Kanka Msn 0.4 Beta Son sürüm en ekonomik msn programı

Sponsorlu Bağlantılar

BlooDy_ChiLd

Üye
bende vodafone var 100 kb doldurunca 1 kontör gidiyo :D Ayarlarından sadece çevrimiçileri göster dersen bende 6 kişi falan açk oluyo :D :P en başta 1 kb gidiyo ama herkesi göster diyorum. Bende 100 kişi falan var. 20 kb gidiyo. Sonra 2 dk sonra 1 kb 1kb artıyo :D 2 gündür elimden düşmüyo. Çok süper. Şu anki kontörüm : 28.781 :D Hatta şu an bile msn'm açık :D Ama avea da turkcell de ne olur bilmem :D

efendiesmer

Üye
gercekten ucuz mu bu yhaa

ahmet1791

ahmet1791

Üye
kardeş bağlantı ayarlarını nasılyapabilirim...

u_cosar

u_cosar

Üye
Ben arkadaslar denedim 25 dk kaldım 4 kisi mesjlastım 220 kb gitti ve gıriside cok kolaydı ben ce cok ıyi

asdasd06

Üye
krdş bende bağlantı flan dio

samet677553

samet677553

Üye
teşşekürler

lgkg300

lgkg300

Üye
detaylı bilgi için a bakınız forum sekmesinden :) yok böyle bir program iddia ediyorum piyasadaki en iyi program çok da hızlı beğenmeyen olursa gelsin yanıma....

RockerGicik

Üye
nasıl kurucaz ? :S

cem3839

Üye
çalışıyo çalışıo bn burdan değil ama baska yerden indirdm kontör nasıl gidio bilmiyorum ama açıp hemen kapamak 2 kntr baska program aramayn çalışıo yapılandırma ayarını AVEA İNTERNET şeklnde yapın. avea için..

ertug_bjk

Üye
60kb 1kont ya mig de :S

HUSKY10

HUSKY10

Üye
sağol

temhaa

Üye
samsung g600 de çalışırmı bu

ganGsTa Rappe'

Üye
ark.lar benim 5610 a attım açılıyo şifremi falan yazıyorum bağlanma ekranında çizgi durmadan gidip geliyo bağlanmıyo. web ayarlarınımı değiştirmem lasım :bilmem:

hasano23

Üye
ayne öyle cok kontr yiyior

Efrahimgok

Üye
kardesım ıyı guzelde bır turlu baglanamıyoruz kıı herkes guzel ooo fılan ama baglanamıyorummmmmmmm hep hata verıyoooo

--------------- Ekleme ---------------

hıc bır seyde calısmıyooo balonnn bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa

sebahattinART

sebahattinART

Üye
saol bilader:yuru:yuru:yuru:oke:

selmassss

Üye
ya bnde 1.5 saaattir bğlantı kuruluo lütfen bklin dio bğlanacakmı bu

mustysm

mustysm

Üye