Kahn Design Range Rover Vogue

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kahn Design Range Rover Vogue
[h=2]Range Rover’ın yeni nesil arabaları kendinden emin adımlarla tüm dünyaya yayılırken marka ve modelleri hakkında ki genel görüş, aracın her alanda yükseldiği yönünde.[/h]Son derece başarılı bir modifiye markası olan Kahn Design patronu Afzal Kahn’ın, ikon haline gelmiş araçları yolda giden moda tasarımlarına dönüştürme takıntısı, çok uzun zamandır süre gelen bir macera aslında. Range Rover’ın Paris Otomobil Salonu’nda ki küresel tanıtımından beri A. Kahn Design, araca uygun modifiye parçalarını ayarlayabilmek adına heyecanla çalışıyor.

Bu çalışmaların başarılı bir ürünü olarak sizlere yeni Kahn Range Rover Vogue’un siyah label versiyonunu sunmaktan gurur duyuyoruz.
Bu büyüleyici SUV modeli daha ilk görüşte araba dünyası takipçilerini etkileyeceğe benziyor. Saten siyahı çamurluk, kapı aksanları ve kaput hatlarının yanı sıra altın sarısı fren kaliperleri gibi yerinde ve ince eklentileriyle son derece şık bir duruşa sahip olan Vogue, her tarafında Kahn imzası taşıyor.

İsteğe özel tasarlanan rötuşların içerisinde müflonlu ve delikli deriden ön ve arka koltuklar ile kol dayamalıklar da bulunuyor. Torpido gözü de aynı malzemeden meydana gelmiş.

Kahn’ın bu güne kadar birçok övgü ve başarının odağı olmayı başaran RS600 jantları bu araç üzerinde de müthiş durmuş. Devasa boyutlara ulaşarak karşımıza 9.5 x 23 ölçüleriyle çıkan jantlar yeni modele deyim yerindeyse “cuk oturuyor”. Dahası, bu jantlar aynı zamanda 9.5 x 22 boyutunda da mevcut.

Kısaca A. Kahn Design bir arabayı daha monotnluktan kurtararak sıradışı olmayı seven müşterilerine hitap etmenin yolunu buluyor. Kusurusuzluğun parola olarak alındığı Kahn fabrikasında en ince ayrıntılarına kadar işlenen yeni Range Rover Vogue, artık çok daha şık hatlar ile caddelerde olacak!

 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


Üst Alt