Kahn Design Range Rover Evoque

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kahn Design Range Rover Evoque
[h=2]İngiliz modifiye firması Kahn Design, modifiye Range Rover’larına bir yenisini daha kattı.[/h]
Afzel Kahn önderliğinde özellikle İngiliz arabalarına yaptığı modifiyeler ile dikkat çeken Kahn Design, Range rover’ın yeni gözdesi Evoque’yi modifiye etti. Kendisine özgü stili, renkleri ve çizgileri ile modifiye sektöründe özel bir yere sahip olan Kahn Design’ın yeni modifiyeside çok konuşulacak cinsten.
Koyu Lacivert metalik gövde renginin turuncu detaylar ile bütünleştirildiği araba da; ön tampon, petek ızgara, arka spoiler ön planda. Yine Kahn Design ile özdeşleşen jant tasarımlarında ise 22 inçlik RS serisi özel jantlar kullanılmış. İngiltere’de tasarlanan ve İtalya’da üretilen bu jantlar sade ancak çekici görüntüsü ile Evoque’ye daha güçlü bir görünüm kazandırmış. Gövde renginin aksine jantlarda ve diğer pilastik detaylarda mat renkler tercih edilmiş.

Kahn Design’ın yeni gövde kiti dış mekanda yapılan değişikliklerin yanı sıra iç mekanında da yenilikler bulunduruyor. Markanın RS serisi modifiyelerinden bildiğimiz işlemeli deri döşemeler, metal pedal setleri ve kırmızı panel aydınlatması iç mekandaki değişikliklerden.
Bu model ve diğer tüm Kahn Design ürünleri için Türkiye’de ile iletişime geçebilirsiniz.



 


Üst Alt