Kampanya fiyat nasıl arkadaşlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya fiyat nasıl arkadaşlar ?
Arkadaşlar bir süredir laptop araştırması yapıyorum şu kampanyayı gördüm...

Ürün:

Fiyat nasıl arkadaşlar ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Fikrini söyleyecek yok mu ??

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
işlemci hızı düşük o fiyata işlemci hızı 3.0 ghz olan başka markalar var uzak dur derim en az 2.60ghz ve üzeri olsun sonra pişman olursun....

y n s c n

y n s c n

Üye
İşlemcisi dışında güzel. Biraz daha araştırırsan daha iyi cihazlar bulabilirsin.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
peki limit 1500 TL dersek bundan daha iyisini önerebilirseniz sevinirim...

futbol123

futbol123

Üye
işlemci gayet iyi arkadaşlar abartmayın.
ekran kartı kötü laptobun aynı fiyata 128bit alırsınız daha iyi..

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
işlemci gayet iyi arkadaşlar abartmayın.
ekran kartı kötü laptobun aynı fiyata 128bit alırsınız daha iyi..

Berke dostum oyun oynamıcaksam normal kullanım için ekran kartı sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Birde ısınma sorunu olmaz inş... Pazartesi alıcam cihazı

futbol123

futbol123

Üye
Berke dostum oyun oynamıcaksam normal kullanım için ekran kartı sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Birde ısınma sorunu olmaz inş... Pazartesi alıcam cihazı
almışken iyi bir şey alın sonra satmaya kalksanız para etmez düşük ekran kartlı olduğu için

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
almışken iyi bir şey alın sonra satmaya kalksanız para etmez düşük ekran kartlı olduğu için

Satmam çünkü bilgisayar her zaman ihtiyacım ne zaman öldü o zaman gider elimden :D zaten elimdeki cihaz son nefesini verdiği için pc alıyorum şimdi : ) hiç oyun oynamıyorum ondan çok yüksek özellik ve çok para harcamak istemiyorum...

futbol123

futbol123

Üye
Satmam çünkü bilgisayar her zaman ihtiyacım ne zaman öldü o zaman gider elimden :D zaten elimdeki cihaz son nefesini verdiği için pc alıyorum şimdi : ) hiç oyun oynamıyorum ondan çok yüksek özellik ve çok para harcamak istemiyorum...
olsun aynı fiyata 64bit almak mı mantıklı yoksa 128bit mi? tavsiyem bu notebooktur.
i3 modeli
i5 modeli

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
olsun aynı fiyata 64bit almak mı mantıklı yoksa 128bit mi? tavsiyem bu notebooktur.
i3 modeli
i5 modeli

berke dostum şurda yorumları okur musun ? menteşe sorunu var cihazın :S

futbol123

futbol123

Üye
berke dostum şurda yorumları okur musun ? menteşe sorunu var cihazın :S
dostum o eski olan modeli :) eski işlemci ve eski ekran kartı i5 430m ve 5730m ekran kartı var.Benim gösterdiğim cihazda i5 2410m hd6570m ekran kartı var

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
dostum o eski olan modeli :) eski işlemci ve eski ekran kartı i5 430m ve 5730m ekran kartı var.Benim gösterdiğim cihazda i5 2410m hd6570m ekran kartı var

Berke dostum peki etrafında ürünü kullanan var mı çünkü acil olarak karar vermem gerek pazartesi alıcam dediğine katılıyorum sonuçta hp ninde eski modellerinde ısınma sorunu varmış...

futbol123

futbol123

Üye
Berke dostum peki etrafında ürünü kullanan var mı çünkü acil olarak karar vermem gerek pazartesi alıcam dediğine katılıyorum sonuçta hp ninde eski modellerinde ısınma sorunu varmış...
gösterdiğim linklerde yorumlar vardı.Birde şu laptoplara bakın.Eski modellerde ısınma sorunu oluyor ekran kartı ve işlemcileri düşük oluyor zorlanıyor tabi makine yeni laptoplarda ısınma sorunu görmedim

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
gösterdiğim linklerde yorumlar vardı.Birde şu laptoplara bakın.Eski modellerde ısınma sorunu oluyor ekran kartı ve işlemcileri düşük oluyor zorlanıyor tabi makine yeni laptoplarda ısınma sorunu görmedim

dostum gönderdiğin bazı linktekilerin işletim sistemi basic özellikle ona dikkat ediyorum home premium gerekiyor bana. Elektro world keşke izmirde de olsaydı :S online satışıda yok diye biliyorum...

futbol123

futbol123

Üye
dostum gönderdiğin bazı linktekilerin işletim sistemi basic özellikle ona dikkat ediyorum home premium gerekiyor bana. Elektro world keşke izmirde de olsaydı :S online satışıda yok diye biliyorum...
home priemium yüklettirebilirsiniz vatancomputer ve darty e gidip göstermiş olduğum laptopları inceleyin derim

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
home priemium yüklettirebilirsiniz vatancomputer ve darty e gidip göstermiş olduğum laptopları inceleyin derim
Peki arkadaşım önerdiğin lenovo yu kullanan var mı hiç etrafında gerçekte kullanan birinin yorumunu almak iyi olur çünkü lenovo yu alabilirim

futbol123

futbol123

Üye
Peki arkadaşım önerdiğin lenovo yu kullanan var mı hiç etrafında gerçekte kullanan birinin yorumunu almak iyi olur çünkü lenovo yu alabilirim
bu konuyu incele dostum

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu incele dostum

Dostum senin elektro world de bulduğun cihazı şurada buldum sence benim konuda bahsettiğim cihazla kıyaslarsak hangisi daha iyi ?

futbol123

futbol123

Üye
Dostum senin elektro world de bulduğun cihazı şurada buldum sence benim konuda bahsettiğim cihazla kıyaslarsak hangisi daha iyi ?
bunun ekran kartı daha iyi 6550m diğerinin işlemcisi yeni nesil i5 2410m benim gösterdiğim lenovo nun ekran kartı daha iyi 6570m sıralama yaparsak 6570m-6550m-6490m

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...