Kahn Design RS300 Cosworth

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kahn Design RS300 Cosworth
[h=2]Afzal Kahn sizi bu aracın orijinal üreticisinden çıkıp çıkmadığını düşündürmeyi nasıl başardı?[/h]


Aslında sorunun cevabı oldukça açık, fugi beyazı bu Range Rover, 8 vitesli tam anlamıyla baş döndürücü bir araç. Eklenen tümleşik kenar bağları nadir bir hazine gibi ve orijinal Rang Rover’ın zerafetini bozmuyor ve Cosworth’un mirasına sadık kalıyor.
Kahn Design’ın sipariş araçlarını ünlüler arasında favori yapan işlemler, 2012 RS300’ü farklı bir Cosworth aerodinamik paketiyle hayran kalınacak noktaya getiriyor.
Dışarıdan görünüşü kusursuz. Gövde kiti ise Range Rover’ın zaten kusursuz olan çizgisini sürdürüyor: Cosworth ön ızgara, air-dam ile tümleşik arka teker tozluğu, ön air-damında gün ışığında yanan ledler, üç boyutlu ağ deseniyle Costworth ön ızgara.
Diğer küçük değişiklikler ise elmas süslemeli vites kolu, RS300 devir göstergesi, Cosworth hız göstergesi, Cosworth saat, Cosworth paslanmaz çelik kapı eşiği, Cosworth aluminyum delikli pedallar, Cosworth dörtlü çapraz egzos sistemi, kaliperler(ısıya dayanıklı ve istenilen renkte boyayla boyanmış) ve Kahn Damgası.
İçeride ise kişiye özel değişiklikler yapılıyor. Bu özel araç normalde fildişi bir iç kaplamaya sahip olmasına rağmen Kahn Design müşterilerine her zaman kendilerine özgü bir tasarım yapma şansı sunuyor.
Kahn jantlar ise mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor ve aracın kimliğini bozmuyor. Kahn RS/R jantları 9.5 x 22 ve 10.5 x 22 ölçülerindeki seçenekleriyle mevcut durumda.

 


Üst Alt