Violonist
Üye
(Kapanma Sorunu Yok) AndroMenu V3.02 [by Violonist]
Selamlar Arkadaşlar. İlk önce şunu belirteyim program kendim kullanıyorum 3.0 ve 3.01 sürümünde bende hiç kapanma sorunu yoktu fakat bu sürümde kapanma oldu. Bu kapanma sorununu ise çözdüm. Sizde de olacağı garantisini vermiyorum ama bir deneyin, sonra vay efendim ben yaptım olmadı vay efendim benim telefon şöyleydi böyleydi, yan yattı çamura battı demeyin 
Bilmeniz ve olması gerekenler
1: Telefonunuz hackli olmalıdır
2: Xplorer programı yüklü olmalıdır. (Xplorer ile dosya aktarımını biliyor olmalısınız)
Aşağıda iki adet link bulumaktadır dosyalar isimli linkteki dosyada c telefon hafızası içerisine atılacaklar ve e hafıza kartına atılacaklar klasörü var. Bu klasör içerisindekileri klasör ismindeki belirtilen yerlere atın.
diğer linkte ise signed olan AndroMenu programı bulunuyor bunu ise HAFIZA KARTINA kurun.
Hepsi Bu Kadar. (Programın ikonlarını değiştirmek için çalışıyorum ilerleyen günlerde onuda paylaşıcam iphone iconlarını kullanmayı düşünüyorum)

Bilmeniz ve olması gerekenler
1: Telefonunuz hackli olmalıdır
2: Xplorer programı yüklü olmalıdır. (Xplorer ile dosya aktarımını biliyor olmalısınız)
Aşağıda iki adet link bulumaktadır dosyalar isimli linkteki dosyada c telefon hafızası içerisine atılacaklar ve e hafıza kartına atılacaklar klasörü var. Bu klasör içerisindekileri klasör ismindeki belirtilen yerlere atın.
diğer linkte ise signed olan AndroMenu programı bulunuyor bunu ise HAFIZA KARTINA kurun.
Hepsi Bu Kadar. (Programın ikonlarını değiştirmek için çalışıyorum ilerleyen günlerde onuda paylaşıcam iphone iconlarını kullanmayı düşünüyorum)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız