Kampanya fiyat nasıl arkadaşlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
bunun ekran kartı daha iyi 6550m diğerinin işlemcisi yeni nesil i5 2410m benim gösterdiğim lenovo nun ekran kartı daha iyi 6570m sıralama yaparsak 6570m-6550m-6490m
bu senin önerdiğin hp benim başta hp den neden daha ucuz onu anlayamadım henüz :D işlemci demişlerdi başta bu senin önerdiğinin işlemci hızı da daha yüksek ...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
işlemci türü farklı ordan kaynaklanıyor sanırım benim en baştaki hp i5 2410 senin önerdiğindeki 480m

futbol123

futbol123

Üye
bu senin önerdiğin hp benim başta hp den neden daha ucuz onu anlayamadım henüz :D işlemci demişlerdi başta bu senin önerdiğinin işlemci hızı da daha yüksek ...

işlemci türü farklı ordan kaynaklanıyor sanırım benim en baştaki hp i5 2410 senin önerdiğindeki 480m
i5 2410m yeni nesil daha hızlı ve performanslı i5 480m eski olanı arkadaşım.Lenovo yu al işte takmışsın hp ye :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
i5 2410m yeni nesil daha hızlı ve performanslı i5 480m eski olanı arkadaşım.Lenovo yu al işte takmışsın hp ye :D

ya arkadaşım vallahi korkuyorum lenovodan çünkü dedim ya ben pc ölünceye kadar kullanırım ondan güvendiğim birşey olsun istiyorum :D bu arada en başta linkini koyup yorum istediğim cihazda yeni nesil dediğin 2410m :D ondan en baştaki laptopu düşünüyorum halen :D

futbol123

futbol123

Üye
ya arkadaşım vallahi korkuyorum lenovodan çünkü dedim ya ben pc ölünceye kadar kullanırım ondan güvendiğim birşey olsun istiyorum :D bu arada en başta linkini koyup yorum istediğim cihazda yeni nesil dediğin 2410m :D ondan en baştaki laptopu düşünüyorum halen :D
lenovoda iyi markadır.Güvenilmeyen bir marka değildir.Vatancomputerda incele arkadaşım :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Aman Dostumm HP Den Heleki Pavilion Serisinden Uzak Dur Pisman Olursunn ..!

Ayrica Arkadaslarin Dediqi Gibi Islemcisi Yuksek Olanlara Bakk

devran_34

devran_34

Üye
Aman Dostumm HP Den Heleki Pavilion Serisinden Uzak Dur Pisman Olursunn ..!

Ayrica Arkadaslarin Dediqi Gibi Islemcisi Yuksek Olanlara Bakk

arkadasa katılıyorum hp zaten donanımı bırakacak en kısa zmanda yazılım yapacak onuda eline yüzüne bulaştırmaz inşallah

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
ısınma sorunu beni de korkutuyor lenovo bu konuda çok iyi diyorlar. Kafam çok karıştı yavv

Dampierre

Dampierre

Üye
i5 2410 gayet iyi işlemci, sıkıntı çekmezsiniz, ancak ekran kartı nvidia ise en az 540m, ati ise hd 6650'den az olmasın, ancak 540m tavsiyemdir.

Dampierre

Dampierre

Üye

bu notebook gayet iyi

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi

bu notebook gayet iyi

dediğin gibi iyi güzel de free Dos bunlar ... win7 home premium için ayrıca masraf yapmak durumunda kalıcam...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir model daha buldum bu nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...