Kafamdaki karışıklığı düzeltir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Kafamdaki karışıklığı düzeltir misiniz?
Arkadaşlar dünkü açtığım konudada belirttim dün 2. El 500 tl civarı laptop almak için merkez e gittik. Birde kuzenime sıfır alacaktik bir tanede babam aldı bize sıfır yani benim için süpriz oldu.
Benim amacım yazın berkenın önerdiği kasayı toplamak o hedefimi de gerçekletirecegim.
Laptop la ilgili bir iki sorum var 1200tl ye aldım.
6 gb ram,620 harddisk,1800mb ekran kartı,2.40 ghz i5 işlemci
özellikler bunlar ama ekran kartı hakkında pek iyi yorumlar yok sitelerde bu bilgisayarla max hangi oyunlar oynanır. Ekran kartı intelin hd grafik 3000 modeli sanırım. Birde ram 6 gb diyor kullanılabilir miktar 4.92 bunun sebebi Ne? Evet arkadaşlar olumlu olumsuz yorumları alabilir miyim?

futbol123

futbol123

Üye
1200tl ye 128bit ekran kartlı laptop alırdın be kardeşim keşke sorsaydın.Ekran kartı paylaşımlı ondandır

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben burdan haberiz alışveriş yapmadım. Biz 2. El alacaz diye gittik süpriz oldu bana amcam aldı babam da bide bize ver dedi benim yorum yapma şansım yoktu yani. Çok mu kötü bir özellik ? Birde oyunlarda hiç bir oyunda kasma yok. Yani bu ekran sistemle gta 4 açmak mümkün mu birde oyun amaçlı değil zaten bu. Benim oyun bilgisayarım yazın toplanacak ama o ekran kartı hakkında biraz daha açıklama istiyorum.

ekleyim: need for speed shift sorunsuz çalıştı,call of duty 7 sorunsuz çalıştı. gta 4 sıkıntı yaratırmı?

futbol123

futbol123

Üye
kardeşim ben burdan haberiz alışveriş yapmadım. Biz 2. El alacaz diye gittik süpriz oldu bana amcam aldı babam da bide bize ver dedi benim yorum yapma şansım yoktu yani. Çok mu kötü bir özellik ? Birde oyunlarda hiç bir oyunda kasma yok. Yani bu ekran sistemle gta 4 açmak mümkün mu birde oyun amaçlı değil zaten bu. Benim oyun bilgisayarım yazın toplanacak ama o ekran kartı hakkında biraz daha açıklama istiyorum.
ekran kartı paylaşımlı kardeşim 64bit bile değil.Başka ekran kartı yokmu? ve modeli ne tam olarak? hd3000 berbat bir ekran kartı oyun oynuyamassın onla gta4 ü açmaz.128bit ekran kartlı laptop alsaydın açardı

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yaa sen dun bana sordugunda bırı acer bırı lenovo dedın hangısı dedın ??
Bende dedımkı ekran kartı gt540m olsun fark etmez keyfıne gore hangısını begenırsen al dıye...

Sende ekran kartları aynı zaten dedın.. Bende daha bısı sormadım

bana deseydın ekran kartı hd3000 benı vursalar sana demezdım onu...

1100 lıraya msı nın gt540m kartlı notebooku vardı...
Senınkınden 5 kat daha ıyı performansı var....

Offfff offff.... Amacım pısman etmek degıl ama gerı gotur babanı ekran kartı gt540m olan bır laptopla degıstırın... Sende degıstır kuzenınde....
Hd3000 ıle hıcbır oyunu adam gıbı oynayamazsınız......

Benım dandırık eskı laptopun hd3470 ekran kartı bıle daha ıyı.... :hmmm
:aglarim:

futbol123

futbol123

Üye
yaa sen dun bana sordugunda bırı acer bırı lenovo dedın hangısı dedın ??
Bende dedımkı ekran kartı gt540m olsun fark etmez keyfıne gore hangısını begenırsen al dıye...

Sende ekran kartları aynı zaten dedın.. Bende daha bısı sormadım

bana deseydın ekran kartı hd3000 benı vursalar sana demezdım onu...

1100 lıraya msı nın gt540m kartlı notebooku vardı...
Senınkınden 5 kat daha ıyı performansı var....

Offfff offff.... Amacım pısman etmek degıl ama gerı gotur babanı ekran kartı gt540m olan bır laptopla degıstırın... Sende degıstır kuzenınde....
Hd3000 ıle hıcbır oyunu adam gıbı oynayamazsınız......

