işlemci gayet iyi arkadaşlar abartmayın.
ekran kartı kötü laptobun aynı fiyata 128bit alırsınız daha iyi..
almışken iyi bir şey alın sonra satmaya kalksanız para etmez düşük ekran kartlı olduğu içinBerke dostum oyun oynamıcaksam normal kullanım için ekran kartı sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Birde ısınma sorunu olmaz inş... Pazartesi alıcam cihazı
almışken iyi bir şey alın sonra satmaya kalksanız para etmez düşük ekran kartlı olduğu için
zaten elimdeki cihaz son nefesini verdiği için pc alıyorum şimdi : ) hiç oyun oynamıyorum ondan çok yüksek özellik ve çok para harcamak istemiyorum...olsun aynı fiyata 64bit almak mı mantıklı yoksa 128bit mi? tavsiyem bu notebooktur.Satmam çünkü bilgisayar her zaman ihtiyacım ne zaman öldü o zaman gider elimdenzaten elimdeki cihaz son nefesini verdiği için pc alıyorum şimdi : ) hiç oyun oynamıyorum ondan çok yüksek özellik ve çok para harcamak istemiyorum...
olsun aynı fiyata 64bit almak mı mantıklı yoksa 128bit mi? tavsiyem bu notebooktur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızi3 modeli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızi5 modeli
dostum o eski olan modeliberke dostum şurda yorumları okur musun ? menteşe sorunu var cihazın :SLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eski işlemci ve eski ekran kartı i5 430m ve 5730m ekran kartı var.Benim gösterdiğim cihazda i5 2410m hd6570m ekran kartı vardostum o eski olan modelieski işlemci ve eski ekran kartı i5 430m ve 5730m ekran kartı var.Benim gösterdiğim cihazda i5 2410m hd6570m ekran kartı var
gösterdiğim linklerde yorumlar vardı.Birde şu laptoplara bakın.Eski modellerde ısınma sorunu oluyor ekran kartı ve işlemcileri düşük oluyor zorlanıyor tabi makine yeni laptoplarda ısınma sorunu görmedimBerke dostum peki etrafında ürünü kullanan var mı çünkü acil olarak karar vermem gerek pazartesi alıcam dediğine katılıyorum sonuçta hp ninde eski modellerinde ısınma sorunu varmış...
gösterdiğim linklerde yorumlar vardı.Birde şu laptoplara bakın.Eski modellerde ısınma sorunu oluyor ekran kartı ve işlemcileri düşük oluyor zorlanıyor tabi makine yeni laptoplarda ısınma sorunu görmedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
home priemium yüklettirebilirsiniz vatancomputer ve darty e gidip göstermiş olduğum laptopları inceleyin derimdostum gönderdiğin bazı linktekilerin işletim sistemi basic özellikle ona dikkat ediyorum home premium gerekiyor bana. Elektro world keşke izmirde de olsaydı :S online satışıda yok diye biliyorum...
Peki arkadaşım önerdiğin lenovo yu kullanan var mı hiç etrafında gerçekte kullanan birinin yorumunu almak iyi olur çünkü lenovo yu alabilirimhome priemium yüklettirebilirsiniz vatancomputer ve darty e gidip göstermiş olduğum laptopları inceleyin derim
Peki arkadaşım önerdiğin lenovo yu kullanan var mı hiç etrafında gerçekte kullanan birinin yorumunu almak iyi olur çünkü lenovo yu alabilirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu konuyu incele dostum
bunun ekran kartı daha iyi 6550m diğerinin işlemcisi yeni nesil i5 2410m benim gösterdiğim lenovo nun ekran kartı daha iyi 6570m sıralama yaparsak 6570m-6550m-6490mDostum senin elektro world de bulduğun cihazı şurada buldumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsence benim konuda bahsettiğim cihazla kıyaslarsak hangisi daha iyi ?