Kahn Design’dan Range Rover Evoque

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kahn Design’dan Range Rover Evoque
[h=2]Kahn Design yeni eseri Range Rover Evoque modifiyesini tanıttı.[/h]


Afzal Kahn’ın bu son projesi yeni mini-spor özellikli araç: bugüne kadarki en küçük Land Rover. Hepimiz bunun bir Evoque olduğunu biliyoruz fakat A. Kahn Design bu aracın neden bir kriter olduğunu açıklıyor.
Otomobil alıcılarının yüzde 90’ı ‘yeni müşteri’ konumunda ve tüm ürünlerin müşteri profiline göre daha genç, daha şehirli ve büyük oranda daha fazla kadın oranına sahip. A. Kahn’ın Evoque ile ilişkisi yepyeni bir heyecan sunuyor, aracı yepyeni bir boyuta taşıyor.
A. Kahn Design Evoque, tüm dış modifikasyonları ile araçtan çok daha iyi performans alınmasını sağlıyor. İngiliz tasarımcının felsefesi mükemmel mekanizma ile birlikte mükemmel dış görünümdür. Evoque’nin yumuşak hatları; alçaltılmış süspansiyonu (35mm), sarı fren sistemi, alüminyum pedallar, turuncu çatı (farklı renkler mümkün), detaylanmış ve işlenmiş tam gövde boyası, filmli camlar, dokunmatik ekran uydu navigasyonu, uyumlu ön farları içeren, sizi yol gösterici bir ışık gibi parlatacak üstün bir stil paketi ile kendisini gösteriyor.
Yaratıcı yeniliğin ve üstün üretim teknolojisinin kalbinde üretilen RS600 jantlar(20”, 21”, 22” ve diğer boyutlar), A.Kahn Design’ın ne olduğunun çok güzel bir örneği: her araç için eşsiz bir ürün yaratmak, fakat hem uyumlu hem de daha kaliteli yapmak.

 


Üst Alt