Benım dandırık eskı laptopun hd3470 ekran kartı bıle daha ıyı.... :hmmm
:aglarim:
okadarda değil hasan hd3000 3470den daha iyi geri iade almazlar bence

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
caktırma len :ehe
ıade etmesı ıcın heyecan yaptırıyorum :aha:

ıade etme hakkı var yaw benım bıldıgım...
7 gun ıcerısınde baska bır laptopla degıstırebılmesı lazım... Tabı fıyat farkını odeyerek.. Yada aynı fıyata bı tane gt540m alsın

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
lumiere tamam haklısında dğn bn kuzene alıyorum demistim gittik vatana o ürün satıldı dediler bizde öyle dolasırken kuzen bunu buldu babamda aniden birde biz alalım dedi yani anlayacağın yorum yapma imkanım yoktu.Benim bunda oyun gibi bir amacım yok çünkü rahat kullanamıyorum..Ayrıca çok yüksek kapasiteli oyunları sorunsuz oynadım bu bilgisyaar bana süpriz oldu yani ben istemedim ama beni yaza kadar idare etsin yetrr bide metin2 açsın yeter bana bnm oyunum o oyun :d onu oynadıkdan sonra diğer oyunlar boş geliyor.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tmm kardesm
sen bılırsın.
Ama benım ıcıme oturdu... :hmmm

Consul9

Consul9

Üye
Gta 4 ten metin2ye düştük ne is :ehe
Ben yerinde olsam faturasiyla vatana gidip aynı fiyata Hasan'ın,Berke'nin dediği modeli alırdım boru değil 1200 lira para az mı?Hem metin 2 oynayacaksan sadece 800 tl ye de oynarsin

futbol123

futbol123

Üye
Gta 4 ten metin2ye düştük ne is :ehe
Ben yerinde olsam faturasiyla vatana gidip aynı fiyata Hasan'ın,Berke'nin dediği modeli alırdım boru değil 1200 lira para az mı?Hem metin 2 oynayacaksan sadece 800 tl ye de oynarsin
aynen :ehe netbooklar bile açıyor metin 2 yi mert imzanı çok beğendim :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
vatandan almadım bilgisayarı ayrıca yazın ben Kendime oyun canavarı yapacağım demiştim bu bilgisayar süpriz oldu.
Ikinci bir konuya gelince bugün bir arkadaşın evine götürdüm bilgisayarı onun masaüstü güzel bir bilgisayarı var 256 bit 1 gb nvidia var onda. Bir sürüde oyunu var hepsini kurdum,nfs run,nfs hudforsuit,gta 4,call of duty 7 yan yana oynadık hep Onunkinden daha çözünürlüklü ve kasmadan oynadım.bana bu oyunlar açılmaz denilmişti?

Consul9

Consul9

Üye
Kuş avı :ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4409666][COLOR="DarkRed' Alıntı:

aynen :ehe netbooklar bile açıyor metin 2 yi mert imzanı çok beğendim :D

BU bilgisayar oyun amaçlı değildir diye yazdım zaten.
[/COLOR]

futbol123

futbol123

Üye
vatandan almadım bilgisayarı ayrıca yazın ben Kendime oyun canavarı yapacağım demiştim bu bilgisayar süpriz oldu.
Ikinci bir konuya gelince bugün bir arkadaşın evine götürdüm bilgisayarı onun masaüstü güzel bir bilgisayarı var 256 bit 1 gb nvidia var onda. Bir sürüde oyunu var hepsini kurdum,nfs run,nfs hudforsuit,gta 4,call of duty 7 yan yana oynadık hep Onunkinden daha çözünürlüklü ve kasmadan oynadım.bana bu oyunlar açılmaz denilmişti?
senin laptobunun modelini yazsana imkansız dediğin oyunları oynamak + pc ile notebok u kıyaslama laptobun 1366x768 hd pc ful hd 1920x1080 dir

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
mert imza :oke:

Consul9

Consul9

Üye
Sen hele hıgh yap ultra yap öyle oyna.Ya arkadaşın senden daha yüksek grafik ayarında oynamistir ya da arkadasinın bilgisayarında ısınma problemi vardır

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
lenovo b570
özelleklikler aynen şöyle
6gb ram
500 mu 620 mı harddisk tam bakmadım ona
2.4 ghz i5 işlemci
1800 mb ekran kartı yazıyor.

----------Eklendi @ 22:55:51 ---------- Yazıldı @ 22:54:48 ----------

arkadaşın bilgisayar baya iyidir problem yoktu. Yalan söylediğimi düşünen olursa video koyabilirim.

----------Eklendi @ 22:57:23 ---------- Yazıldı @ 22:55:51 ----------

Sen hele hıgh yap ultra yap öyle oyna.Ya arkadaşın senden daha yüksek grafik ayarında oynamistir ya da arkadasinın bilgisayarında ısınma problemi vardır

onun ekran kartı çok iyi ram ve işlemci düşük benden.

Consul9

Consul9

Üye
Sitenin sol altına in oyunlardaki fps degerleri yazıyor gta4 low da bile 1fps oyunların bazılarını Low da oynarsin da hıgh imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt