Kahn’ın Askeri Aracı

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Kahn’ın Askeri Aracı
[h=2]Eğer askeri bir araç kullanma tecrübesi istiyorsanız, Kahn Design’ın son yeniliği sizin için hazır.[/h]
Ön tarafında Kahn’ın gün ışığı ledleriyle döşenmiş ön kemer eklentisi, Range Rover’ın zaten harika olan çizgisininin devamı niteliğinde:ön karbon fiber RS ızgara, altında askeri metalik gri ızgara ve siyah örgü, karbon fiber kaplama metalik gri ön tampon, turuncu fren sistemi, gri kenarlarıyla, siyah Kahn kauçuk basamaklar, Kahn marka damgası, aydınlatmalı Kahn yan basamaklar ve aluminyum Kahn delikli pedallar. Bunların tümü gelişmiş teknolojiyi yansıtıyor.
Üstelik kurşun geçirmez camlarla da güvenliği maksimuma çıkarıldı. Dünyanın en önemli devlet adamlarını korumakta kullanılan mevcut kuşun geçirmez camlardan çok daha hafif ve sağladığı güvenlik ise aynı.
İç kaplama da ise isteğe bağlı değişiklikler mevcut. Bu özel araç RS deri iç kaplama, siyah gri paneller, kapitone eldiven kutusu, kapı döşemeleri ve torpido, sarı ve mavi hız ve devir göstergeleri, siyah swarovski taşlarla süslenmiş mavi saat, gri üst ve alt alanlarıyla Kahn ağaç kaplama direksiyon ile geliyor.
Kahn jantları ise çoğu araçla mükemmel bir şekilde uyum sağlayarak aracın kimliğine sadık kalıyor. Sanatsal üretim ve ürün teknolojisinin kalbinde üretilen Kahn RS/R jantları 9.5 x 22 ve 10.5 x 22 ölçülerinde mevcut durumda.
Bu harika araç için biçilen fiyat ise 73,875 Pound.

 


Üst Alt