Kahn Design Land Rover Defender

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kahn Design Land Rover Defender
[h=2]Land Rover Defender, kışlıkları giydi.[/h]
Kışın soğuk havası ve zorlu yaşam koşulları bizleri “Hoşgeldin!” dercesine içeri buyur ederken, arabalarımız içinde sürüş şartlarını bir hayli kısıtlıyor. Avrupa ülkeleri yavaş yavaş beyaza bürünmeye başlamışken, Kahn Design’ın Land Rover’a uygun gördüğü kışlık giysiler adeta içimizi ısıtıyor!
Kahn imzalı Land Rover Defender ile en zorlu hava koşullarında bile kendinizi güvende hissedeceksiniz!
Engebeli araziler için yaratılmış olan araç, şüphesiz vahşi doğanın en büyük , en güçlü bireylerinden biri. Kahn Design’ın üretmiş olduğu genişletilmiş gövde kiti ile keskin ve korkusuz sürüş keyfini sahiplerine hangi konumda olursa olsun yaşatmakta kararlı olan Defender; gerekse yol tutuşuyla, gerekse üzerinde olduğu yolu hissetirmeyişiyle engellenemez bir biçimde başarıya ulaşmış görünüyor. Eğer bir Kahn Defender sahibiyseniz, bir yerden bir yere basitçe yolculuk etmeniz mümkün değil! “Araba sürmek” yerine yolculuğunuz süresince maceraya en ön sıradan tanık olacaksınız! Bu da yetmiyorsa, hangi ortamda olursanız olun hem güzel görünecek, hem de konforunuzdan taviz vermeyeceksiniz.

Dışarıdan bakıldığında böylesine güzel görünen manzaranın arkasında ise sıradışı off-road aracının efsanevi ünvanını hak ettiğini görüyoruz. Diğer Defender modellerine göre rötuşun çok daha ustaca kullanıldığı aracın tasarım paketi kusursuz denilecek güzellikte. Bu paket içerisinde bulunan entegre deliklere sahip hafifletilmiş ve uzatılmış geniş teker kanatlarından oluşan agresif görünümlü geniş hatlı kavis takımı, kabartma Kahn imzalı paslanmaz çelik ön mazgal, delikli ön far çerçeveleri, tel örgülü yan ve kaput hava delikleri, berrak arka ve ön far camları, artı şeklinde ön farlar, Kahn prototip kanat bıçakları ve bagaj kapağı arması aracın sahibine sürüş üstünlüğünü ve zevkini en üst düzeyde yaşatıyor.
Kahn Defender tüm bu özelliklerinin yanı sıra lüks iç kabini ile de araba severleri büyülüyor. Araçta bütün eşyalarınızı sığdırsanız bile bir miktar boş yer kalacak nitelikte bir hacim mevcut!

Çok uzun bir koşu yarışının, zor bir iş gününün veya sadece çok karlı bir yolun sonuna geldiğinizde evinize konforlu ve rahat bir biçimde ulaşmak isteyeceksiniz. Uzmanlara göre koşucular, hatta dağ tırmanıcıları bile parkuru tamamladığında duş alacak vakti bulamıyor. Bunun yerine araçlarına atlayarak evlerine doğru uzun bir yolculuğa çıkıyorlar!
Bu yüzden, yıkaması kolay olan ve kokuyu üzerine çok fazla sindirmeyen bir iç kabin tercih ediliyor. Kahn Design’ın isteğe özel tasarlanmış ince dokunuşları ile ortaya kırmızı Kahn göstergeleri, siyah piyano ağaç kaplama kontrol paneli çerçevesi, kırmızı emniyet kemerleri, alüminyüm işlemeli pedallar, gümüş işlemeli siyah Napa derisi ön ve arka yarış koltukları gibi ürünler çıkıyor.

Kahn Design markasının felsefesi daima müşterilere istediklerini sunmak olmuştur. Bu yüzden Afzal Kahn sizlere hayal gücünüz genişliğinde bir tasarım sunabilir! Örneğin en sevdiğiniz pantolonunuzun renginde bir iç döşeme, veya oturma odanızda bulunan koltuğun renginde bir dış boya… Müşteriler isterse saatin rengini bile değiştirebilecek özgürlüğe sahipler. Kısacası, Kahn Deisgn’ın parolasına göre tek sınır, hayal gücünüzün sınırları!
Kahn jantları her araca kusursuz olarak oturur ve aracın benliğini ortaya çıakrır. Her orta başlık ile uyumlu olan 18 inçlik 1983 Defender jantları istediğiniz renkte tercih edebiliyorsunuz. Basit ve düzenli hatların yanı sıra yumuşak organik yüzeyleri ile mekaniği ve sanatı ortada buluşturan 1983 Defender jantları, zarafeti ve yenilikçiliği sembolize ediyor.

A. Kahn Design, hayatın monotonluğuna kendini kaptırmış sürücüler için son derece uygunsuz! Kahn Design’ın hitap ettiği kitle tamamı ile sıradışılığı ve kusursuzluğu arzulayan kesim! Lüks ve isteğe özel araç üretiminde en başarılı isimlerden biri olan marka, hayatın klasikliğine kapılmış olan araçları yenilikçi görüşüyle elden geçirerek günümüze uygun birer konfor makinesi haline getiriyor.

 


Üst Alt