Kahn Design’dan Cesur Kombinasyonlar

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kahn Design’dan Cesur Kombinasyonlar
[h=2]Bu Range Rover'ı kullanmak için gereken cesareti düşünün ve sonra tasarım ekibinin cesaretini.[/h]
Kahn Design bilimsel laboratuvarının derinliklerinde, yani tüm tasarımların yapıldığı yerde, Afzal Kahn ve ekibi başka kimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği değişiklikleri bir aaraba üzerinde gerçekleştirebiliyor.
Aslında bu kombinasyonlar sadece tasarımı yapan kişi için değil, arabayı kullanan ki işinde cesaret gerektiriyor. Orkney grisi, mat sedef turuncu Vesivius çizgisi Afzal Kahn’nın kusursuz tasarımını öne çıkartıyor. Bir çok modelininin kısa süre içerisinde ünlülerin favorisi olması Range Rover’ın hem tasarım hem de performans açısından bir süper arabayla yarışacak konuma gelmesinin neticesinde gerçekleşiyor.
Gövde modifikasyonları bu özel Range Rover’ın zaten mükemmel olan çizgilerini devam ettirmekle kalmıyor; genişletilmiş ön rüzgarlık, ön ve arka tamponlar, RS ızgara ve daha pek çok modifikasyon sizi kelimenin tam anlamıyla bir ışığa çeviriyor.
İç yapıda ise müşterilere kişiye özel bir tasarım şansı veriliyor. Bu özel araç turuncu ve siyah bir iç kaplamayla süsleniyor.
Aynı zamanda Afzal Kahn, örneğin, size kot pantolonlarınızın renginde bir dış kaplama, ve yine örneğin gri bir t-shirt deseninde iç kaplama yapabiliyor. Müşteriler arabadaki saatin ve diğer bir çok parçanın dahi rengini değiştirebiliyor. Sanatsal yenilikliklerle gelişen üretim ve malzeme teknoloji merkezinde geliştirilen, renkli çizgilerle çevrelenmiş Kahn RS 22” jantlar A. Kahn Design ‘ın felsefesini çok iyi anlatıyor: zarif ve nitelikli sanatsal yenilik.
Ayrıca Orkney grisi ve Vesivius mat sedef turuncu çizgisi dışında bir tasarım da isterseniz kendisini lüks sipariş araç tasarımına adamış olan Afzal Kahn yine olumlu yanıt veriyor. Project Kahn, sıradan monoton seri üretim araçları özel tasarımlarla tekrar yaratıyor.
Diğer bir değişle bir aracı tam olarak istenilen şekilde tasarlıyor!
Son olarak Project Kahn şu soruyu soruyor: “Afzal Kahn’ın felsefesine henüz bağlanmadınız mı?”





 


Üst Alt