kapak arızası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seveb

Üye
    Konu Sahibi
kapak arızası
ilk aldığım da n73 de kamera sorunu yoktu.Bir üst versiyon attım sorun ondan sonra çıkmaya başladı.Fotoğraf çekeceğimde bazen sık sık yapmıyor bunu. kapanıp geri açılıyor.Video çekimi yaprkende oluyor. Yeni versiyon çıktı versiyon 26 yı yükledim yine düzelmedi 50 yi yükledim yine aynı.versiyon 4.0812 yi yükledim yine aynı sorun bence arka kapakta temassızlık var ondan yapıyor.Değiştireceğim.Fakat sizinde görüşünüz nedir bu sorun hakkında yada sizdede bu sorun varmı

willrock

willrock

Üye
merak etme kardeşim telefonunda hiç bi sorunyok tek sorun arka kapaktaki kamera sürgüsünde bnimde başıma gelmişti ama kapak orjinal diye değişmedim kendim onardım sanada anlatayım şimdi kapaın içinde metal bi parça war vidalı falan işte o videların hepsini sök sonra çok dikkatli ol kapağı sakın aşağı yukarı kaldırma sonra yayları uçar kaybolur evet şimdi gelelim söktüğün metale şimdi o metalin çıkıntı bi ucu olucak işte o uç kapaktaki iletken tellere iyice değicek şekilde elinle yavaşça ey sonra o kapaktaki iletken tellerice iyice temizle sonra yerine tak videları çok iyi sık ve o çıkıntı ucun tellere değdiğinden çok emin olmalısın herşeyi doğru yaparsan problem kalmaz yani senin sorunun yazılımsal diğil,donanımsal bişey için rahat olsn versiyonla falan alakası yokkkkk

bergamali85

Üye
:good:
ilk aldığım da n73 de kamera sorunu yoktu.Bir üst versiyon attım sorun ondan sonra çıkmaya başladı.Fotoğraf çekeceğimde bazen sık sık yapmıyor bunu. kapanıp geri açılıyor.Video çekimi yaprkende oluyor. Yeni versiyon çıktı versiyon 26 yı yükledim yine düzelmedi 50 yi yükledim yine aynı.versiyon 4.0812 yi yükledim yine aynı sorun bence arka kapakta temassızlık var ondan yapıyor.Değiştireceğim.Fakat sizinde görüşünüz nedir bu sorun hakkında yada sizdede bu sorun varmı
Evet dostum aynı sorun bendede var.Versiyonla falan ilgisi yok sadece Kapakta asınma oluo o yüzden temassızlık yapıo ben sadace arka kapagı değiştirdim sorunum halloldu.o sorun tam bir işkenceydi ya.tam foto cekeceksin kamera kapanıo.

schumici

schumici

Üye
ALLAHtan başıma gelmedi daha maşallah

seveb

Üye
    Konu Sahibi
çok saol emre kardeşim dediğini uyguluyacağım dediğin iyi oldu.Diğer arkadaşlarım sizde saolun

xkadir61

xkadir61

Üye
kamera lens kapaklarında, böyle arızalar kaçınılmaz.
kapağın orjinalliği gitmesin diyorsanız, eski yada ucuz bir kapağın parçalarıyla tamir edilebilir birşey, ama çok dikkat gerektiriyor.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...