kankaMSN (mutlaka girin bakın görün vb....)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aykt

aykt

Üye
    Konu Sahibi
kankaMSN (mutlaka girin bakın görün vb....)

kankaMSN Nedir?

KankaMSN cep telefonunuzdan arkadaşlarınızla mesajlaşmanızı sağlayan bir sohbet programıdır. KankaMSN ile MSN ya da Windows Live Messenger kullanan herkesle gönlünüzce sohbet edebilirsiniz. Üstelik kankaMSN piyasada GPRS tüketimi en az olan sohbet programıdır. Bu sayede arkadaşlarınızla saatlerce mesajlaşsanız bile minumum sayıda kontör harcamanın mutluluğunu yaşarsınız.

Uygulama Özellikleri Şeffaf:

KankaMSN cep telefonları için piyasadaki en şeffaf sohbet programıdır. kankaMSN i kullanırken gönderilen veri miktarını her an ekranın sağ üstünde görürsünüz. Böylelikle kullandığınız kontör miktarını her an hesaplayabilirsiniz.

Resim Gönderme: KankaMSN ile arkadaşlarınıza cep telefonunuzun kamerasından resim çekerek gönderebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey arkadaşınızla sohbet ederken “Menü” den “Resim Gönder” e tıklamanız!

Yeni Arkadaş Bulma: KankaMSN size yeni arkadaşlıklar edinebilme imkanı sunuyor. Rumuzunuzu, cinsiyet ve yaş bilgileriniz girerek diğer kankaMSN kullanıcılarının size ulaşmasını sağlayabilir, dilersiniz belirlediğiniz kriterlere göre yeni arkadaşlar arayabilirsiniz.

T9 Hızlı Mesajlaşma Desteği: KankaMSN hızlı mesajlaşmanız için size T9 desteği sunuyor.

Titreşimli ve Sesli Uyarı: KankaMSN yeni bir mesaj aldığızda sesli ve/veya titreşimli olarak sizi uyarır. Böylelikle Cebinizin ekranına bakmadığınız zamanlarda bile yeni mesajlardan haberdar olursunuz.

Video ve Müzik dosyalarını oynatabilme
: KankaMSN arkadaşlarınızın göndereceği Video ve Müzik dosya linklerini alarak bu dosyaları çalabilir.

Sohbet Geçmişini Kaydetme:
Dilerseniz KankaMSN arkadaşlarınızla konuşmalarınızı cep telefonunuza kaydedebilir Böylelikle kankaMSN i daha sonraki kullanımlarınızda arkadaşlarınızla önceki mesajlaşma geçmişinizi görebilirsiniz.

Bilgisayarınıza indirmek için;

• Beğen
Tepkiler: Aziz™ ve MeLih_061

mihman

mihman

Üye
sağolasın

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Saol teşekkürler

Elbek

Üye
sağol arkadaşım

karus3

karus3

Üye
yhaws Kardeşim payLasım Dedin bdR :) Emeqine saqLık !!

ouzqan

ouzqan

Üye
saol emeğine saqlık

prince14

prince14

Üye
ön izlemeli olmsaydı indirmicektim güzelmiş hakkaten:d

ilqerr

Üye
knka saol bnde böle bsı arıodum

aspıre

Üye
saol

Lord_um

Lord_um

Üye
tşkler

sonyman

Üye
paylaşımın için sağol ama programa giriş yapılınca açmıyor malesef, bağlantı hatası veriyor ..(internet ayarları tamam olmasına rağmen )

yağızaygün

yağızaygün

Üye
saol

200520062007

200520062007

Üye
Teşekkür ama henüz denemedim

Doğan

Üye
çok tskkürler paylasım içn

poyrazalev

Üye
bende wentto f7 var bu program indi ama bi türlü açılmıyo yardım edin neolur telefonumda ebuddy de çalışıyo ama bu neden çalışmıyo lütfennn yardımmmmmmmmmmmmmmmm gerçekten yardım edebilicek kişi eklesin beni [email protected] eklediginde açtıgı zaman konu ile ilgili tanıtsın beni ben tanırım

sonysonerik

sonysonerik

Üye
süpersin teşekkürler

muzofb

Üye
beyler mail adresi yazarken nasıl alt tire (_) koyuyosunuz ya bulamadım.

mertilkerim

Üye
yha kontorler nasıl gidio bi bilgi werirsen bide arkadaşım pcden de girse oluo mu ? saatte veya dakikada kaçakontor gidiodur ? Emeğine sağlıkXD

Aziz™

Aziz™

Üye
teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt