıcı için önemli abi. Adam film atar müzik atar klip atar ne bilim daha bir çok şey oyun yukler. Kimisinin 128 gb sd kartı bile var :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve goktas19
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bende otomatik onedrive ve mail.ru ya yukluyorum sonra siliyorum oldukça yeterli

Fritöz ile gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
Bilgisayara gerek yokki wifi bulduğu an otomatik olarak Onedrive'a atıyor zaten resimleri. Daha dün 600 civarı foto sildim telefondan.

Su drive ozelligi cok iyi ama internetsiz ortamda drive hic bir ise yaramiyor dogrumudur ? Mesela internet yokken acil bir resim acmak istesek acamiyoruz

• Beğen
Tepkiler: goktas19
beats

beats

Üye
Su drive ozelligi cok iyi ama internetsiz ortamda drive hic bir ise yaramiyor dogrumudur ? Mesela internet yokken acil bir resim acmak istesek acamiyoruz
PC'de çevrimdışı olarak ayarlayabiliyorsun, sürücünden yer ayırıyor oraya indiriyor. Hem bulut sürücüye hem de PC'de senkronize olmuş oluyor. Telefon için de yapılabilir bence ama depolama küçükse bir anlamı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
luckysleven

luckysleven

Üye
PC'de çevrimdışı olarak ayarlayabiliyorsun, sürücünden yer ayırıyor oraya indiriyor. Hem bulut sürücüye hem de PC'de senkronize olmuş oluyor. Telefon için de yapılabilir bence ama depolama küçükse bir anlamı olmaz.

Ama telefondan herhangi bir ayar ile c.disi drive kullanmanin bir yolu yok dimi ?

esmeran3

esmeran3

Üye
Bu telefon max 1600 TL çıkarsa alınmayacak telefon değil :)

Üst Alt