kanka msn mobil onlıne ıletısım java programı = )

Sponsorlu Bağlantılar

kanka msn sizce nasıl ?

• Tek kelımeyle mukemmel en iyi java msn programı bence.

Kullanılan: 41 66.1%
  • Orta sevıyede bir program ondan daha iyi programlarda mevcut.

Kullanılan: 12 19.4%
  • Bence çok kotu kullanmaya degmez.

Kullanılan: 9 14.5%

• Kullanılan toplam oy
    62
nıqqa

nıqqa

Üye
    Konu Sahibi
kanka msn mobil onlıne ıletısım java programı = )

KankaMSN
, cep telefonunuzdan arkadaşlarınızla mesajlaşmanızı sağlayan bir sohbet programıdır. KankaMSN ile MSN ya da Windows Live Messenger kullanan herkesle gönlünüzce sohbet edebilirsiniz.

KankaMSN piyasada GPRS tüketimi en az olan sohbet programıdır. Bu sayede arkadaşlarınızla saatlerce mesajlaşsanız bile minumum sayıda kontör harcamanın mutluluğunu yaşarsınız.

Şeffaf:KankaMSN cep telefonları için piyasadaki en şeffaf sohbet programıdır. kankaMSN i kullanırken gönderilen veri miktarını her an ekranın sağ üstünde görürsünüz. Böylelikle kullandığınız kontör miktarını her an hesaplayabilirsiniz.
Resim Gönderme:KankaMSN ile arkadaşlarınıza cep telefonunuzun kamerasından resim çekerek gönderebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey arkadaşınızla sohbet ederken “Menü” den “Resim Gönder” e tıklamanız!
Yeni Arkadaş Bulma:KankaMSN size yeni arkadaşlıklar edinebilme imkanı sunuyor. Rumuzunuzu, cinsiyet ve yaş bilgileriniz girerek diğer kankaMSN kullanıcılarının size ulaşmasını sağlayabilir, dilersiniz belirlediğiniz kriterlere göre yeni arkadaşlar arayabilirsiniz.
T9 Hızlı Mesajlaşma Desteği

KankaMSN hızlı mesajlaşmanız için size T9 desteği sunuyor.
Titreşimli ve Sesli Uyarı:

KankaMSN yeni bir mesaj aldığızda sesli ve/veya titreşimli olarak sizi uyarır. Böylelikle Cebinizin ekranına bakmadığınız zamanlarda bile yeni mesajlardan haberdar olursunuz.
Video ve Müzik dosyalarını oynatabilme:

KankaMSN arkadaşlarınızın göndereceği Video ve Müzik dosya linklerini alarak bu dosyaları çalabilir.
Sohbet Geçmişini Kaydetme:

Dilerseniz KankaMSN arkadaşlarınızla konuşmalarınızı cep telefonunuza kaydedebilir Böylelikle kankaMSN i daha sonraki kullanımlarınızda arkadaşlarınızla önceki mesajlaşma geçmişinizi görebilirsiniz.
Not: Uygulama Java/Symbian platformlu tüm cihazlarda çalışmaktadır. Ayrıca üreticinin belirtmesine göre hiçbir veri transferinde bulunmamanız halinde uygulamayı 24 saat açık bırakmanız durumunda dahi ortalama 1-2 kontör harcayacağı ve benzer mobil mesajlaşma programlarının içerisindeki en uygun bağlantı ücretlendirmesine sahip program olduğu belirtilmektedir.

Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra destekli cep telefonunuza gönderebilir ve kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Telefon ile bilgisayar arasında bağlantı kurmak için Nokia kullanıcıları Nokia Pc Suite'i indirebilirsiniz.
_______________________________________________________________________________________

• Beğen
Tepkiler: asd_100 ve aziz360

Tjedrea

Üye
ya benım telefonda neden olmuyor?6500s Avea Wap Ayarlarını yaptım sitede belirtildiğine gore,ama ne mig33 oluyor ne bu:(

nıqqa

nıqqa

Üye
    Konu Sahibi
ayarla ılgılıdır buyuk olasılıkla bendde aynı telefon avr kullanıyorum :)

xman26

Üye
ya bu program ben girer girmez 1 kontör götürüyo nasıl iş bu anlamadım valla......sonrada nekadar girersen bide cıkarken götürüyo....bunun neenini bilen bir ark varsa bana özel msj atsınlar.....

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Orta Seviyede.

saago

saago

Üye
kısaca mannak bi pro

NAZMİ_20

Üye
Ya bnde 5200 var yükledim bağlan diorum time out diyo neden oldunu bilen varmı ?

YuRTcU

YuRTcU

Üye
beyler bu programı sadece yüklicekmiyiz yoksa wap ayarlarını fln ayarlıcakmıyız ayarlamasını bilen [email protected] a bana yazarsa sevinirim telefon 5610 express muscı

coho

Üye
ssss

omercakir44

Üye
Program bağlantı yok 'read failed' diyor 5310 X.music

munire581988

Üye
link çalışmıyo

buggie

Üye
Link çalışıyor fakat program internete erişemiyor. Diğer indirdiğim java programlarında da aynı sorun mevcut. Telefonum Nokia 2330 Classic. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

adelwolf

Üye
süper bi program öncedn sürekli açıyordum ama artık hata veriyor ayarlarımda da sorun yok nedn olabilir

akraakra

Üye
program cok guzeldi ama son surum 0,5 cıktıktan sonra sureklı baglantı kopuyo.. cok ucuuz ve kaliteli su baglantı sorununuda halletseler super olacak..

meçhulyolcu

meçhulyolcu

Üye
Spexo ile irtibat kurdum.1-2 hafta sonra düzelicekmiş.Çalışma varmış.

efooooo

efooooo

Üye
N70 kullanıyorum kanka msn ye bağlanamiyorum.. Bağlantı sorunu diyor .. Yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt